Miera ielas Vasarsvētki (+ foto) 1

 
15.maijs 2013 10:42

Miera ielas Vasarsvētkos, sestdien,18.maijā no plkst.11:00 būs atvērts Ceļu satiksmes drošības direkcijas (CSDD) droši radošais pagalms Miera ielā 23, Rīgā.

 Tajā varēs reģistrēt velosipēdus, saņemot reģistrācijas uzlīmi, un pārliecināties par drošības jostu nozīmīgumu auto apgāšanās stendā.

Tie, kas būs reģistrējuši velosipēdus, varēs izmantot interaktīvo moment-foto – velo stendu. Tajā speciāli piemērotā vidē būs iespējams ne tik vien iemūžināt mirkli „Es un mans velosipēds”, bet arī šo fotogrāfiju nekavējoties saņemt. Turklāt, vienlaikus ar izdruku, bilde nonāks arī sociālajos tīklos. Šāds interaktīvs moment-foto stends Latvijā tiks piedāvāts pirmo reizi un tā darbību nodrošinās CSDD sadarbībā ar apdrošināšanas sabiedrību ERGO.
CSDD pagalmā varēs arī apskatīt krāšņos un vēsturiskos Amerikas auto no pagājušā gadsimta 50-tajiem – 70-tajiem gadiem, ko prezentēs „Amerikāņu auto klubs”.

Savukārt kino cienītāji no plkst.19:00 līdz plkst.23:00 CSDD radošajā pagalmā varēs vērot Latvijā tapušo filmu programmu, par ko parūpēsies starptautiskais īsfilmu festivāls „2Annas”, studijas „AVE”, „Urga” un „Atomart”.

Pilsētas festivāls „Miera ielas Vasarsvētki” notiks otro reizi, aicinot piedalīties gan tuvējās apkārtnes iedzīvotājus, gan ikvienu pilsētas iedzīvotāju un viesi. Svētku rīkotāji šogad no plkst.11:00 līdz 23:00 Miera ielas posmā no Brīvības ielas līdz Rīgas pilsētas Dzemdību namam sola vērienīgu kultūras un izklaides programmu, kas piepildīs ielu ar radošu un pozitīvu gaisotni visas dienas garumā un iesildīs tuvojošos Eiropas kultūras galvaspilsētas gadu.

Festivāla programma: www.mieraiela.lv vai https://www.facebook.com/Mieriela.

Šā gada Miera ielas Vasarsvētku devīze ir „Miers ir maldīgs, iela dzirkstī!”

CSDD Sabiedrisko attiecību daļa

 
Visi komentāri
 
290291. viesis 16.maijs 2013 8:08
0 0 Atbildēt

Bārbekjū gar zemi! :-) Tā teikt, še tev, brālīt, Vasarsvētki! :-) Pasākums

droši, ka jauks būs. Kaut nu ar laiku paveiktos ...

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Dīzelis beidzot lētāks par benzīnu: Dīzelis 1.637 un 95 benzīns 1.657 EUR -26.03.2024 (+ VIDEO) 16

iAutolv uzpilda degvielu, secina, ka dīzeļdegviela lētāka par benzīnu un aicina aizdomāties par to, vai varam atļauties zaļo politiku šādā formātā un maksāt par degvielu vairāk kā, piemēram, Spānijā. Lasīt vairāk

 

Saskaņotais paziņojums – kā to pareizi aizpildīt 11

Ceļu satiksmes negadījums var notikt ar ikvienu, neatkarīgi no autovadītāja vērības vai braukšanas pieredzes. Pārsvarā notiek nelieli satiksmes negadījumi, un ļoti bieži auto braucējiem nākas pildīt saskaņoto paziņojumu. Lasīt vairāk

 

ASV kravas kuģis daļēji sagrauj 2,5 km garo tiltu Baltimoras pilsētā (+ PAPILDINĀTS 11:45 VIDEO) 25

ASV, Baltimorā kuģim ietriecoties tilta konstrukcijās daļēji sagrauts tilts pār Potapskas upi. Tiek ziņots, ka tajā brīdī pār tiltu braukušas automašīnas un pārvietojušies gājēji, tādēļ iespējami upuri. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti