Latvijā būs pieejami Huawei P viedtālruņu sērijas jaunākie flagmaņi – P50 Pro un P50 Pocket 2

 

Foto: Publicitātes attēls

Huawei | 28.janvāris 2022 10:29

Pēc gandrīz divu gadu pārtraukuma Latvijā būs pieejami ilgi gaidītie tehnoloģiju zīmola Huawei jaunākie P sērijas viedtālruņi – P50 Pro un salokāmais P50 Pocket.

Abi viedtālruņi ir flagmaņu klases ierīces, kas piedāvā uzlabotas kameras iespējas ar Huawei XD optikas un XD Fusion Pro Image Engine tehnoloģijām, kas nodrošinās kvalitatīvus un augstas izšķirtspējas attēlus. Turklāt šoreiz Huawei pārsteidz ar unikālu salokāmu dizainu, ko bagātina 3D dimanta raksta apdare.

"Ar jaunajiem P sērijas flagmaņiem, vēlējāmies pārsteigt savus lietotājus ne tikai ar uzlabotām kameras spējām, bet arī ar elegantām krāsām un unikālu dizainu, lai jaunais viedtālrunis apvienotu efektīva digitālā asistenta funkcijas ar izsmalcināta mākslas darba raksturu," stāsta Huawei CBG vadītājs Baltijā Dings Čengs (Ding Cheng).

Krāsu daudzveidība un uzlabota attēla kvalitāte ar Huawei P50 Pro

P sērijas viedtālruņi vienmēr ir bijuši aprīkoti ar augstas kvalitātes fotografēšanas funkcijām un jaunais Huawei P50 Pro nav izņēmums. Ar šo ergonomiska dizaina un pārliecinošas veiktspējas apveltīto ierīci ikviens fotogrāfijas entuziasts varēs uzņemt profesionālas fotogrāfijas un iemūžināt katru krāsu niansi un detaļu.

Huawei P50 Pro ieviesuši pirmo divu matricu kameras sistēmu ar Super Main Camera Matrix, kas ietver RGB objektīvu, monohromatisko objektīvu un vairāku spektru sensoru. Pateicoties True-Chroma Shot, XD Fusion Pro ar jauno krāsu filtrēšanas (Super Colour Filter) sistēmu, True-Chroma Image Engine un Super HDR tehnoloģijai, ar Huawei P50 Pro uzņemtās fotogrāfijas sniedz detalizētas krāsas pat zemas gaismas apstākļos. Uzņemt fotogrāfijas no liela attāluma palīdzēs periskopiskais tālummaiņas objektīvs, kas nodrošina tālummaiņu no 0,5 līdz pat 100 reizēm, ultra platleņķa objektīvs un stabilizācijas tehnoloģija. Turklāt jaunajā viedtālrunī ir iekļauta arī Huawei XD optika, kas koriģē optiskās atšķirības un atjauno detaļas attēlā.

Lai pēc iespējas precīzāk realitātei atspoguļotu uzņemtos foto un video materiālus, jaunajam viedtālrunim ir izliekts 3D stikla ekrāns ar P3 krāsu gammas atbalstu, kas nodrošina līdz pat 1,07 miljardiem krāsu. Huawei P50 Pro sniedz līdz pat 120 Hz ekrāna atjaunināšanas ātrumu un 300 Hz ekrāna sensora darbības ātrumu, kas nodrošina vienmērīgu video satura un spēļu baudīšanu. Tāpat interaktīvu izklaidi nodrošinās dubultie stereo skaļruņi visaptverošas skaņas baudījumam. Un, lai jaunā viedtālruņa īpašnieks spētu baudīt ierīces sniegtās funkcijas ilgstoši, Huawei P50 Pro ir aprīkots ar 4360 mAh akumulatoru, kas atbalsta 66 W vada un 50 W bezvadu ātro uzlādi.

Augstā mode kabatā – Huawei P50 Pocket

Salokāms viedtālrunis, kas sniedz unikālu dizaina un mākslas apvienojumu, nezaudējot kameras un ierīces veiktspējas funkcijas – tāds ir Huawei P50 Pocket. Pateicoties centrāli novietotajai eņģei, jaunais viedtālrunis salokās un atveras simetriski, vienmērīgi iztaisnojot ekrānu. Šis P sērijas modelis ir īpaši kompakts – salocīts tas ir tikai 15,2 mm biezs, bet atvērts – sasniedz 7,2 mm.

Jaunais viedtālrunis piedāvā 6,9 collu elastīgu OLED galveno ekrānu ar 21:9 malu attiecību, 442 ppi pikseļu blīvumu un, tāpat kā Huawei P50 Pro, P3 krāsu gammas atbalstu ar 1,07 miljardiem krāsu. Esot salocīts, Huawei P50 Pocket ir aprīkots ar ērtu apļveida ekrānu korpusa priekšpusē, ko var izmantot dažādu paziņojumu pārvaldīšanai, mūzikas atskaņošanai un arī foto vai video uzņemšanai.

Huawei P50 Pocket ir jaudīgs viedtālrunis ar flagmanim cienīgām kameras funkcijām. Jaunais viedtālrunis piedāvā Ultra spektra kameras matricu, kas ietver 10 kanālu vairāku spektru sensoru, Ultra spektra apgaismotāju, AF lāzeru, 40 MP True-Chroma objektīvu, 13 MP Ultra platleņķa objektīvu un 32 MP Ultra spektra objektīvu. Huawei P50 Pocket tāpat kā Huawei P50 Pro atbalsta True-Chroma Image Engine, Huawei XD optiku un Huawei XD Fusion Pro. Turklāt, pateicoties salokāmajam dizainam, viedtālrunī ir arī pašportreta režīma algoritmi, kas, viedtālrunim esot salocītam, izmanto galvenās kameras sensoru, lai uzlabotu veiktspēju zemā apgaismojumā un nodrošinātu skaidrus un kvalitatīvus rezultātus.

Neskatoties uz smalko dizainu, Huawei P50 Pocket sniedz arī lielu akumulatora darbības laiku (4000 mAh) un atbalsta ātro uzlādi. Viedtālrunis arī piedāvā lietotājiem iespēju iestatīt īpašo privātuma režīmu, kas automātiski atslēdz kameras, mikrofonu un atrašanās vietas pakalpojumus, kad tas ir salocīts.

Krāsas un pieejamība

Huawei P50 Pro būs pieejams divās augstas kvalitātes apdares krāsās – zelta un melnā. Turpretī Huawei P50 Pocket - baltā krāsā ar 3D dimanta rakstu. Abi P sērijas viedtālruņi darbosies uz EMUI 12 operētājsistēmas bāzes.

Huawei P50 Pro būs pieejams iepriekšpārdošanā no 31. janvāra par sākotnēji ieteicamo mazumtirdzniecības cenu 1199  eiro, taču Huawei P50 Pocket būs pieejams drīzumā par 1299  eiro.

 
Visi komentāri
 
Slinkais 29.janvāris 2022 9:17
0 0 Atbildēt

Nu jopcik cik saldi te sadzejots. Pat operātori jau iemācijušues uzrakstīt lieliem burtiem - ''šitam krāmam nav google''. Te neviena pušplēsta vārda

Yo 30.janvāris 2022 0:23
0 0 Atbildēt

Bez google servisiem miris brends.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID.Unyx – sportisks krosovers Ķīnas tirgum 4

Volkswagen ID.Unyx ir gandrīz tas pats Cupra Tavascan, tomēr ne gluži. Lasīt vairāk

 

Elektriskā Škoda Epiq par 25 000 eiro ieradīsies 2025. gadā (+ FOTO) 15

Čehijas autobūves uzņēmums Škoda gatavo elektrisku mazauto, kas būs pievilcīgs arī cenu ziņā. Lasīt vairāk

 

Visu laiku jaudīgākais Volkswagen universāls – vēl viens elektriskais GTX saimes modelis (+ FOTO) 13

Reizē ar ID.3 GTX debitējis vēl viens šīs saimes modelis – ID.7 GTX Tourer. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti