Samsung izlaiž pirktākās un populārākās – Galaxy A – sērijas jaunos viedtālruņus

 

Foto: Publicitātes attēls

Samsung | 23.marts 2022 15:36

Tehnoloģiju uzņēmums Samsung ir izziņojis jaunākos Galaxy A sērijas viedtālruņus – A53 5G un Galaxy A33 5G. Viedtālruņi izceļas ar vēl vairāk uzlabotu kameru sistēmu, kas aprīkota ar mākslīgā intelekta (AI) tehnoloģiju, jaunu procesoru un ilgāku akumulatora darbības laiku.

To ražošanā izmantoti ilgtspējīgi risinājumi un ir maksimāli pagarināts viedtālruņu dzīves cikls.

“Galaxy A sērijas ierīces ir mūsu pirktākā un populārākā viedtālruņu kategorija. Ierīcēs esam iestrādājuši jaunākās Galaxy ekosistēmas inovācijas, vēl vairāk uzlabojot viedtālruņu sniegumu. Būtībā jaunākajos viedtālruņos esam iestrādājuši S sērijas cienīgas funkcijas, kas patīkami pārsteigs ikvienu tā lietotāju,” uzsver Jurijs Bušmaks, Samsung MX (Mobile eXperience) produktu un mārketinga nodaļas vadītājs Baltijā.

A sērijas kamera ar S sērijas funkcijām

Viedtālruņu jaunā kameru sistēma aprīkota ar jaudīgām un populārām Galaxy S sērijas funkcijām. Galaxy A53 5G četrkameru sistēmai ir 64 MP OIS kamera ar VDIS tehnoloģiju, kas katru reizi uzņems izteiksmīgus un stabilus kadrus. Augstas izšķirtspējas 32MP priekšējā kamera būs lieliski piemērota lielisku selfiju uzņemšanai un kvalitatīvai videozvanu pieredzei.

Pateicoties jaunajam 5 nm procesoram, attēlus būs iespējams uzņemt arī zemā apgaismojumā. Uzlabotais nakts režīms automātiski sintezēs līdz pat 12 attēliem vienlaikus, tāpēc nakts stundās uzņemtie attēli būs spilgtāki un trokšņu līmenis tajos būs samazināts. Arī video kvalitāte ir ievērojami uzlabota. Portreta režīms precīzāk tver dziļumu un objekta kontūras, izmantojot divas kameras un jaudīgu AI. Viedtālrunī pieejams Fun mode režīms – rotaļīgi filtri un efekti, kurus var izmantot, uzņemot foto arī ar īpaši plata leņķa objektīvu. Arī A sērijas viedtālruņos tagad pieejama S sērijas modeļos tik ļoti iecienītā funkcija – objektu dzēšana. Ar šī rīka palīdzību iespējams, līdzīgi kā ar dzēšgumiju, izdzēst nevēlamos priekšmetus un objektus no uzņemtā attēla.

Izcila ekrāna veiktspēja un attēla izšķirtspēja  jebkurā vidē

Ja agrāk viedtālruņa ekrānā redzamo un tā kvalitāti ietekmēja dažādi ārējie apstākļi, jaunās Galaxy A sērijas viedais algoritms nodrošina, ka ekrānā redzamais būs saskatāms pat spilgtā saules gaismā. Galaxy A53 5G plašais 6,5 collu[1] Super AMOLED ekrāns nodrošina 120 Hz atsvaidzes intensitāti, savukārt Galaxy A33 5G ir 6,4 collu[2] Super AMOLED ekrāns – 90 Hz atsvaidzes intensitāti. Turklāt viedtālruņu akumulatora darbības laiks ir uzlabots un bez uzlādes tas izturēs līdz pat divām dienām[3]. Pateicoties 25 W īpaši ātrai uzlādei[4], viedtālruņa jaudu būs iespējams atgūt īsā laikā.

Paplašinātas drošības funkcijas; pieejams arī Samsung Wallet

Par datu un informācijas aizsardzību ierīcē rūpējas drošības platforma Samsung Knox, kas ļauj privātus attēlus, piezīmes, lietotnes un svarīgus dokumentus glabāt atsevišķā drošības mapē. Drošības mape ir šifrēts, digitāls seifs, kura saturam varēs piekļūt tikai viedtālruņa lietotājs. Izmantojot privāto kopīgošanas funkciju[5], lietotāji var precīzi kontrolēt, kam un cik ilgi būs piekļuve viedtālrunī esošajiem failiem. Galaxy A53 5G un Galaxy A33 5G sērijas lietotājiem pieejams arī jaunais Samsung Wallet[6]  jeb digitālais maciņš – ērta un aizsargāta vieta, kur droši uzglabāt visu, sākot no lidmašīnas iekāpšanas kartēm un beidzot ar kredītkartēm.

Galaxy A53 5G un A33 5G nevainojami darbojas ar citām Galaxy ierīcēm, nodrošinot vispusīgu, savienotu un plašu pieredzi Galaxy ekosistēmas ietvaros. Audio iespējas ir paplašinātas, ļaujot savienot Galaxy Buds sērijas bezvadu austiņas ar dažādām ierīcēm, tostarp Galaxy A53 5G un Galaxy A33 5G. Drīzumā arī Galaxy Buds2 un Buds Live lietotāji varēs baudīt 360 audio tehnoloģiju[7], kas jau ir pieejama Galaxy Buds Pro austiņās un nodrošina patiesu, ieskaujošu 3D skaņu.

Funkcionalitāte un ilgtspēja modernā dizainā

Jaunie Galaxy A sērijas viedtālruņi ir moderni, funkcionāli un ilgtspējīgi. Ierīcei ir plāns rāmis, kas tai piešķir vienmērīgu un stilīgu izskatu, savukārt Ambient Edge dizains nevainojami ieskauj kameru sistēmu, sapludinot to ar ierīces korpusu. Galaxy A53 5G un Galaxy A33 5G ir aprīkots ar izturīgu Corning® Gorilla® Glass 5 stiklu, kā arī piešķirtais IP67 reitings garantē, ka ierīces būs noturīgas pret ūdeni un putekļiem.

Samsung aktīvi turpina strādāt un meklēt inovatīvas iespējās, kā pārdomātāk izmanot planētas resursus. Tāpēc Galaxy A sērijas komplektācijā[8] vairs netiek iekļauts lādētāja adapteris un ir samazināts iepakojuma izmērs. Iepakojumā tiek izmantots ilgtspējīgi iegūts papīrs, savukārt ierīces ražošanā izmantoti pārstrādāti pēcpatēriņa materiāli (PCM) – sānu pogas un SIM kartes paliktņi radīti no šiem materiāliem.

Lai maksimāli pagarinātu viedtālruņu dzīves ciklu un nodrošinātu piekļuvi jaunākajai programmatūrai un drošības risinājumiem, abām ierīcēm būs pieejamas četras One UI un Android OS atjauninājumu paaudzes un tās saņems drošības atjauninājumus piecus gadus.

Pieejamība[9]

Viedtālrunis Galaxy A53 5G pārdošanā jau ir pieejams tagad www.samsung.lv, kā arī pie mobilo sakaru operatoriem un lielākajos elektropreču veikalos, bet Galaxy A33 5G būs pieejams no 22. aprīļa. Savukārt, aprīlī tiks izlaistas bezvadu austiņas Galaxy Buds2 un Buds Live jaunā – Onyx – krāsā, kas papildinās Galaxy A sērijas stilīgo dizainu.


[1] Mērot pa diagonāli, ekrāna izmērs ir 6,5 collas un ar noapaļotiem stūriem 6– ,3 collas. Faktiskais skata laukums ir mazāks noapaļoto stūru un kameras izgriezuma dēļ.
[2] Mērot pa diagonāli, ekrāna izmērs ir 6,4 collas un ar noapaļotiem stūriem – 6,2 collas. Faktiskais skata laukums ir mazāks noapaļoto stūru un kameras izgriezuma dēļ.
[3] Aprēķināts attiecībā pret vidēja/parasta lietotāja lietošanas profilu. Neatkarīgi novērtējis Strategy Analytics no 2022. 01.20. līdz 31. gada 31. gadam Apvienotajā Karalistē ar SM-A536 un SM-A336 pirmsizlaides versijām pēc noklusējuma iestatījumiem, izmantojot LTE un 5G Sub6 tīklus (NAV testēts 5G mmWave tīklā). Faktiskais akumulatora darbības laiks ir atkarīgs no tīkla vides, izmantotajām funkcijām un lietotnēm, zvanu un ziņojumu biežuma, uzlādes reižu skaita un daudziem citiem faktoriem.
[4] Sienas lādētājs nopērkams atsevišķi; ieteicams izmantot tikai Samsung ražotos lādētājus un vadus. Lai izvairītos no savainojumiem vai ierīces bojājumiem, neizmantojiet nesaderīgus, nolietotus vai bojātus akumulatorus, lādētājus vai vadus. Atbalsta līdz 25 W īpaši ātru uzlādi.
[5] Privātās kopīgošanas funkcijām gan sūtītājam, gan saņēmējam ir jābūt Galaxy mobilajām ierīcēm ar operētājsistēmu Android 9 vai jaunāku versiju un Private Share lietotnei.
[6] Samsung Wallet tiks atbalstīts gan Galaxy A53 5G, gan Galaxy A33 5G. Pieejamība un laiks var atšķirties atkarībā no tirgus.
[7] 360 grādu audio pieejamībai nepieciešams programmatūras atjauninājums. Tas jāveic, izmantojot lietotni Galaxy Wearable, sākot no 2022. gada 30. marta.
[8] 2022. gadā izlaistās Galaxy A ierīces (A53 5G, A33 5G, A13, A23, A73 5G) u.c.
[9] Pieejamība var atšķirties no reģiona

* Specifikācijas var atšķirties atkarībā no tirgus.

* Visa funkcionalitāte, specifikācijas un cita informācija par produktu, kas sniegta šajā dokumentā, tostarp, bet ne tikai, produkta priekšrocības, dizains, cenas, komponenti, veiktspēja, pieejamība un iespējas, var tikt mainītas bez iepriekšēja brīdinājuma.

 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 18

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti