Septiņvietīgo "Ford S-Max" jau var pasūtīt (+ foto) 9

 

Foto: Publicitātes foto

iAuto | 11.marts 2015 11:06

"Ford" kompānija izvedusi tautās minivena "S-Max" jauno paaudzi, Vācijā tas maksās no 30 150 eiro.

Foto: Publicitātes foto

Interneta mediji vēsta, ka "Ford" kompānija atklājusi pieteikšanos minivena "S-Max" iegādei. Otrās paaudzes modelis izgatavots uz jaunās paaudzes "Ford Mondeo" bāzes un pēc izskata līdzinās modernizētajam "Focus" un "Fiesta."

Foto: Publicitātes foto

Bāzes versijas (160 ZS, benzīns) komplektācijā jau no rūpnīcas iekļauta automātiskā divu zonu klimatkontroles sistēma, sporta sēdekļi un automātiskā ārkārtas bremzēšanas sistēma.

Foto: Publicitātes foto

"S-Max" dārgākās versijas var būt aprīkotas ar elektriski regulējamiem otrās un trešās rindas sēdekļiem, turklāt pirmajai rindai var būt arī ventilācijas un masāžas funkcijas, sānu gaisa drošības spilveniem aizmugures pasažieriem un bagāžnieka vāka pacelšanas/nolaišanas mehānisma elektropievadu, ko iedarbina pašūpojot kāju zem aizmugures bufera. No papildaprīkojuma saraksta varēs izvēlēties trešo sēdekļu rindu, kas piecvietīgo minivenu pārvērš par septiņvietīgu transportlīdzekli.

Foto: Publicitātes foto

Klientiem tiks piedāvāti četri dīzeļdzinēji ar 120 līdz 210 Zs jaudu, bet benzīna motorus pārstāv 1,5 litru 160 ZS un 2,0 litru 240 ZS agregāti. Ražotājs ziņo, ka modernizēto agregātu apetīte samazināta vidēji par 7 procentiem.

Foto: Publicitātes foto

Dzinējus varēs kombinēt ar sešu pakāpju manuālo vai automātisko "PowerShift" divsajūgu pārnesumkārbu. Interesanti, ka līdztekus priekšpiedziņas variantam, "S-Max" pirmoreiz būs pieejams arī pilnpiedziņas modifikācijā.

Foto: Publicitātes foto

Dīleru centros jaunais "Ford S-Max" nonāks septembrī. Salīdzinājumā ar pirmās paaudzes modeli, jaunā "S-Max" cena pieaugs vien par 160 eiro.

Foto: Publicitātes foto

 
Visi komentāri
 
LMT 11.marts 2015 12:21
0 0 Atbildēt

Pasūtināt nevar?

TML 11.marts 2015 12:33
2 0 Atbildēt

Pats tak zini, ka pasūtina Delfos

kasinsh79 11.marts 2015 13:05
5 1 Atbildēt

Man jau baigi patīk, esmu kā reiz mērķauditorija miniveniem arī, bet - diemžēl esmu vecu stereotipu varā. Arī nupat veiktais testa brauciens (Passat un Mondeo) man to tikai pastiprināja, VW tomēr būs labāks (patīkamāks) par FORD :)

LMT 11.marts 2015 16:04
0 1 Atbildēt

Opeli neņem,- tas rūsē!

kasinsh79 11.marts 2015 17:24
1 0 Atbildēt

Pagaidām arī Mazda patīk, vēl neko nemainīsim.

Tas par rūsu Opelim arī ir stereotips, tāpat kā Mazdai (man 2008.gada, bet vēl bez rūsas ar oriģinālo krāsojumu).

Crankshaft 12.marts 2015 7:10
1 2 Atbildēt

LMT

Opeli neņem,- tas rūsē!

--------------------------

Nja, par Opeļiem tu zini vēl mazāk, nekā par vārda "pasūtināt"

(un vēl ne viena vien vārda un burta) skumjo vēsturi. Arvīda

Janoviča gars tevī nemirst nu nekādi! :-)))))))))))

rudens68 12.marts 2015 8:12
3 0 Atbildēt

Es ford mājas lapā nemāku atrast tehniskos datus ? Vai tur nav , vai meklēšanas vaina ?

sīks 17.marts 2015 18:12
0 0 Atbildēt

Latvijas Ford mājas lapa ir - nekāda. (nesaprotu kāpēc neattīstās) VW pret Ford = viennozīmīgi labāks būs Ford, tas kas tiek rakstīts, atspoguļots pasūtījuma testos ir pašsaprotami- kas maksā tas pasūta mūziku. Izbrauciet ar S MAX un ar Touran - paši sapratīsiet S MAX pārākumu. VW tehnisko atteikumu ir ļoti, ļoti daudz- nesaprotu kāpēc cilvēki pērk VW neskatoties un viņu lielajām tehniskajām problēmām.

Ford.S-MAX īpašnieks 25.maijs 2015 21:46
0 0 Atbildēt

Braucu ar pirmo S-MAX modelo jau 8-to gadu, ņēmu jaunu, no salona 2.0 d 143PS ar 6 pakāpju manuālo kārbu. Varu teik tikai to labāko par šo auto. Iesaku no jaunajiem ņemt dīzeli ar manuālo kārbu ne zemāk kā 140 ps, būs pietiekami jaudīgs un ekonomisks, iesaku arī ņemt 7-vietīgo, pats kad sākumā paņēmu 5 vietīgo, dabuju pārtaisīt, kad ģimene pieauga.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjaunots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 7

iAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 3

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti