Rīgas riepu maiņas servisos izveidojies liels pieprasījums 18

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 1.decembris 2020 6:45

Pirmdien jeb dienu pirms autotransportam obligāti ir jābūt aprīkotam ar ziemas riepām Rīgas autoservisos uz riepu nomaiņu izveidojies liels pieprasījums, novēroja aģentūra LETA.

Uzņēmumā "Rīgas riepu centrs" aģentūrai LETA pavēstīja, ka pieraksts uz riepu nomaiņu pirmdienai un otrdienai ir pilns, tāpat cilvēki aktīvi piesakās arī uz trešdienu, kur gan vēl ir brīvas vietas.

Riepu servisā "RVT" aģentūra LETA uzzināja, ka pierakstīties uz riepu nomaiņu iespējams tikai pēc nedēļas - uz 7.decembri, taču riepu servisā klienti tiek apkalpoti arī pēc "dzīvās rindas" principa.

Tāpat pierakstīties uz riepu nomaiņu pirmdienai nav iespējams "R1" riepu servisā Ulbrokā, kur autobraucēji var pieteikties riepu nomaiņai otrdienā.

Uzņēmuma "Back2Road" servisā "Riepas1.lv" Uriekstes ielā klienti tiek apkalpoti pēc pieraksta, un pirmdien pieteikties riepu nomaiņai vairs nav iespējams, taču tas ir brīvas vietas otrdienai.

Arī autocentrā "OranžGaraž" pastāstīja, ka bez pieraksta riepas nomainīt nav iespējams, un tuvākais pieteikšanās diena ir otrdiena.

Ceļu satiksmes noteikumi nosaka, ka no 1.decembra līdz 1.martam ar ziemas riepām obligāti jāaprīko transportlīdzekļi, kuru pilna masa nepārsniedz 3,5 tonnas, kā arī to piekabes.

Kā ziņots, otrdien sniegs un apledojums daudzviet apgrūtināja braukšanu pa valsts galvenajiem un reģionālajiem autoceļiem.

 
Visi komentāri
 
kasinsh79 1.decembris 2020 8:52
7 4 Atbildēt

Vai cilvēki nav dīvaiņi? Teju divus mēnešus gandrīz bez rindām mierīgi varēja veikt riepu nomaiņu. Lieks stress tagad

ha-ha 1.decembris 2020 9:05
2 0 Atbildēt

vai nu dīvaiņi, vai likumpaklausīgi - kad tā stunda sit, brauc un samaina

kasinsh79 1.decembris 2020 9:38
3 4 Atbildēt

Protams, kā likumpaklausīgs pilsonis ar ziemas riepām braucu jau no oktobra vidus. Bez rindām servisā.

msh 1.decembris 2020 18:20
6 1 Atbildēt

Es jau nu drīzāk teiktu - "bailīgs lohs" - kāda velna pēc plēst ziemenes braucot pa rudeni? Es golfam ziemenes uzliku piektdien - nevis tāpēc ka šodien ir pirmais decembris [ja iemesls būtu datums, liktu šoceturtdien vai piektdien], bet tāpēc ka tādi laikapstākļi, kuri prasīja ziemenes, pēc prognozes iestājās sestdien [bet reāli jau piektdien] un es nevēlējos Latvijas otrajā galā slidināties. Nezinu kā būs tālāk - pagājušoziem bija škrobe, plēst ziemenes apstākļos kuros būtu jābrauc ar vasarenēm.

Ja dižajā pilsētā pēdējā pusotra mēneša laikā ir bijuši anomāli aukstumi, ņemu vārdus atpakaļ.

core 1.decembris 2020 18:37
3 2 Atbildēt

Tās dažas nedēļas noteikti šausmīgi nodeldē riepas

iciks 1.decembris 2020 15:16
2 1 Atbildēt

Kārtējo reizi 1. decembris pārsteidza nesagatavotus.

Modano 1.decembris 2020 10:14
7 2 Atbildēt

Lohiem lohu problēmas.

reku 1.decembris 2020 20:27
3 3 Atbildēt

Vot vot,pārbalansē ziemas riteņus septembrī,oktobrī un pārskrūvē kad gribi.Bortēt riepas uz vieniem diskiem tā nav djela.

GK1968 1.decembris 2020 20:50
1 3 Atbildēt

Vai ir bijusi kāda jēga no pārbalansēšanas, dilstot riepai, tā reāli? Vienreiz pārbaudīju, vienai no 4 vajadzēja 5g atsvaru klāt! Tad jau drīzāk izbakstīt akmentiņus un notīrīt arī disku iekšpuses!?

reku 2.decembris 2020 9:14
2 0 Atbildēt

Katru gadu varbūt nav jēga pārbalansēt,bet man vajadzēja pielikt 20 un 25gr divām.Nebiju pāris gadus balansejis.Vairs ar nepurina kā ar vasaras riteņiem virs simta..Pavasarī parbalansešu vasaras.

qwe 1.decembris 2020 10:33
1 1 Atbildēt

kamēr pērkons neiesper, tikmēr mužiks nepārkrustīsies....krieviem teiciens tāds

P.S. sveiciens skārdnieka dienā!

Krotow 1.decembris 2020 14:00
0 2 Atbildēt

Tā iet, kad ievelk līdz pēdējam. Sev nomainīju uz ziemenēm jau oktobra beigās.

imzz 1.decembris 2020 14:07
4 0 Atbildēt

Var pavasarī nemaz neņemt nost. Būs ziemai vienmēr gatavs :-/

Krotow 1.decembris 2020 16:25
0 3 Atbildēt

Būsi sajaucis ar M+S riepām. Ziemas riepas ar vēl nenobrauktu protektoru vasarā labāk neplēst.

reku 1.decembris 2020 20:30
0 1 Atbildēt

Cikiem tad ir tās ziemas riepas,lielākajai daļai m+s.Sāksies izsisto stiklu sezona.Ziemas riepas labi ceļ augšā akmeņus.

GK1968 1.decembris 2020 20:30
1 1 Atbildēt

Bija tādi gadi, kad MiGal ziemīgos mēnešos pat nebraucu, lai tik nebūtu jāpērk un jāmaina riepas. Vienu ziemu auto man nostāvēja šķūnī sausumā blakus traktoram, bet tas bija nu pārāk garlaicīgi automobīli pat neredzēt, tāpēc nākošajā ziemā 3 mēnešus noturēju Spices 3.stāva stāvlaukumā. Tur parasti tai gadā katru nakti stāvēja arī 4-8 auto ar igauņu numuriem. Tagad gan maniem auto ir vismaz 2 riepu un disku komplektu, mainu tad, kad laikapstākļi un paša iegribas prasa, pagājušo ziemu sanāca pat vairākas reizes uzaut atpakaļ vasarenes pirms tālajiem gabaliem. Pašu riepu montāžu kā tādu vajag reti un varu to darīt kad nav rindas un sev tīkamā servisā. Iedomājieties paši, ka Jums būtu darbs tikai divreiz gadā, toties mēnesi no vietas bez pīppauzēm!

Pļurkt 2.decembris 2020 18:01
1 0 Atbildēt

Servisi ir dīvaiņi!

Nejēdz naudu paņemt - to kas praktiski mētājas pie durvīm!!!

Viens darbinieks paceļ auto uz pacēlāja, noskrūvē riteņus - padod montētājam. Montētājs atdod samontētos ripuļus un uz otra pacēlāja paceltajam auto pirmais strādnieks pieskrūvē ripuļus. U.t.t.!!!

Darbs iet 2 reizes ātrāk!!!

Smadzeņu nav!

Kanibaals 2.decembris 2020 22:24
1 1 Atbildēt

Ziema neeksistē, tā ir Sorosa un Geitsa sazvērestība raidot 5G starus.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO)

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

Līdz 1400 eiro - deputāti spriedīs par sodu pastiprināšanu ceļu satiksmē 22

Saeimas Juridiskajā komisijā šodien plānots spriest par sodu pastiprināšanu par pārkāpumiem ceļu satiksmes jomā. Lasīt vairāk

 

Japāņu Bavārija. Pirmais ieskats Mazda CX-80 salonā (+VIDEO)

Vai atminaties, kad pēdējo reizi sastapāties ar pa īstam lielu Mazda markas automašīnu? Līdz šim lielākais japāņu ražotāja modelis Eiropā saucas CX-80, un TV Autoziņām radās unikāla iespēja iepazīties ar septiņvietīgo krosoveru Mazda R&D centrā Vācijā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti