Nokia 2.3: viedtālrunis, kurš bez uzlādes izturēs līdz pat divām dienām 9

 

Foto: Publicitātes attēls

Nokia | 18.janvāris 2020 11:26

Moderno tehnoloģiju cienītājiem “HMD Global” piedāvā jaunāko kompānijas ražojumu – Nokia 2.3. Latvijā ir pieejams nākamās paaudzes “Nokia 2.3” viedtālrunis ar izturīgu akumulatoru savienojumā ar uzlabotu mākslīgā intelekta fotokameru.

Jaunā tehnoloģija aprīkota ar akumulatoru, kas spējīgs darboties divas dienas bez uzlādes. Šādu iespēju nodrošina mākslīgā intelekta pielāgotā un asistētā tehnoloģija. “Nokia 2.3” modelim ir 6,2 collu “HD+” izšķirtspējas  ekrāns. Turklāt ar “Android” operētājsistēmu viedtālrunis būs aizsargāts, pateicoties ikmēneša drošības atjauninājumiem pirmos divus gadus un garantētam operētājsistēmas atbalstam pirmos trīs gadus.

Otrs jaunums “Nokia 2.3” viedtālrunim ir divkāršā kamera ar 13 un 2 megapikseļu izšķirtspēju, kuru papildina “Recommended Shot” funkcija, kas palīdz kvalitatīva attēla izvēlē. Neatkarīgi no situācijas – izpildot lēcienu gaisā, uzņemot ģimenes portretu, kurā visi tiešām smaida, vai izpildot uzvaras vārtus – “Recommended Shot” automātiski iemūžina alternatīvas bildes pirms un pēc pogas fiksācijas, un vēlāk norādot uz pievilcīgāko foto attēlu. Viedtālrunim ir vēl vairākas mākslīgā intelekta opcijas, piemēram “Portrait Mode” un nepietiekama apgaismojuma režīms, ar kuru varēs uzņemt unikālas bildes.

“Lielais ekrāns un mūsu sniegtā garantija par baterijas izturību līdz par divām dienām jauno “Nokia” viedtālruni padara par ideālu izvēli tiem, kuri ikdienā primāri izmanto viedtālruni, nevis datoru vai planšeti,” stāsta“HMD Global” galvenais produktu vadītājs Juho Sarviks (Juho Sarvikas).

Tāpat Nokia 2.3 modelim ir īpaša Google palīga poga. Tā ļaus ietaupīt laiku, izmantojot savu balsi, lai apskatītu gaidāmos kalendāra ierakstus, izmainītu laikus vai koriģētu citu informāciju. Tāpat viedtālruņa komplektācijā ietilpst biometriskā sejas atpazīšana, lai ērti un ārti atbloķētu tālruni.

 

 
9 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Kanibaals 18.janvāris 2020 13:32
13 4 Atbildēt

*ja tam nepieskarsies

Nokia ir jātur nedēļu, nedēļu.

Vienalga 19.janvāris 2020 16:24
5 13 Atbildēt

Wow! Tik foršs telefons un funkcijas tādas pašas kā visiem telefoniem. Vēl pievienota google poga kuru latviski nevar izmantot. Un kamera kā 2018 gada telefoniem! Tik forši!

lietoju Nokia 20.janvāris 2020 17:08
3 1 Atbildēt

No konteksta izriet,kar izmantot arī balss saziņai,ja paciešas,jo lēnīgs.Plāns,gana viegls,var paspēlēties ar appļukācijām.Budžeta klase.Neko citu negribu,jo naudas žēl.Jāpērk degviela.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā 1

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Līdz 31. martam jāreģistrē elektroskrejriteņi (+ VIDEO) 2

Līdz 31. martam elektroskrejriteņu īpašniekiem savi braucamrīki ir jāreģistrē, lai ar tiem turpmāk varētu piedalīties ceļu satiksmē. Piereģistrēt varēs tikai tos skrejriteņus, kuri attīsta ātrumu līdz 25 kilometriem stundā. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID.Unyx – sportisks krosovers Ķīnas tirgum 4

Volkswagen ID.Unyx ir gandrīz tas pats Cupra Tavascan, tomēr ne gluži. Lasīt vairāk

 

Elektriskā Škoda Epiq par 25 000 eiro ieradīsies 2025. gadā (+ FOTO) 15

Čehijas autobūves uzņēmums Škoda gatavo elektrisku mazauto, kas būs pievilcīgs arī cenu ziņā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti