"Bentley" izgatavo karalisko "Mulsanne" arābiem (+ foto) 7

 

Foto: Publicitātes foto

iAuto | 28.janvāris 2015 8:58

Britu kompānija "Bentley" izgatavojusi sedana "Mulsanne" īpašo modifikāciju "Majestic," kas tiks piedāvāta bagātās arābu valsts Kataras pircējiem.

Trevors Gejs, viens no "Bentley" vadošajiem darbiniekiem, izteicies, ka īpašās versijas ārējais izskats veidots ņemot vērā Kataras klientu izpratni par tradicionālajām karaliskajām vērtībām. 

Foto: Publicitātes foto

"Bentley Mulsanne Majesty" ieguvis ziloņkaula krāsas virsbūvi ar smalku līniju gar tās apakšējo malu, 21 collu riteņu diskus piecspieķu dizainā un īpaši iekārtotu salonu ar ādas sēdekļiem, tumši brūniem paklājiņiem, logu aizkariem un dabīgā koka dekoriem.

Foto: Publicitātes foto

Katram no tikai 15 eksemplāru lielās sērijas ir plāksnīte ar automašīnas individuālo numuru, izgaismoti sliekšņi, bet komplektācijā iekļauti ādas spilveni, mini ledusskapis ar šampanieša glāzēm un planšetdatori aizmugures pasažieru ērtībām.

Foto: Publicitātes foto

Zem "Bentley Mulsanne Majesty" motora pārsega iebūvēts 6,75 litru twin-turbo astoņcilindru dzinējs ar 512 ZS (1020 Nm) jaudu, kas darbojas komplektā ar astoņu pakāpju "ZF" automātisko pārnesumkārbu.

Īpašās versijas cena netiek atklāta, taču diezin vai tas turīgajiem arābu klientiem būs noteicošais faktors. "Bentley Mulsanne" standarta modelis Vācijas tirgū maksā nepilnus 300 000 eiro.

Foto: Publicitātes foto

 
Visi komentāri
 
LMT 28.janvāris 2015 11:33
2 0 Atbildēt

Fotagrāfam salona bilde neizdevās, vai kas pa lietu?

Krotow 2.februāris 2015 20:17
0 0 Atbildēt

Būs uzzinājuši, ka viņš pusdienās ēd cūkgaļu un par to procesa vidū izspēruši no salona laukā lai neapzaimo Dieva kalpiem domātos braucamos.

Crankshaft 29.janvāris 2015 8:12
3 1 Atbildēt

:-)))) Ņefig neticīgajiem plebejiem blenzt uz interjeru, kuru

dzīvajā viņi tāpat nekad neieraudzīs :-)

Vienu gan es nesapratu - auto komplektēts ar šampanieša

glāzēm! Islāmā vispār ir stipri izteikti dubultstandarti attiecībā uz alkoholu, no pilnīga noraidījuma, līdz tēlaini izteiktam akceptam. Turklāt pats pravietis Muhameds nebūt nav bijis atturībnieks :-) Un kur tad Omara Haijama

vārsmas par vīnu... Tiesa, ārpus savu mullu klātbūtnes viņi

īpaši neceremonējas, ne veči, ne veččas :-) :-) :-) Lok, kā

zirgi!

Jeb varbūt viņi tur bezalkoholiskos vīnus un šampaniešus sūknē? Andris Dambis, izmantojot savu pazīšanos ar Kataras

valdošās dinastijas pārstāvi Al Atiju, varētu noorganizēt Latvijas "bērnu šampanieša" piegādes :-) :-) :-)

3ton 29.janvāris 2015 9:42
0 1 Atbildēt

Pie Omāra Haijama ar auditu, šis prasa- kas tevi sūta, -atbild tāds un tāds valdnieks, OH- kas ir augstāks par tavu valdnieku?, tas- tikai Dievs ir augstāks, OH- kas ir augstāks par Dievu?, auditors atbild izvests- NEKAS! OH- nu tad es esmu tas NEKAS! :-):-)

Es personīgi par farkopu padomātu šim autiņam, tīri tā ar ko sievietes pabiedēt :D

Krotow 2.februāris 2015 20:28
0 0 Atbildēt

Omara Haijāma laikā (11.-12.gs) audita mūsdienu izpratnē vēl nebija. Tam, ka Kataras emīrs varēja patrollēt auditorus, gan ticu :)

DVZ 29.janvāris 2015 15:52
0 0 Atbildēt

Tur tuvāk iet nedrīgst, ja tu neesi arābs

dionis 30.janvāris 2015 15:39
0 0 Atbildēt

Viens no tiem auto kuru cena ir tiirais izsmiekls pret potenciaalo klientu...

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 2

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

Sieviete veikusi pirmo pasaules apceļošanu ar elektromobili (+ FOTO) 14

Leksija Olforda kļuvusi par pirmo cilvēku pasaulē, kas ar elektromobili apbraukusi apkārt zemeslodei. Lasīt vairāk

 

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Vecrīgā plāno ieviest no maija 6

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Rīgā plāno ieviest no maija, šodien preses konferencē informēja Rīgas domes Satiksmes un transporta lietu komitejas priekšsēdētājs Olafs Pulks (JV). Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti