Mūziķis "will.i.am" prezentē "Lexus NX" ar paša radītu dizainu (+ foto)

 

Foto: Publicitātes foto

Ints Pērkons, "Amserv Motors" valdes loceklis. | 29.septembris 2014 8:30

Pasaulē pazīstamais mūziķis, inovāciju meistars un uzņēmējs will.i.am šī gada 24. septembra vakarā Parīzē, Francijā, ekskluzīvā, ar ikgadējo Parīzes Modes nedēļu 2014 (Paris Fashion Week) saistītā pasākumā, prezentējis savu pašrocīgi dizainēto jaunā Lexus NX 200t F Sport modeli.

Šāda unikāla iespēja will.i.am tika dota, pateicoties Lexus NX televīzijas kampaņai Striking Angles, par kuras reklāmas seju viņš piekrita kļūt. Īpašais Lexus izgatavots Lexus Mijata (Miyata) rūpnīcā Kujušu (Kyushu) prefektūrā Japānā.

Foto: Publicitātes foto

Īpašais, pēc will.i.am dizaina veidotais Lexus NX modelis ir lielisks apliecinājums mūziķa daudzpusīgajai, radošajai, ar inovatīvām idejām apveltītajai personībai. Lexus NX kopējais tēls ir ieguvis jaunus, vēl individuālākus vaibstus, moderno tehnoloģiju papildinājumus un ar savu agresīvi sportisko dizainu tas uzrunā gados jaunus cilvēkus, urbānā stila piekritējus ar strauju dzīves ritmu un vēlēšanos būt oriģināliem.

Mūziķis Will.i.am: "Kad Lexus izteica man priekšlikumu kļūt par reklāmas kampaņas Striking Angles seju, vaicāju - vai būtu iespējams sadarbībā ar ražotāju izveidot sava dizaina auto? Viņi piekrita, un tagad jūtos pagodināts iepazīstināt ar šo Lexus NX F Sport modeli. Tam ir pilnībā jauns stils, kas kopumā atspoguļo manu būtību un radošo pasauli. Ceru, ka šis piemērs iedvesmos arī citus cilvēkus interpretēt auto dizainu atbilstoši savām vēlmēm un izjūtām".

Foto: Publicitātes foto

Elains Jutenhovens (Alain Uyttenhoven), "Lexus Europe" vadītājs: "Strādāt kopā ar will.i.am, radot jauna veida NX, bija fantastiska pieredze. Mūs iedvesmoja viņa idejas un aizrautība piešķirt NX F Sport vēl agresīvāku un izteiktāku dizainu, kas šo modeli paceltu vēl augstākā līmenī. Will.i.am ir izdevies parādīt NX valdzinošās personības raksturu pilnīgi jaunā, vēl nebijušā redzējumā un rezultāts ir izcili fantastisks."

Will.i.am savdabīgā rokraksta pieskāriens ļāvis NX vizuālajam tēlam kļūt vēl dinamiskākam un sportiskākam, vienlaikus saglabājot luksus klases eleganci un pilsētas švīta pašapzinīgumu. Tas panākts auto padarot nedaudz zemāku un platāku un izmantojot drosmīgus dizaina elementus. Te jāmin iespaidīgi spārnu paplatinājumi, pulēta alumīnija un vinila dizaina detaļas, virsbūve matētā pērļu baltā krāsā ar melnu panorāmas stikla jumtu un, protams, paša will.i.am parakstu numura zīmes plāksnītē uz priekšējās restes. Kā punkts uz "i" ir efektīgie 22’’ collu riteņu collu riteņi ar melniem, slīpētiem vieglmetāla diskiem un oranžas krāsas bremžu mehānismiem.

Foto: Publicitātes foto

Viena no inovatīvākajām tehnoloģijām, ko pazīstamais mūziķis integrējis NX modelī, ir iespēja uzņemt lieliskus panorāmas foto un video brauciena laikā. To nodrošina visapkārt automašīnai izvietotas četras 180° savstarpēji saistītas videokameras. Iegūtie attēli un video ar Bluetooth palīdzību uzreiz ir aplūkojami vadītāja vai līdzbraucēju viedtālruņos.

Salona telpas apdarei will.i.am izvēlējies interesantu kombināciju, ko veido augstākās kvalitātes pulēta alumīnija apdare savienojumā ar mīkstiem dabīgās ādas materiāliem, kas kopumā rada drosmīgu un greznu dizainu. Vairākas salona detaļas - sēdekļu galvas balstus, durvju paneļus un citus elementus rotā ar rokām izšūts will.i.am radītā zīmola willpower logo.

Foto: Publicitātes foto

Respektējot arvien pieaugošo klientu vēlmi brauciena laikā izmantot vairāk nekā tikai vienu mobilo iekārtu, izcilā mūziķa pilnveidotais Lexus NX var lepoties ar īpaši patentētu bezvadu uzlādes iekārtu (Wireless Charging Tray), kas vizuāli atgādina nelielu paplāti. Tā novietota centrālajā konsolē un, uzliekot uz "paplātes" viedtālruņus vai citas nelielas mobilās ierīces, tās uzlādēsies bez vajadzības ar kabeli pievienoties elektrotīklam.

Saprotams, ka will.i.am kā mūziķim īpaši svarīga ir automašīnas audio sistēma. NX aprīkots ar premium klases sistēmu, ko veido 10 zīmola Pioneer skandas - 16cm skandas priekšējās un sānu durvīs un 6.5cm skandu komplekts instrumentu panelī. Audio skanējums no šādas sistēmas ļauj baudīt koncertzāles cienīgas sajūtas, kur katra skaņa ir augstvērtīgā kvalitātē.

Zem motora pārsega will.i.am dizainētais Lexus NX slēpj pilnīgi jaunas tehnoloģijas 2.0l VVT-iW benzīna turbodzinēju (pirmo reizi Lexus vēsturē!) un sešu pakāpju automātisko transmisiju. Kopumā šis efektīgais auto attīsta iespaidīgu jaudu 238 ZS/175 kW ar griezes momentu 350 Nm, kas 100 km/h ļauj sasniegt nieka 7.1 sekundē.

Foto: Publicitātes foto

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Iesaka eksperts: no kā jāuzmanās autovadītājiem pavasarī? 1

Varētu šķist, ka pavasarī, kad nokusis sniegs un kļuvis gaišāks, par ceļu satiksmes drošību var raizēties mazāk. Taču arī pavasarī ir vairāki būtiski faktori, kas jāņem vērā, lai droši un bez raizēm nokļūtu iecerētajā galapunktā, tāpēc Swedbank kopā ar Drošas Braukšanas Skolas direktoru Jāni Vanku sagatavojis padomus, kam jāpievērš īpaša uzmanība, pārvietojoties ar auto pavasarī. Lasīt vairāk

 

Frānsisa Skota Kī tilts pēc avārijas - postījumu apmērs (+ VIDEO) 16

Vakar pēc kravas kuģa DALI ietriekšanās sagruva Frānsisa Skota Kī tilts ASV ostas pilsētā Baltimorā. Drona lidojums ļauj novērtēt katastrofas apmērus, sagrauto tiltu un cietušo kuģi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti