"Mercedes" gatavo S-klases kabrioleta jaudīgo versiju (+ foto) 1

 

Foto: Publicitātes foto

iAutolv | 16.jūlijs 2015 9:52

Auto jaunumu medniekiem izdevies piefiksēt "Mercedes- Benz S63 AMG" kabrioleta testu prototipu, kas veicis izmēģinājuma braucienu netālu no kompānijas rūpnīcas Zindelfingenā.

Foto: Publicitātes foto

Jaudīgais kabriolets pirmoreiz tika pamanīts jau 2012.gadā, taču kopš tā laika valdīja klusums. Pēc Mercedes vadības paziņojuma par apjomīgām investīcijām Zindelfingenā un vēl vienu jaunu modeli, testi atsākušies atkal.

Foto: Publicitātes foto

Tagad jaunā kabrioleta aprises manāmas daudz labāk, jo testu prototipu maskējošā folija sedz vairs tikai dažās vietās. Redzams, ka vaļējā modifikācija saņems saliekamu mīkstā materiāla jumtu, liela izmēra riteņu diskus un izplūdes sistēmu ar četriem kantainiem izvadiem.

Foto: Publicitātes foto

Tāpat kā "S 63 AMG Coupe" arī "S63 AMG" kabriolets tiks komplektēts ar 5,5 litru astoņu cilindru Biturbo benzīna motoru, kas attīsta 585 ZS (900 Nm) un strādā pārī ar septiņu pakāpju automātisko pārnesumkārbu.

Foto: Publicitātes foto

No vietas līdz simtam "S63 AMG kupeja," kas komplektēta  ar šādu spēka iekārtu un aizmugurējo riteņu piedziņu paātrinās 4,2 sekundēs, pilnpiedziņas modifikācija – 3,9. Maksimālais ātrums abos gadījumos elektroniski ierobežots līdz 250 km/h.

Foto: Publicitātes foto

Vēl jaudīgāka un ekskluzīvāka būs kabrioleta versija ar V12 motoru, kas attīsta 630 ZS. Šāda modifikācija ir arī kupejai ("S65 AMG Coupe"), taču pieejama vienīgi ar aizmugurējo riteņu piedziņu. Dinamikas dati līdzīgi (0-100 km/h: 4,1 sek. maks. ātrums 250 km/h), taču cena – par EUR 54 000 lielāka nekā "S63 AMG Coupe."

Foto: Publicitātes foto

 
Visi komentāri
 
mb 16.jūlijs 2015 10:26
0 0 Atbildēt

Skaists un dargs prieks bus

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Volvo izlaidis pēdējo eksemplāru ar dīzeļdzinēju 10

Zilās krāsas XC90, kas 2024. gada 27. martā noripoja no rūpnīcas konveijera Gēteborgā, kļuvis par pēdējo zviedru markas vieglo automašīnu, kurai iebūvēts dīzeļdzinējs. Lasīt vairāk

 

Nepilni 123 000 eiro – Mercedes prezentējis G-klases modernizēto modeli (+ FOTO) 4

G-klases 45 gadus ilgā vēsture turpinās. Cenas sākas no atzīmes 122 808 eiro, AMG modelis varētu maksāt nepilnus 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Mercedes-AMG GT tagad arī četrcilindru motora versijā (+ FOTO) 3

Divvietīgajai kupejai arī šādā versijā jaudas netrūks. Lasīt vairāk

 

Porsche Panamera sasniedz trešo paaudzi (+ FOTO)

Sportiskais modelis ir apritē jau 15 gadus, laiks jaunās paaudzes uznācienam. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti