LG G8XThinQ un jaunais LG Dual Screen uzlabo mobilo ierīču daudzfunkcionalitāti

 

Foto: Publicitātes attēls

LG | 7.septembris 2019 12:42

LG Electronics (LG) šodien Berlīnē notiekošajā izstādē IFA 2019 prezentēja jaunāko G sērijas viedtelefonu LG G8XThinQ un krietni progresīvāko aksesuāru LG Dual Screen.

Gan LG G8XThinQ, gan LG Dual Screen izstrādāti, lai piedāvātu daudzfunkcionālu lietošanu, tajā skaitā uzlabotu satura baudīšanu un sociālo tīklu lietošanas iespējas.

Pirmajam LG Dual Screen, kas tika prezentēts Barselonā notiekošajā izstādē MWC 2019, ir inovatīva forma un tas rada pilnīgu jaunu mobilas daudzfunkcionalitātes pieredzes līmeni. Savukārt šai jaunajai versijai LG izmantojis patērētāju atsauksmes un ieviesis vairākus uzlabojumus, tostarp papildu 2,1 collu Cover Display. Šis noderīgais papildu ekrāns ļauj lietotājiem pārbaudīt laiku, datumu, akumulatora uzlādi, paziņojumus un citu noderīgu informāciju, neatverot Dual Screen. Turklāt, kamēr pirmais Dual Screen sniedz skatīšanās iespēju no diviem dažādiem leņķiem, tad jaunais Dual Screen piedāvā jaunu 360 Freestop Hinge, sniedzot iespēju redzēt ekrānu no jebkura leņķa, līdzīgi kā portatīvajam datoram.

LG jaunākajam G sērijas viedtelefonam ir identisks 6,4 collu liels Dual Screen ekrāns, lai dubultotu produktivitāti un jautrību. Ekrānā iestrādāts pirkstu nospiedumu sensors padara LG G8XThinQ aizslēgšanu un atslēgšanu vieglāku kā jebkad, pat ar atliektu Dual Screen.

Jāakcentē kamera – LG G8XThinQ ir kaislīgu fotogrāfu sapņa realizēšanās, pateicoties 32MP priekšējai kamerai ar 1,6μm sensoru, kas spēj konkurēt ar iespaidīgajām kamerām telefona aizmugurē, lai iegūtu satriecošus attēlus neatkarīgi no viedtelefona pozīcijas. Piemēram, AI Action Shot jaunajā LG G8XThinQ atpazīst un kompensē kustību ar slēdža ātrumu, nodrošinot ideālus apstākļus kustīgu bērnu vai mājdzīvnieku fotografēšanai. 4K Time Lapse ļauj lietotājiem radīt mākslinieciskus palēninājuma video 4K izšķirtspējā, bet LG Steady Cam nodrošina uzlabotu attēla kvalitāti, piešķirot tiem profesionālu izskatu.

LG sevi ir pierādījis kā līderis viedtelefonu audio jomā un neliek vilties arī ar G8XThinQ. Divi 1.2W skaļruņi nodrošina izteiksmīgu un nevainojamu stereo skaņu, bet 32 bitu Hi-Fi Quad DAC, ko nodrošina Meridian Audio, palīdz LG noturēt standartu pirmšķirīgas viedtelefonu skaņas jomā.

LG G8XThinQ izskatam ir daudz līdzību ar iepriekšējiem LG telefoniem, taču vienlaikus tas veido pats savu identitāti. Telefona savienošana ar Dual Screen tagad tiek panākta ar USB, nevis ar Pogo Pins, tādējādi tiek iegūts telefons ar elegantāku un skaistāku izskatu, kad tas tiek lietots bez vāciņa.

LG G8XThinQ piedāvā ērtāku lietošanu ar tīrāku dizainu, atsvaidzinātām ikonām un cilnēm, piemēram – zvanīšana, zvanu žurnāli un kontakti, kas pārvietojas uz displeja apakšdaļu, lai lietotāji varētu vēl vairāk paveikt tikai ar vienu roku.

LG G8XThinQ un uzlabotais LG Dual Screen ASV un citos lielākajos tirgos nonāks gada pēdējā ceturksnī.

No 6. līdz 11. septembrim izstādes IFA 2019 apmeklētāji var pirmie izbaudīt jauno LG G8XThinQ un LG Dual Screen, apmeklējot Messe Berlin 18. zāli.

Galvenās specifikācijas:

LG G8XThinQ

·         Procesors: Qualcomm® Snapdragon™ 855 Mobile Platform

·         Displejs: 6.4-collas 19.5:9 FHD + OLED FullVision (2,340 x 1,080 / 403ppi)

·         Atmiņa: 6GB RAM / 128GB / microSD (līdz pat 2TB)

·         Kamera:

- Aizmugurējā kamera: 12MP Standard (F1.8 / 1.4μm / 78˚) / 13MP Super platu leņķi (F2.4 / 1.0μm / 136˚)

                - Priekšējā kamera: 32MP Standard (F1.9 / 0.8μm / 79˚)

·       Akumulators: 4,000mAh

·       Operētājsistēma: Android 9.0 Pie

·       Izmēri: 159.3 x 75.8 x 8.4mm

·       Svars: 192g

·       Tīkls: 3G / 4G LTE-A

·       Krāsa: Aurora Black

·       Citas: Pirkstu nospiedumu sensors/ Stereo skaļruņi / AI CAM / Google Lens / Google Assistant poga / 32-bit Hi-Fi Quad DAC / DTS:X 3D Surround Sound / IP68 Water and Dust Resistance / HDR10 / Qualcomm Quick Charge™ 3.0 Technology / MIL-STD 810G Compliance / FM Radio

LG Dual Screen

Displejs: 6.4-collas 19.5:9 FHD + OLED FullVision (2,340 x 1,080 / 403ppi)
Vāka displejs: 2.1-inch Mono
Izmēri: 65.96 x 84.63 x 14.99mm
Svars: 134g
Savienojuma veids: USB
Salikšanas veids: 360 Freestop Hinge
Krāsa: Aurora Black

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 19

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Porsche pirms termiņa izbeidz 718 modeļa pārdošanu Eiropā 11

Par iemeslu modeļa izņemšanai no konfiguratora kļuva neatbilstība Eiropas kiberdrošības likumam. Lasīt vairāk

 

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 17

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 

Atvadas no 10 cilindru motora - Lamborghini Huracan STJ desmit vienībās (+ FOTO)

Lamborghini izgatavos desmit ekskluzīvā superauto Huracan STJ eksemplārus, veltot tos atvadām no V10 motora, kas bija pamatā Huracan saimes panākumiem desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti