Izcīnīts auto klubu kauss (+ foto) 3

 
3.jūlijs 2013 9:31

Šajā nedēļas nogalē sapulcējās sportiskākie Latvijas auto klubi, lai jau otro gadu pēc kārtas cīnītos par Ceļojošo auto klubu kausu!

Lai arī laiks šajā nedēļas nogalē nelutināja, 29.jūnija rītā – aktīvākie un draudzīgākie Latvijas auto klubi pulcējās Ķegumā atpūtas bāzē „Zarumi”, lai sacenstos dažādās netradicionālās sporta disciplīnās visas dienas garumā.

Auto entuziasti un sportotāji no lietus nenobijās un uz sporta spēlēm ieradās Latvijas Mercedes-Benz klubs, Latvijas Mazda klubs, E36 Club Latvia, Latvijas Honda Prelude klubs, E46.lv un DSM Club Latvia.

Sporta spēles atklāja pasākuma vadītājs DJ – tuctuc.pro ar uzrunu un CelicaClub Latvija meitenes parūpējās par kopīgu rīta rosmi mūzikas pavadībā, lai pasākuma dalībniekus iesildītu un sakurinātu pirms sporta spēļu sākuma.
Visas dienas garumā komandas sacentās 3 turnīra disciplīnas – ADParts dvieļbols, i Auto slapjā tautas bumba, Met pa vējam, kā arī 6 komandu stafetēs – YUASA jaudīgā stafete, OranžGaraž pirāti, Motul viesmīļi, Fantasy aplis, Profesors Eparta, Turaidas dārgumi.

Sacensību laikā auto klubiem vajadzēja atpazīt auto detaļas, pārvarēt dažādus šķēršļus, sadarboties kā komandai, kā arī būt ātriem, izveicīgiem, radošiem un izturīgiem, jo ik pa laikam pasākuma dalībniekus pārsteidza laika apstākļi.

CelicaClub Latvija sadarbībā ar pasākuma atbalstītājiem, bija parūpējušies par ļoti iespaidīgu balvu fondu. Sporta spēļu uzvarētāji ieguva dāvanu kartes un veicināšanas balvas no mūsu atbalstītājiem APE Motors, ADParts, Atputasbazes.lv, Eparts.lv, iAuto.lv, Bluebox, Wess Motors, OranžGaraž, FantasyPark, CityFitness, Galssdoctor, Carparts.lv, Sauleskolektors, Siguldas minerālūdens un šūšanas darbnīcas Zarumi. Reklāmas kompānija Abi2 visus disciplīnu uzvarētājus apbalvoja ar medaļām, un 1.vietu ieguvēji ieguva speciālas piemiņas balviņas.
Paldies atbalstītājiem sauleskolektros.lv, kas bija uz vietas pasākuma laikā un pašu spēkiem novadīja un apbalvoja labākos savā disciplīnā.

Otro gadu pēc kārtas 1.vietu un Ceļojošo auto klubu kausu ieguva Latvijas Honda Prelude klubs, aiz sevis atstājos DSM Club Latvia un E36 Club Latvia komandas.

Noslēdzoties pasākuma oficiālajai daļai par pasākuma dalībniekiem tālāk rūpējās pasākuma vadītājs DJ–tuctuc.pro, kurš ar izcilu mūziku un pārsteidzoši košu gaismu šovu pārsteidza visus pasākuma dalībniekus.
CelicaClub Latvija pateicas visām komandām, sadarbības partneriem un pasākuma vadītājam, kuri palīdzēja šim pasākumam notikt!

 
3 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
preludeklubs.lv 3.jūlijs 2013 18:08
2 2 Atbildēt

Divkarteejie!!!!

Bumbiers 4.jūlijs 2013 17:38
1 4 Atbildēt

Žēl tikai,ka tās preludes izskatās pēc miskastēm. Un brauc ar viņām arī pēdējie zilīši.

BMW vislabākie!

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti