Samsung prezentē jaunākos A sērijas viedtālruņus – Galaxy A54 5G un Galaxy A34 5G 1

 

Foto: Publicitātes attēls

Samsung | 21.marts 2023 10:58

Lai vēl vairāk uzlabotu lietotāju pieredzi, tehnoloģiju uzņēmums Samsung laidis pārdošanā jaunākos A sērijas mobilos telefonus – Galaxy A54 5G un Galaxy A34 5G. Viedtālruņi ļaus uzņemt vēl stabilākus un izteiksmīgākus video, nodrošinās labu redzamību arī spilgtā gaismā, savukārt uzlabotais akumulators nodrošinās telefona darbību ilgāk nekā divas dienas.

"Jaudīga mobilā telefona lietošanas pieredze ir arvien būtiskāka mūsu ikdienas dzīvē. Ar pastāvīgiem Galaxy A sērijas uzlabojumiem mēs parūpējamies, lai jaunākās tehnoloģijas un Galaxy iespējas kļūtu arvien pieejamākas plašākai sabiedrībai," uzsver Jurijs Bušmaks, Samsung MX (Mobile eXperience) produktu un mārketinga nodaļas vadītājs Baltijā.

Fotogrāfiju apstrāde ar radošiem rediģēšanas rīkiem

Izmantojot Samsung Galaxy nakts režīmu un mākslīgā intelekta iespējas, viedtālruņu kamera nodrošina kvalitatīvu attēlu uzņemšanu pat spilgtas gaismas apstākļos. Neatkarīgi no tā, vai lietotāji vēlas uzņemt satriecošu selfiju vai pieslēgties video zvaniem, pateicoties 32MP priekšējai kamerai, Galaxy A54 pārsteigs ar augstas kvalitātes attēlu. Turklāt, pateicoties uzlabotajiem rediģēšanas rīkiem, pirmo reizi Galaxy A sērijas viedtālruņi nodrošina nevēlamu ēnu un atspulgu noņemšanu.

Ar jaunajiem viedtālruņiem uzņemtie video ir apbrīnojami skaidri, jo uzlabotās optisko attēlu stabilizēšanas (OIS) un video digitālo attēlu stabilizēšanas (VDIS) sistēmas novērš attēla trīcēšanu un izplūšanu. Pat neatrodoties stabilā pozīcijā vai filmējot kustībā, rezultāts būs ļoti kvalitatīvs. Palielinoties kameras pikseļu skaitam, nakts režīms palīdzēs precīzāk uztvert detaļas arī pēc tumsas iestāšanās vai sliktā apgaismojumā.

Spilgts ekrāns, ātrs 5G un jaudīgs akumulators

Abām ierīcēm ir uzlaboti Super AMOLED displeji – Galaxy A54 5G – 6,4 collas un Galaxy A34 5G – 6,6 collas. Tie nodrošina pārsteidzošu redzamību arī saules gaismā. Ar uzlaboto Vision Booster tehnoloģiju un 120Hz atsvaidzes ātrumu, displejs ātri reaģē un pielāgojas dažādiem apgaismojuma apstākļiem.

Lai maksimāli pagarinātu viedtālruņu dzīves ciklu un nodrošinātu piekļuvi jaunākajai programmatūrai un drošības risinājumiem, abām ierīcēm būs pieejamas četras One UI un Android OS atjauninājumu paaudzes, un tās saņems drošības atjauninājumus piecus gadus.

Nodrošina sakarus, nekaitējot drošībai

Jaudīgo viedtālruņu lietošanas pieredzi nodrošina arī uzlabota drošības sistēma. Par datu un informācijas aizsardzību ierīcē rūpējas drošības platforma Samsung Knox, kas informāciju glabā atsevišķā drošības mapē. Galaxy A54 5G un Galaxy A34 5G lietotājam nodrošina piekļuvi drošības un konfidencialitātes informācijas panelim, kas ļauj viegli pārskatīt, kā lietotnes izseko datus, un sniedz vienkāršas norādes, kā apturēt nevēlamu datu vākšanu. Ja lietotājs vēlas koplietot failus, kas satur sensitīvu vai personisku informāciju, ir pieejama privātā kopīgošanas funkcija, kas nodrošina visaugstāko konfidencialitātes un kontroles līmeni. Tā ļauj lietotājam precīzi kontrolēt, kam un cik ilgi būs piekļuve viedtālrunī esošajiem failiem, kā arī ļauj izslēgt iespēju veikt ekrānuzņēmumu.

Jaunie viedtālruņi ir saderīgi ar Samsung Galaxy ekosistēmu, lai nodrošinātu netraucētu savienojamību starp jau esošajām ierīcēm. Tāpat lietotāji var iegūt 100GB atmiņu mākoņkrātuvē un ērti dublēt fotoattēlus OneDrive, izmantojot Microsoft 365 Basic sešu mēnešu izmēģinājuma versiju.

Pieejamība

Galaxy A54 5G būs pieejams četrās krāsās – lieliski zaļā, grafīta, violetā un baltā. Arī Galaxy A34 5G pieejams lieliski zaļā, grafīta, violetā un sudraba krāsā. Uzzināt vairāk par jaunajiem viedtālruņiem, kā arī veikt to pasūtīšanu iespējams www.samsung.lv.

 

 
Visi komentāri
 
Phone 3.aprīlis 2023 12:44
0 0 Atbildēt

Tikai A54 diži neatšķirās no A52S, izņemot to, ka A54 nav 3.5mm spraudnis. Telefonu progress ir sevi izsmēlis.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 17

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti