ES novērtē Huawei kā pasaulē otro lielāko ieguldītāju pētniecībā un izstrādē 6

 

Ilustratīvs attēls Foto: Pexels.com

Huawei | 28.decembris 2021 11:26

2021. gada ES rūpnieciskās pētniecības un izstrādes ieguldījumu rezultātu pārskatā uzņēmums Huawei ierindots otrajā vietā. Tas nozīmē pakāpšanos par vietu augstāk salīdzinājumā ar pagājušo gadu, kad 2020. gada ES rūpnieciskās pētniecības un izstrādes ieguldījumu rezultātu pārskatā Huawei ieņēma 3. vietu.

2021. gada ES rūpnieciskās pētniecības un izstrādes ieguldījumu rezultātu pārskats ir Eiropas Komisijas publikācija. Tajā tiek vērtēts ieguldījumu līmenis pētniecībā, ko nodrošina 2500 uzņēmumu visā pasaulē un kas veido 90% no globālās uzņēmumu finansētās pētniecības un izstrādes. Pārskatu sagatavojis ES Kopīgais pētniecības centrs (JRC).

“Huawei tagad ir novērtēts kā otrs lielākais privātā sektora ieguldītājs pētniecībā un izstrādē visā pasaulē. Eiropas Komisijas 2021. gada rūpnieciskās pētniecības un izstrādes ieguldījumu rezultātu pārskats tiek atzīts par vienu no autoritatīvākajiem globālajiem pētījumiem par privātā sektora ieguldījumiem pētniecībā un izstrādē. Starptautiskā sadarbība pētniecībā un zinātnē ir ļoti svarīga, jo tā garantē visnovatoriskāko produktu un pakalpojumu izstrādi,” pastāstīja Huawei galvenais pārstāvis ES institūcijās Tonijs Džins (Tony Jin).

Liela daļa Huawei veikto globālo pētījumu notiek Eiropā. 2000. gadā Huawei Zviedrijā izveidoja savu pirmo pētniecības centru. Šobrīd Huawei nodarbina vairāk nekā 2400 pētnieku 23 pētniecības centros visā Eiropā. Sadarbojoties ar vairāk nekā 150 Eiropas universitātēm, uzņēmums Huawei ir dziļi iesaistīts Eiropas IKT pētniecības ekosistēmā. Piedaloties šajā kopīgajā pētniecībā, Huawei palīdz Eiropai pielāgoties digitālajam laikmetam.

Huawei uzskata, ka starptautiskā sadarbība pētniecībā stiprina ES konkurētspēju un veicina klimata pārmaiņu mazināšanu, tādējādi stratēģiski atbalstot Eiropas zaļo kursu.

 
6 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Jo 28.decembris 2021 19:05
5 2 Atbildēt

Viedtālrunis Huawei Psmart 2018 pret Hisense C20 2016. Proči 8core. Hisense vinnē vienos vārtos. Ātrāks. Nekaras. Lētāks. Ekrāna izšķirtspējā gan vinnē Huawei, par kuru iespaids tāds, ka tas dara kādas savas lietas savā nodabā, lietotāja pieprasījumu atstājot otrā plānā!

Kanibaals 28.decembris 2021 14:45
4 2 Atbildēt

Mūsu nauda pret jūsu datiem.

Lai dzīvo Taivāna.

Rakstīts uz mana Huawei...tā kas tur klauvē pie durvīm iešu atvērt...

Kanibaals 29.decembris 2021 10:20
4 2 Atbildēt

Bet ķīniešu bača nosprāgs 6mēn laikā ar garantiju abiem.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID.Unyx – sportisks krosovers Ķīnas tirgum 4

Volkswagen ID.Unyx ir gandrīz tas pats Cupra Tavascan, tomēr ne gluži. Lasīt vairāk

 

Elektriskā Škoda Epiq par 25 000 eiro ieradīsies 2025. gadā (+ FOTO) 15

Čehijas autobūves uzņēmums Škoda gatavo elektrisku mazauto, kas būs pievilcīgs arī cenu ziņā. Lasīt vairāk

 

Visu laiku jaudīgākais Volkswagen universāls – vēl viens elektriskais GTX saimes modelis (+ FOTO) 13

Reizē ar ID.3 GTX debitējis vēl viens šīs saimes modelis – ID.7 GTX Tourer. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti