"BMW" sācis 7.sērijas "M" modifikācijas testus (+ foto) 1

 

7.sērijas M modelis testos Foto: Publicitātes foto

iAuto | 30.marts 2015 8:01

"BMW" uzsācis jaunās paaudzes 7.sērijas sedana jaudīgās "M" modifikācijas testus, liecina Minhenes ielās uzņemtie "spiegu" attēli.

No standarta modeļa "M" versija atšķiras ar sportiskāka dizaina aerodinamikas komplektu. Testu prototipam ir priekšējais buferis ar lielākām gaisa pieplūdes atverēm, platākas sliekšņu uzlikas, lielāki izpūtēju izvadi, jauna dizaina riteņu diski un pazemināta piekare. Zem motora pārsega sportiskajai versijai pēc vēl neapstiprinātas informācijas varētu atrasties 4,4 litru V8 ar jaudu, kas pārsniedz 600 ZS.

7.sērijas M modelis testos Foto: Publicitātes foto

Atgādināsim, ka 7.sērijas sedana jaunā paaudze debitēs Frankfurtes autoizstādē, šā gada septembrī. No medijos publicētās informācijas zināms, ka tāpat kā agrāk, "BMW" sedanu flagmanis būs pieejams standarta versijā (G11) un pagarinātajā modifikācijā (G12), bet motoru piedāvājumā būs četru, sešu, astoņu un divpadsmit cilindru dzinēji, kurus papildinās hibrīdversija.

7.sērijas M modelis testos Foto: Publicitātes foto

Bāzes  versijai 730i turpmāk tiks izmantots četru cilindru turbo agregāts no 3.sērijas (versija 328i, 245 ZS), kas šajā gadījumā attīstīs 260 zirgspēkus.  

Lielāku jaudu piedāvās versijas 740i un 740Li, kas komplektētas ar 330 ZS 3,0  litru benzīna motoru, bet 750i un 750Li izmantos astoņu cilindru motoru ar 460 ZS jaudu. Visjaudīgākais 7.sērijas variants būs 760i un 760Li, kam zem pārsega iebūvēs "Rolls-Royce Ghost"/"Wraith" V12 agregātu, kas bavāriešu sedanā attīstīs 570-600 ZS.

7.sērijas M modelis testos Foto: Publicitātes foto

Dīzeļdzinēju paletē iekļauts jauns 270 ZS motors (versija 730d), kā arī jau iepriekš izmantotie agregāti versijās 740d un 750d.

Hibrīda modelim tiks izmantota četru cilindru (730e) un sešu cilindru (740e) kombinācija ar elektromotoru un jauno deviņu pakāpju automātisko pārnesumkārba. Pirmajā gadījumā "BMW" sedans attīstīs 300, otrā – 400 Zs jaudu, bet ar elektrību nobraucamā distance sasniegs attiecīgi 60 un 100 km. Jauno 7.sērijas sedanu dīleri saņems oktobrī. 

7.sērijas M modelis testos Foto: Publicitātes foto

Janvāra sākumā auto jaunumu medniekiem izdevās nofotografēt jauno 7.sērijas sedanu bez maskas (trīs apakšējie attēli), tādejādi Frankfurtes izstādei gatavotais pārsteigums tika atklāts 10 mēnešus ātrāk nekā plānots.

Jaunais 7.sērijas sedans bez maskas Foto: Publicitātes foto

Jaunais 7.sērijas sedans bez maskas Foto: Publicitātes foto

Jaunais 7.sērijas sedans bez maskas Foto: Publicitātes foto

 
Visi komentāri
 
LMT 30.marts 2015 9:55
0 0 Atbildēt

Ļoti piemīlīgs!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ieķeras “gāzes” pedālis - Tesla aptur Cybertruck piegādes 6

Tesla uz vairākām nedēļām apturējusi Cybertruck pikapu piegādes klientiem, kamēr tiks novērsts ārkārtīgi bīstams defekts. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 19

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Rīgas dome ārkārtas sēdē lems par 10 miljonu eiro novirzīšanu ielu seguma atjaunošanai 3

Šodien izsludināta Rīgas domes ārkārtas sēde, kurā deputāti lems par vairāk nekā 10 miljonu eiro novirzīšanu ielu seguma remontiem, liecina ārkārtas sēdes darba kārtība. Lasīt vairāk

 

Īlons Masks veic optimizāciju: "Tesla" plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu 2

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" pasaulē plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu, pirmdien ziņoja interneta vietne "Electrek", kas publiskojusi kompānijas vadītāja Īlona Maska e-pasta vēstuli. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti