"Range Rover SVAutobiography" - britu "Maybach" (+ foto) 1

 

Foto: Publicitātes foto

iAuto | 31.marts 2015 12:05

Britu kompānija "Land Rover" iepazīstinājusi ar krosovera "Range Rover" greznāko un vislabāk aprīkoto versiju "SVAutobiography," kas komforta ziņā neatpaliek no vācu "Maybach." Plašākai publikai solot to parādīt Ņujorkas autoizstādē, kas durvis vērs 4.aprīlī.

Foto: Publicitātes foto

"JLR Special Vehicle Operations" izstrādātais "SVAutobiography" ieguvis hromētu radiatora režģi, citu motora pārsegu un jaunu izplūdes sistēmu ar četriem izvadiem.

Foto: Publicitātes foto

Automobiļa salonā, kas bagātīgi izrotāts ar dabīgā koka dekoriem un alumīniju, iebūvēti četri komfortabli ādas sēdekļi ar plašām regulēšanas iespējām. Aprīkojumā iekļauts ledusskapis dzērienu atdzesēšanai, elektriski izbīdāmi galdiņi, kas noderēs tiem, kas pieraduši strādāt arī ceļojot, bet kājas tikmēr var atpūtināt uz mīkstiem mohēras paklājiņiem.

Foto: Publicitātes foto

Tikpat daudzfunkcionāls un smalki nostrādāts ir arī bagāžas nodalījums. Arī tas izdarināts ar koku un alumīniju, aprīkots ar izvelkamu grīdu, kā arī īpašas konstrukcijas "Event-Seating" opciju – diviem atlokāmiem ādas piknika krēsliem, kas pa sliedītēm izbrauc no bagāžnieka.  

Foto: Publicitātes foto

"Range Rover SVAutobiography" dzinējspēks ir 5,0 litru kompresormotors, kas attīsta par 40 ZS un 55 Nm vairāk nekā standarta modelis. 550 ZS jaudīgais astoņu cilindru agregāts ļauj sasniegt maksimālo ātrumu 225 km/h un līdz simtam paātrināties 5,5 sekundēs.

Foto: Publicitātes foto

"SVAutobiography" cenu ražotājs neatklāj, toties uzsver, ka būs pieejama arī pagarinātā modifikācija, kas sola vēl vairāk komforta nekā standarta garuma modelis.  Tirdzniecībā visgreznāko "Range Rover" sagaidīsim jau šovasar.

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

 
Visi komentāri
 
LMT 31.marts 2015 15:54
2 1 Atbildēt

Patālu līdz maibakam.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ieķeras “gāzes” pedālis - Tesla aptur Cybertruck piegādes

Tesla uz vairākām nedēļām apturējusi Cybertruck pikapu piegādes klientiem, kamēr tiks novērsts ārkārtīgi bīstams defekts. Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO)

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 

Atvadas no 10 cilindru motora - Lamborghini Huracan STJ desmit vienībās (+ FOTO)

Lamborghini izgatavos desmit ekskluzīvā superauto Huracan STJ eksemplārus, veltot tos atvadām no V10 motora, kas bija pamatā Huracan saimes panākumiem desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

LTAB brīdina: izveidota viltus mājas lapa un sociālo tīklu profili, lai vāktu personu datus! 2

Latvijas Transportlīdzekļu apdrošinātāju birojs (turpmāk – LTAB) brīdina, ka izveidota viltus interneta vietne, rīkojot konkursus un aicinot iedzīvotājus atstāt savus personas datus. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti