"Honda CR-Z" pārtaps par 280 ZS jaudīgu hečbeku 2

 
iAuto | 20.marts 2015 12:29

Japānas autobūves kompānija "Honda" plāno atgriezties Eiropas tirgū ar modeli "CR-Z," tikai šoreiz hibrīdautomobiļa vietā pircējam tiks piedāvāts jaudīgs hečbeks.

Kā vēsta interneta vietne "Auto Express," atsaucoties uz saviem ziņu avotiem, jaunais "CR-Z" tiks gatavots uz hečbeka "Civic" platformas, iegūs par 100 mm īsāku riteņu bāzi, dizainu ar hečbeka "Civic Type R" un superauto "NSX" noformējuma elementiem, kā arī sportisku piekari un minētā "Type R" dzinēju.

Zināms, ka "CR-Z" vajadzībām 310 ZS jaudīgais "Type R" divlitru četru cilindru turbo motors tiks deforsēts līdz 280 ZS, modeļa koncepta variantu parādīs nākamā gada sākumā, bet sērijveida versija tiks atklāta 2017.gada Detroitas autoizstādē.

Interesanti, ka Japānas tirgū, kur hibrīda automobiļi ir ļoti pieprasīti, "CR-Z" tiks saglabāts pašreizējais koncepts – hečbeks ar 1,5 litru hibrīdiekārtu, tiesa – agrāko 130 zirgspēku vietā modernizētā iekārta attīstīs 200 ZS jaudu.

 

 
Visi komentāri
 
LMT 20.marts 2015 13:31
1 1 Atbildēt

Neglīts pēc vella!

ezis71 20.marts 2015 20:09
0 1 Atbildēt

un ko darīt ar tiem 280zs,uz plaukta nolikt jeb pagrabā turēt?

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 6

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 

Īlons Masks veic optimizāciju: "Tesla" plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu 1

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" pasaulē plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu, pirmdien ziņoja interneta vietne "Electrek", kas publiskojusi kompānijas vadītāja Īlona Maska e-pasta vēstuli. Lasīt vairāk

 

Geely Panda tagad stilīgajā Go Kart Edition versijā 5

Ķīnas autobūves koncerns Geely nodemonstrējis elektriskā Panda Mini EV Go Kart Edition versiju, uzsverot, ka šāds modelis paredzēts gados jaunākiem pircējiem. Lasīt vairāk

 

Ford parādījis perfektāko hot hatch zīmola vēsturē (+ FOTO) 8

Ražotājs uzskata, ka jaunākais Focus ST Edition ir noslīpēts līdz pilnībai. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti