"Ferrari 458 Italia" pēctecim turbīna un papildu 110 ZS (+ foto) 1

 
iAutolv | 11.augusts 2014 7:59

Ja pielikt, tad pielikt – "Ferrari" gatavo modeļa "458 Italia" pēcteci, kas līdz šim izmantotā 4,5 litru 570 ZS atmosfēriskā agregāta vietā saņems par 110 Zs spēcīgāku 3,8 litru turbo „astotnieku” ar divām turbīnām un 680 ZS jaudu.

"Ferrari 458 Italia" pēctecim dots nosaukums "M458-T" un savu pirmo uznācienu starptautiskā mērogā tas piedzīvos 2015.gada Ženēvas autoizstādē.

Lai gan ražotājs neatklāj jaunā superauto tehniskos datus, sagaidāms, ka tas būs ātrāks par pašreizējo modeli, kas 100 km/h sasniedz 3,4 sekundēs un var paātrināties līdz 325 km/h.

Dizaina pārmaiņu skaitā būs jauni gaismas diožu lukturi, buferi un virsbūves aerodinamiskie elementi, kas nodrošinās labāku piespiedējspēku.

Kupejas aprīkojumā "Harman-Kardon" audio sistēma, atpakaļskata kamera (jaunievedums) un multimediju sistēma ar "Apple CarPlay" interfeisu, kas ļauj savietot viedtālruni ar automašīnas informācijas-izklaides sistēmu.

"Ferrari M458-T" kļūs par otro itāļu kompānijas modeli ar turbo dzinēju. Pirmatklājēja gods pienākas gada sākumā prezentētajai kupejai-kabrioletam "California," kas pēc modernizācijas saņēma 3,8 litru astoņu cilindru agregātu ar 560 ZS jaudu, nomainot līdz šim izmantoto 490 ZS motoru bez turbopūtes.

 
Visi komentāri
 
Conqueror 11.augusts 2014 11:09
0 1 Atbildēt

nez, cik maksās? ja plus 110 ZS, tad procentuāli tik pat daudz cena pieaugs?

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Dīzelis beidzot lētāks par benzīnu: Dīzelis 1.637 un 95 benzīns 1.657 EUR -26.03.2024 (+ VIDEO) 16

iAutolv uzpilda degvielu, secina, ka dīzeļdegviela lētāka par benzīnu un aicina aizdomāties par to, vai varam atļauties zaļo politiku šādā formātā un maksāt par degvielu vairāk kā, piemēram, Spānijā. Lasīt vairāk

 

Saskaņotais paziņojums – kā to pareizi aizpildīt 11

Ceļu satiksmes negadījums var notikt ar ikvienu, neatkarīgi no autovadītāja vērības vai braukšanas pieredzes. Pārsvarā notiek nelieli satiksmes negadījumi, un ļoti bieži auto braucējiem nākas pildīt saskaņoto paziņojumu. Lasīt vairāk

 

ASV kravas kuģis daļēji sagrauj 2,5 km garo tiltu Baltimoras pilsētā (+ PAPILDINĀTS 11:45 VIDEO) 25

ASV, Baltimorā kuģim ietriecoties tilta konstrukcijās daļēji sagrauts tilts pār Potapskas upi. Tiek ziņots, ka tajā brīdī pār tiltu braukušas automašīnas un pārvietojušies gājēji, tādēļ iespējami upuri. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti