LG laiž klajā jauno LG Velvet viedtālruni

 

Foto: Publicitātes attēls

LG | 16.jūnijs 2020 14:33

Neilgi pēc nonākšanas tirdzniecībā Dienvidkorejā jaunais LG VELVET viedtelefons šomēnes tiks laists lielākajos Eiropas tirgos, kuriem turpmākajās nedēļas sekos vairākas valstis Ziemeļamerikā, Āzijā, Tuvajos Austrumos, Āfrikā un Latīņamerikā.

LG VELVET jaunais dizains, ko raksturo plūstošas līnijas, izliekti stūri un simetriskas priekšējās un aizmugurējās malas, īstenots jaunajā 3D Arc Design konceptā. Gludas, pulētas virsmas, vizošas krāsas un eleganti elementi, tostarp Raindrop kameru izvietojums, kas atgādina lietus lāses, atšķir LG VELVET no saviem konkurentiem. Šis jaunais, dabas iedvesmotais dizaina koncepts padara LG VELVET vizuāli pievilcīgu un ērtu lietošanā.

Svarīgs LG VELVET dizaina elements ir plānais 7,9 milimetru profils, ko bijis iespējams panākt, tikai pateicoties 6,8 collu P-OLED Cinematic FullVision ekrānam un Qualcomm Snapdragon 765G, kas ir pirmā uzņēmuma mobilā platforma, kas integrē lietotņu procesoru un 5G modemu pirmšķirīgai veiktspējai mazākā komplektā, kam nepieciešams mazāks enerģijas patēriņš. Gan VELVET, kas savietojams ar progresīvo LG Dual Screen (tiek pārdots atsevišķi), gan Dual Screen ekrāni darbojas ar savietojamu aktīvo irbuli.

"Pateicoties Snapdragon 765G, LG VELVET ir radīts, lai nodrošinātu pirmšķirīgu veiktspēju un apmierinātu pat visprasīgākās 5G pielietojuma vajadzības, vienlaikus sniedzot inteliģentas vairāku kameru iespējas, videospēļu spēlēšanu un akumulatora darbību visas dienas garumā," norāda Qualcomm Technologies Inc. mobilo tālruņu struktūrvienības viceprezidents un izpilddirektors Alekss Katuzians. "Mēs esam sajūsmināti turpināt strādāt ar LG, lai palīdzēt nodrošināt 5G iespējas vairāk patērētājiem ar šo patiesi globālo ierīci."

LG VELVET piedāvā pilnībā iegrimstošu mobilo skatīšanās un videospēļu spēlēšanas pieredzi, pateicoties ērti turamajam 6,8 collu P-OLED Cinematic FullVision ekrānam ar 20,5:9 formāta attiecību. Lai ierobežotu nejaušus pieskārienus gaišajam un nedaudz ieliektajam ekrānam, LG izstrādājis Grip Suppression algoritmu, kas nosaka apzinātus un neapzinātus pieskārienus ekrānam. Lai pieskaņotos krāšņajai vizualizācijai, VELVET nodrošina reālu un detalizētu audio, pateicoties stereo skaļruņiem, kas uzlaboti ar LG 3D Sound Engine tehnoloģiju. Un ar austiņu ligzdu, kas mūsdienu viedtelefonos ir gandrīz pilnībā izzudusi, audiofīli var justies droši, zinot, ka LG VELVET viņus atbalstīs.

LG VELVET piedāvā vairākus progresīvus attēlveidošanas risinājumus LG Creator’s Kit, kas pilnībā izmanto telefona 48MP galvenās kameras, citu augstas kvalitātes lēcu un kameras programmatūras iespējas. Timelapse Control ļauj lietotājiem precīzi pielāgot to, cik ātru uzņemto video izskatu viņi vēlas, bet ASMR Recording izmanto divus augstas jutības mikrofonus, lai detalizēti uztvertu pat niecīgākās skaņas. Voice Bokeh video samazina fona trokšņus, lai saglabātu uzsvaru uz pamata tēmu, bet 3D AR Sticker un 3D Photo Effect paceļ draugu un ģimenes portretu uzņemšanu jaunā līmenī.

Lai apmierinātu dažādās patērētāju gaumes, LG VELVET tiek piedāvāts vairākās izteiksmīgās un dabas iedvesmotās krāsās - ilūzijas sapnis, ziemeļblāzmas zaļa, ziemeļblāzmas balta un ziemeļblāzmas pelēka -, bet drīzumā tiks piedāvātas arī vairākas citas krāsas, tostarp ziemeļblāzmas sudraba un jaunā melnā. Ilūzijas sapnis ir jo sevišķi unikāla krāsa, jo pirmo reizi LG telefonā izmantots pieskaņots optiskais raksts, kas atkārtojas intervālos, kas ir mazāki par vienu mikronu jeb vienu simto daļu no cilvēka mata biezuma. Šis raksts ir pārklāts ar īpašu plēvi, kas radīta nano laminēšanas tehnoloģijā, lai atstarotu un lauztu gaismu vizoša efekta panākšanai.

"Mēs domājam, ka mūsdienu viedtelefonu pircēji vēlas un ir pelnījuši ko vairāk par bezpersonisku dizainu un pārbaudītām un pierastām funkcijām," saka LG Mobile Communications Company ārvalstu pārdošanas un mārketinga viceprezidents Johans Čuns. "Ar LG VELVET mēs esam radījuši atšķirīgu viedtelefonu ar dizainu, ko nevar sajaukt ar neko citu, un unikālām funkcijām, kas sniedz ievērojamas vērtības. Mēs esam pārliecināti par LG VELVET raidīto vēstījumu un uzskatām, ka ir klienti, kuri piekrīt, ka ir laiks mainīt to, kādā veidā tiek izstrādāti un pārdoti viedtelefoni."

Galvenās specifikācijas:

LG VELVET

·      Procesors:1 Qualcomm® Snapdragon™ 765G 5G Mobile Platform

·      Displejs: 6,8 collu 20.5:9 FHD+P-OLED Cinematic FullVision (2,460 x 1,080 / 395ppi)

·      Atmiņa: 6GB RAM / 128GB ROM / microSD (līdz pat 2TB)

·      Kamera:

-       Aizmugurējā kamera: 48MP 2 standarta  (F1.8 / 0.8μm / 79˚) / 8MP platleņķu kamera (F2.2 / 1.12μm / 120˚) /

5MP dziļuma kamera (F2.4 / 1.12μm / 81˚)

-       Priekšējā kamera: 16MP standarta (F1.9 / 1.0μm / 73˚)

·      Akumulators: 4,300mAh

·      Operētājsistēma: Android 10

·      Izmēri: 3 167,2 x 74,1 x 7,9mm

·      Svars: 3 180g

·      Tīkls:  5G / LTE / 3G / 2G

·      Savienojamība: Wi-Fi 802.11 a, b, g, n, ac / Bluetooth 5.1 / NFC /

USB Type-C (USB 3.1 atbilstība)

·      Biometrija: Ekrānā iestrādāts pirkstu nospieduma sensors

·      Krāsa: Ilūzijas saulriets / ziemeļblāzmas balta / ziemeļblāzmas pelēka / ziemeļblāzmas zaļa / ziemeļblāzma sudraba 4 / jaunā melnā 4

·      Citas: Stereo skaļrunis / AI CAM / Google Lens / Google Assistant /

LG 3D Sound Engine / IP68 ūdens un putekļu izturība / HDR10 /

Qualcomm Quick Charge™ 4+ tehnoloģija / MIL-STD 810G atbilstība /

LG Pay / FM Radio

LG Dual Screen

·      Displejs: 6,8 collu 20.5:9 FHD+P-OLED Cinematic FullVision (2,460 x 1,080 / 395ppi)

·      Vāciņa ekrāns: 2,1 collu Mono

·      Izmēri: 174,4 x 84,6 x 14,4mm

·      Svars: 129g

·      Kontakta veids: USB Type-C

·      Salocīšanas veids: 360 Freestop eņģe

·      Krāsa: balta / pelēka / sudraba

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID.Unyx – sportisks krosovers Ķīnas tirgum 4

Volkswagen ID.Unyx ir gandrīz tas pats Cupra Tavascan, tomēr ne gluži. Lasīt vairāk

 

Elektriskā Škoda Epiq par 25 000 eiro ieradīsies 2025. gadā (+ FOTO) 15

Čehijas autobūves uzņēmums Škoda gatavo elektrisku mazauto, kas būs pievilcīgs arī cenu ziņā. Lasīt vairāk

 

Visu laiku jaudīgākais Volkswagen universāls – vēl viens elektriskais GTX saimes modelis (+ FOTO) 13

Reizē ar ID.3 GTX debitējis vēl viens šīs saimes modelis – ID.7 GTX Tourer. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti