Vasaraudzis un Spredzis cer sasniegt maksimumu 5

 
7.jūlijs 2004 8:55

No 9. līdz 10. jūlijam norisināsies rallijs „Kurzeme 2004”, kuram starts tiks dots Liepājā. Tas vienlaikus būs Baltijas Jūras valstu kausa 3. posms un Latvijas čempionāta rallijā 5. posms.

Tajā spēkiem mērosies arī viena no Latvijas labākajām ekipāžām- Skandi Auto Rally Team pārstāvji Ivars Vasaraudzis un Valdis Spredzis, kuri brauc A8 klasē ar „Mitsubishi Lancer Evo 7”.

Kurzemes rallija starts būs Liepājā. Rallijā būs 9 ātrumposmi, no kuriem 7 notiks sestdien. Lielāko daļu posmu braucēji veiks divas reizes. Kopējais rallija „Kurzeme 2004” garums ir 325,7 km, no kuriem 122,8 km veicami ātrumposmos.

Cīņa rallijā „Kurzeme 2004” solās būt spraiga. Vairāki braucēji no Krievijas, kuri piedalījās rallijā „Kurzeme 2003”, šogad plāno atgriezties, lai sevi pierādītu. Pēdējā Krievijas čempionāta ātrumposma „Belije noči” uzvarētājs Andrejs Žigunovs ir izteicies, ka vislabāko sportisko formu viņš plāno sasniegt tieši uz Kurzemes ralliju. „Mūsu galvenais konkurents Matīss Mežaks šajā posmā nepiedalās. Domāju, ka sīvākie sāncenši mums varētu būt Aivis Egle, Krievijas braucējs Andrejs Žigunovs, arī Viktors Ļebedevs un Mārtiņš Būčiņš,” stāsta I. Vasaraudzis.

Latvijas čempionāta kopvērtējumā A8 grupā Vasaraudzis un Spredzis ir vadībā ar 30 punktiem, no viņiem par 17 punktiem atpaliek R. Kondrats un V. Barinovs no R2 Rally Team.

Kurzemes rallijā ir pieteiktas 67 ekipāžas. No tām 16 startēs prestižajā A8 grupā, kurā 9 ekipāžas, tāpat kā I. Vasaraudzis un V. Spredzis, brauks tieši ar Mitsubishi markas rallija automašīnām.

„Kāda būs trase, uzzināsim ceturtdien. Iepazīties ar to varēsim, ievērojot ceļu satiksmes noteikumus- tātad ātrums līdz 90 km/h, atsevišķās vietās pat lēnāk. Braucot šādā ātrumā, ir grūti paredzēt, kā automašīna uzvedīsies sarežģītākās vietās. Esmu pārliecināts, ka trase būs ātra, sarežģīta un interesanta- kā jau Liepājā,” stāsta I. Vasaraudzis.

„Rallijā „Kurzeme 2003” mums nevaicās- nācās izstāties automašīnas defekta dēļ. Šogad esam apņēmušies sasniegt pašus labākos rezultātus, sasniegt maksimumu,” savas ekipāžas noskaņojumu pauž Skandi Auto Rally Team pilots Ivars Vasaraudzis.

Šogad ir notikuši jau četri Latvijas čempionāta posmi: „Eesti Talv” (Veru, Igaunija), „Sarma” (Gulbene), „Talsi” un „Cēsis”. Pēc rallija „Kurzeme 2004” čempionāta dalībniekiem priekšā vēl divi- „Aukštailija” (Ukmerģe, Lietuva) un rallijs „Latvija” (Rīga).

 
Visi komentāri
 
132213. viesis 7.jūlijs 2004 12:17
0 0 Atbildēt

... pārītis cer sasniegt maksimumu. Augstāko baudu. Kulmināciju!

132217. viesis 7.jūlijs 2004 12:47
0 0 Atbildēt

Kur tad ir tās 67 ekipāžas. Starta sarakstā figurē tikai 62! Vai tik nebūs konkurentos ieskaitījis arī nulles un safety ;-)

132243. viesis 7.jūlijs 2004 16:16
0 0 Atbildēt

Mees, puisi no sporta kluba, turam iikskus par muusu Valdinju, miilam tevi un jutiisim liidz!!!

132417. viesis 11.jūlijs 2004 21:33
0 0 Atbildēt

un sasniedza ar`... :-)

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Dīzelis beidzot lētāks par benzīnu: Dīzelis 1.637 un 95 benzīns 1.657 EUR -26.03.2024 (+ VIDEO) 16

iAutolv uzpilda degvielu, secina, ka dīzeļdegviela lētāka par benzīnu un aicina aizdomāties par to, vai varam atļauties zaļo politiku šādā formātā un maksāt par degvielu vairāk kā, piemēram, Spānijā. Lasīt vairāk

 

Saskaņotais paziņojums – kā to pareizi aizpildīt 11

Ceļu satiksmes negadījums var notikt ar ikvienu, neatkarīgi no autovadītāja vērības vai braukšanas pieredzes. Pārsvarā notiek nelieli satiksmes negadījumi, un ļoti bieži auto braucējiem nākas pildīt saskaņoto paziņojumu. Lasīt vairāk

 

ASV kravas kuģis daļēji sagrauj 2,5 km garo tiltu Baltimoras pilsētā (+ PAPILDINĀTS 11:45 VIDEO) 25

ASV, Baltimorā kuģim ietriecoties tilta konstrukcijās daļēji sagrauts tilts pār Potapskas upi. Tiek ziņots, ka tajā brīdī pār tiltu braukušas automašīnas un pārvietojušies gājēji, tādēļ iespējami upuri. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti