"Hyundai" piedāvā kompaktu kupeju "i20" (+ foto) 4

 

Foto: Publicitātes foto

iAuto | 10.marts 2015 8:16

Dienvidkorejas kompānija "Hyundai" iekļāvusi Eiropas tirgum paredzēto modeļu piedāvājumā jaunu kompaktu kupeju "i20."

Foto: Publicitātes foto

"i20" ir ražotāja pirmā trīsdurvju modifikācija B segmentā, kas no piecdurvju modeļa atšķiras ar oriģinālu dizaina konceptu, ko iezīmē slīpāk noliekti virsbūves statņi, 2,5 centimetrus zemāka jumta līnija, savādāks radiatora režģis un pārveidota automobiļa aizmugure.

Foto: Publicitātes foto

Pie atšķirībām jāpieskaita jaunie sliekšņi, bamperi, aizmugures spoileris un ekskluzīvā virsbūves krāsa "Tangerine Orange," kas pieejama vienīgi kupejas modelim. Kupejai ir 336 litru ietilpības bagāžas nodalījums, kas ir par 10 litriem vairāk nekā piecdurvju hečbekam.

Foto: Publicitātes foto

Kupejas pircēji varēs izvēlēties versiju ar benzīna vai dīzeļa dzinēju. Pirmajā gadījumā zem motora pārsega atradīsies 1,4 litru agregāts ar 100 Zs jaudu, otrā – 1,4 litru CRDi ar 90 ZS jaudu.

Foto: Publicitātes foto

Abus motorus var komplektēt ar sešu pakāpju manuālo pārnesumkārbu,  taču automātiskā transmisija (papildu maksa) paredzēta vienīgi sadarbībai ar benzīna dzinēju. 2015.gada beigās "Hyundai" sola dzinēju klāstu papildināt ar pilnīgi jaunu trīscilindru benzīna agregātu, kas būs pieejams divās jaudas pakāpēs – ar 100 un 120 ZS.

Foto: Publicitātes foto

16 250 eiro vērtajā "Trend" komplektācijā jau no rūpnīcas iekļauti 16 collu alumīnija diski, LED dienas gaitas lukturi un galvenie starmeši ar līkumu izgaismošanas funkciju. 

Foto: Publicitātes foto

 
Visi komentāri
 
LMT 10.marts 2015 12:19
0 2 Atbildēt

Ritīgs ērms!

IkdienasViesis 10.marts 2015 12:41
0 0 Atbildēt

Audi bija pirmie, kuri savu slaveno "nuvolari" resti uzstiepa uz visu lielumu modeļiem. Lai gan, pirms tam jau līdzīgi rīkojās mercedes. Tagad tā rīkojas arī hundajs - slavenā reste no jaunā Santa Fe (ar mazām dizainiskām atšķirībām) pakāpeniski pārceļos uz visiem pārējiem modeļiem. BET, jaunie salona paneļi hundajiem gan izskatās pabriesmīgi.

andris 10.marts 2015 13:04
3 4 Atbildēt

kāds mersedes , idiots

E, ko? 10.marts 2015 23:16
2 0 Atbildēt

A kāpēc kupeja, ja tas ir hečbeks?

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 6

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 

2,8 sekundes līdz simtam - Mercedes-AMG prezentē 816 Zs jaudīgu kupeju (+ FOTO) 7

Vācijas Mercedes-AMG Šanhajā, Formula-1 sacensību pasākuma laikā nodemonstrējis savu GT saimes flagmani, kupeju Mercedes - AMG GT 63 S E-Performance, kas nodrošināta ar 816 Zs jaudīgu hibrīdiekārtu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti