"Volkswagen Transporter" – sestā paaudze ir klāt (+ foto) 7

 
iAuto | 17.aprīlis 2015 9:16

Vācijas autobūves kompānija "Volkswagen" atklājusi informāciju un publicējusi attēlus ar jaunās paaudzes "Transporter," kas ir viens no populārākajiem modeļiem Eiropas komerciālā un pasažieru transporta segmentā.

Vizuāli jaunais modelis mainījies maz, tādēļ tiem, kas gaida kardinālas pārmaiņas, jāpaciešas līdz 2017.gadam, kad pienāks kārta modelim "T7."

Pagaidām jāiztiek ar minimālām korekcijām, ko iezīmē nedaudz savādāks galveno lukturu, radiatora režģa un aizmugures optikas dizains. Pārmaiņu salonā vairāk, kas pamanāms jau atverot durvis – jauns priekšējais panelis ar 6,3 collu displeju un sensoriem, kas aktivizē izvēlnes kolīdz vadītājs vai pasažieris tuvina roku ekrānam.

Neskaitot jau pieminēto multimediju sistēmu, ko, tostarp, var vadīt arī ar žestiem, papildaprīkojuma sarakstā tagad iekļautas tādas modernas tehnoloģijas kā adaptīvā kruīzkontrole, sistēma, kas palīdz izvairīties no sadursmes ar priekšā braucošo transportlīdzekli, asistenti, kas brīdinās par šķērsli aklajā zonā un par vadītāja nogurumu, atpakaļskata kamera un sistēma, kas palīdz uzsākt kustību slīpumā, diožu lukturi un tuvo/tālo gaismu asistents, elektriski regulējami sēdekļi, elektriski darbināms bagāžas nodalījuma vāks un mehatronā šasija ar trim braukšanas režīmiem: "Comfort," "Normal" un "Sport." Dinamiskāka braukšanas stila piekritējiem paredzēta sporta piekare, kas "T6" klīrensu samazinās par 20 mm.

Motoru piedāvājumā jaunās paaudzes TDI agregāti ar 84, 102, 150 un 204 Zs jaudu, kā arī benzīna dzinēji ar 150 un 204 ZS. Spēka agregātus atkarībā no versijas varēs kombinēt ar sešu pakāpju manuālo vai septiņu pakāpju DSG divsajūgu pārnesumkārbu, kā arī "4Motion" pilnpiedziņu (papildmaksa).

"T6" būs pieejams furgona un pasažieru ("Multivan") variantos, "Caravelle" (īpaši komfortabla versija ar atsevišķiem sēdekļiem) un "California" (ceļojumu auto-kemperis) modifikācijās, ar dubulto kabīni un pašizgāzēja variantos.

"Volkswagen" sola izlaist "Multivan" speciālo versiju "Generation Six," kas atšķirsies ar īpašu un hroma elementiem dekorētu virsbūves apdari,  18 collu riteņiem, diožu lukturiem un salona ādas/alkantara apdari.

Vācijā jaunās paaudzes "T6" cena būs aptuveni 33 000 eiro.

 
Visi komentāri
 
sviesc 17.aprīlis 2015 8:34
9 1 Atbildēt

driiz buus taa: paarkraaso un 7taa paudze. uzkraaso striipu, astotaa paaudze gatava. jau tie auto kaa veljas pulveri, paarkraaso iepakojumu un tirgo to pashu suu par lielaaku naudu.

uz-sviescs 17.aprīlis 2015 19:11
2 1 Atbildēt

tā jau tā - izskats mainās minimāli, bet tehnika uzlabjas - piemēram, lielāks (un labākas izšķirspējas) multimediju ekrāns, došības sistēmas utt - ja padomā labi, tāda sistēma, kas pati nobremzē bsu, kad pats esi aizsapņojies vai piesnaudies, vien ir ko vērts. Protams,tas prasa papildu ieguldījumus, taču agrāk tādas iespējas vnk nebija

ašais 17.aprīlis 2015 17:43
5 0 Atbildēt

Apnicis jau tas VW dizains

Conqueror 17.aprīlis 2015 17:50
3 0 Atbildēt

Garā versija kad būs?

X6 17.aprīlis 2015 18:00
1 1 Atbildēt

Elegants

fasdf 17.aprīlis 2015 21:57
0 0 Atbildēt

Nu tad neskaties.

Multivanists 18.aprīlis 2015 9:34
0 0 Atbildēt

Cena no 33000 EUR, he-he, pieliec vēl tik pat, ja gribi braukt ar ko puslīdz patīkamu

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Atvadas no 10 cilindru motora - Lamborghini Huracan STJ desmit vienībās (+ FOTO)

Lamborghini izgatavos desmit ekskluzīvā superauto Huracan STJ eksemplārus, veltot tos atvadām no V10 motora, kas bija pamatā Huracan saimes panākumiem desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

Velosipēda vadītāja apliecība – bērniem jau 10 gadu vecuma. Kā to iegūt? (+ VIDEO) 4

Bērniem, kas pārvietojas ar velosipēdu, nepieciešams nokārtot velosipēda vadītāja apliecību. Šāda apliecība vai augstākas kategorijas apliecība, piemēram, autovadītāja tiesības, nepieciešama arī pilngadīgām personām, kas pārvietojas ar elektroskrejriteni. Kā iegūt velosipēdista apliecību, un kā sagatavoties eksāmenam? Lasīt vairāk

 

Vidzemes šosejas un Ķekavas apvedceļa posmos palielinās maksimālo atļauto ātrumu 8

No šodienas atsevišķos Vidzemes šosejas (A2) un Bauskas šosejas Ķekavas apvedceļa (A7) posmos tiks palielināts maksimālais atļautais ātrums, aģentūru LETA informēja VAS "Latvijas valsts ceļi" (LVC). Lasīt vairāk

 

Ķīnas autotirgus – 2024. gada marta rezultāti un ražīgāko zīmolu TOP-10 2

2024.gada martā Ķīnā pārdoti 1,690 miljoni automobiļu, ar lielu atrāvienu dominējot vienam pašmāju zīmolam. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti