Pēc Džeremija Klārksona atlaišanas BBC vadītājam izteikti nāves draudi 5

 

BBC ģenerāldirektors Tonijs Hols (Tony Hall) Foto: telegraph.co.uk

Nozare.lv | 29.marts 2015 11:05

Britu raidsabiedrības BBC ģenerāldirektors Tonijs Hols, pēc tam kad bija paziņojis par raidījuma "Top Gear" ("Gāzi grīdā!") populārā vadītāja Džeremija Klārksona atlaišanu, saņēmis nāves draudus un policija jau sākusi izmeklēšanu.

"Policija Vestminsterā [Londonas centrā] izmeklē apsūdzības par nogalināšanas draudiem. Par apsūdzībām policijaitika paziņots trešdien," svētdien sacīja Skotlendjarda pārstāvis sakariem ar presi. "Izmeklēšana turpinās. Nav veikts neviens arests."

Kopš draudu saņemšanas Holam tiek nodrošināta apsardze 24 stundas diennaktī, vēsta laikraksts "The Mail on Sunday". Hola apsardze izmaksājot 1000 mārciņas dienā.

Kā jau ziņots, BBC nepagarinās Klārksona līgumu, kura termiņš beigsies šī mēneša beigās. "Manā skatījumā ir pārkāpta robeža," norādīja raidorganizācijas ģenerāldirektors Hols. "Nevar būt tā, ka vienam rakstīti vieni noteikumi, bet otram pavisam citi, atkarībā no amata, popularitātes vai finansiāliem apsvērumiem."

Klārksons atlaists, jo disciplinārajā izmeklēšanā tika secināts, ka viņš uzbrucis raidījuma producentam.

Pagājušonedēļ uz BBC biroju ar tanku tika nogādāta petīcija par Klārksona atstāšanu amatā, ko bija parakstījis gandrīz miljons cilvēku.

 
Visi komentāri
 
LMT 29.marts 2015 21:26
0 0 Atbildēt

Klaunu draudi!

Imants 29.marts 2015 23:15
2 3 Atbildēt

Klārksona šovs bija antitehnisks, pildīja sponsoru prasības kuru auto slavēt un kuru pelt- man šķita negodīgs. Tas bija labs šovs ar dažbrīd labiem jociņiem, bet tuvu nullei vērts kā autoraidījums. Šķita, ka viņš mērķtiecīgi izmēģina visu, lai raidījums nebūtu jābeidz ideju aptrūkšanās dēļ, bet kāda cita iegansta dēļ.

Shamejais 30.marts 2015 0:20
0 0 Atbildēt

"policijaitika"???

okejs 30.marts 2015 18:43
0 0 Atbildēt

skaists marketinga triks, ka pie reizes no si gadijuma izpiest visu popularitates sulu prieks BBC

Chankaishi 3.aprīlis 2015 4:53
0 0 Atbildēt

"Gāzi grīdā!" bija izklaides raidiijums - tachu nedriikst pa koplietoshanas celjiem braukt ar gaazi griidaa! Bet raidiijums kolosaals, pateicoties trim taa vadiitaajiem. Joki nedriikst buut polikorekti, bet neko dariit - cenzuura darbojaas. Kashkjis ar producentu ir tikai papildus apstaaklis.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti