"Range Rover Evoque" uzlabots (+ foto) 2

 

Foto: Publicitātes foto

iAuto | 24.februāris 2015 7:49

Britu kompānija "Land Rover" uz Ženēvas autoizstādi vedīs krosovera "Range Rover Evoque" modernizēto modeli. Ražotājs pacenties, lai tas kļūtu glītāks, labāk aprīkots un ekonomiskāks.

Foto: Publicitātes foto

Kopš ienākšanas tirgū 2011.gadā "Evoque" uzlabots ne reizi vien, taču pamanīt to nebija viegli. Šoreiz ir citādi – pārveidojumi ir visai būtiski un labi saskatāmi arī tiem, kas detaļām nepiegriež tik lielu vērību.

Foto: Publicitātes foto

Modernizētajam modelim izveidota jauna priekšpuse ar šķietami masīvāku buferi, kas panākts uz vizuālā efekta rēķina, pavelkot vienkrāsu sekciju uz leju un izmantojot lielāka atvēruma gaisa pievadus. Savādāks dizains radiatora restei, forma un novietojums miglas lukturiem.

Foto: Publicitātes foto

Galvenie starmeši var strādāt diožu tehnikā. Tiesa, par to gan nāksies piemaksāt, toties jaunā multimediju sistēma ar astoņu collu ekrānu būs jau sērijā, tāpat kā jaunie sēdekļi (par papildu maksu masāžas funkcija un 14 veidu regulācija), modernāki apdares materiāli un uzlabotais mērinstrumentu panelis. No papildaprīkojuma saraksta var izvēlēties "InControl Touch Plus" multimediju iekārtu ar vēl lielāku ekrānu un papildu displejiem aizmugures pasažieriem.

Foto: Publicitātes foto

Drošības sistēmu arsenālā iekļauta sistēmas, kas brīdina par joslas pārkāpšanu un sadursmi ar priekšā braucošo transportlīdzekli, nepieciešamības gadījumā iedarbinot arī bremzes, uzmana vadītāja noguruma pakāpi. Piedāvājumu papildina trīs jauni riteņu disku varianti un virsbūves krāsas.

Foto: Publicitātes foto

Pārmaiņas gaida arī zem motora pārsega, kur modernizētie un par 20-30 kg vieglākie "Ingenium" saimes dīzeļdzinēji ar jaudu līdz pat 180 ZS pārsteigs ar patīkami zemu degvielas patēriņu savā taupīgākajā variantā uz 100 kilometriem solot patērēt vien 4,2 litrus.

Foto: Publicitātes foto

Jaudīgākais "Evoque" motors būs četru cilindru benzīna turbo agregāts ar 240 ZS jaudu. Automobilis jau sērijveidā komplektēts ar pilnpiedziņu, kas sola zināma veida drošību, taču lieka nebūs arī no "Range Rover" un "Range Rover Sport" aizgūtā "All-Terrain Progress Control" sistēma, kas uztur vienmērīgu ātrumu sarežģītā profilā.  

Foto: Publicitātes foto

Modernizētā "Evoque" cenas nav paziņotas, taču 400 000 pārdoto eksemplāru neliek šaubīties par pieprasījumu pat tad, ja tās nedaudz paceltos uz augšu. 

Foto: Publicitātes foto

 
Visi komentāri
 
LMT 24.februāris 2015 12:51
0 0 Atbildēt

Glīts dāmuvāģis!

TML 24.februāris 2015 18:13
0 0 Atbildēt

Tev taisnība - glīts, es arī tā domāju, tikai, ja nemaldos, pasaules geji to bija izvēlejuši par savu Nr 1

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti