"BMW M6" iegūst 600 ZS (+ foto) 3

 

Foto: Publicitātes foto

iAuto | 18.maijs 2015 7:25

"BMW M6" modeļu saimei, ko pārstāv kupeja, kabriolets un četrdurvju modelis "Gran Coupe," sākot ar šā gada jūliju būs pieejama "Competition" pakete, kas jaudu ļaus pacelt līdz 600 ZS.

Foto: Publicitātes foto

"BMW" sagatavojis uzlabojumu komplektu, kas apvienots piedāvājumā ar nosaukumu "Competition Paket."

Foto: Publicitātes foto

Vizuālo pārveidojumu skaitā ir vien 20 collu divkrāsu riteņu diski dubultspieķu dizainā un anodēti melnas krāsas izplūdes cauruļu uzgaļi, toties ar tehniku pastrādāts daudz nopietnāk. Galvenais pienesums ir 40 papildu zirgspēki un 20 ņūtonmetri 4,4 litru V8 dzinējam, kas tagad attīsta 600 Zs un 700 Nm.

Foto: Publicitātes foto

Rezultātā "M6" kupeja, kabriolets un "Gran Coupe" 100 km/h sasniedz attiecīgi 3,9/4,0/3,9 sekundēs, bet standarta modeļi ar 560 ZS (680 Nm) - 4,2/4,3/4,2 sekundēs. Maksimālais ātrums ir ierobežots pie atzīmes 250 km/h, tomēr izvēloties papildaprīkojumā iekļauto "M Drivers Package" visas robežas tiek atceltas un "M6" sasniedz 305 km/h.

Foto: Publicitātes foto

"Competition" komplekta tehnisko pārveidojumu skaitā ir jauns programmnodrošinājums diferenciālim, kas sekmē vēl labāku saķeri, uzlabota DSC stabilitātes programma un stūres iekārta, kas piemērota vēl sportiskākam braukšanas stilam, savukārt stabilizatori, atsperes un amortizatori ir noregulēti stingrāki.

Foto: Publicitātes foto

Standarta modeļa pārveidošana par 600 ZS versiju "M6 Coupe" un "M6 Cabrio" maksās 9500 eiro, "Gran Coupe" – 8500 eiro.

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

 
Visi komentāri
 
LMT 18.maijs 2015 7:58
0 0 Atbildēt

Neko pielikt, neko atņemt!

M6 18.maijs 2015 8:09
0 0 Atbildēt

kāda (zs) būs nākamā robeža?

ak 19.maijs 2015 14:10
0 0 Atbildēt

Vēl + 40 zs :)

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 1

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 

Japāņu Bavārija. Pirmais ieskats Mazda CX-80 salonā (+VIDEO)

Vai atminaties, kad pēdējo reizi sastapāties ar pa īstam lielu Mazda markas automašīnu? Līdz šim lielākais japāņu ražotāja modelis Eiropā saucas CX-80, un TV Autoziņām radās unikāla iespēja iepazīties ar septiņvietīgo krosoveru Mazda R&D centrā Vācijā. Lasīt vairāk

 

Brāļi Lielbārži izcīna pirmo uzvaru Pasaules čempionātā Portugālē

20. un 21. aprīlī Portugālē, Alqueidão, “Torres Novas” trasē aizvadīts Pasaules čempionāta pirmais posms blakusvāģu motokrosā, kur savu pirmo uzvaru šajā seriālā izcīnīja Daniels Lielbārdis un Bruno Lielbārdis. Lasīt vairāk

 

Busiņa šoferis zaudē tiesības (+ VIDEO) 23

Busiņa šoferis brauc pa kreiso malējo joslu un bloķē ātrāk braucošos, bet, kas vēl ļaunāk, vienā brīdī viņš apstājas un iet izskaidroties ar Audi vadītāju. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti