Līdz pat 3 miljoniem par klasisko muskuļauto (+ foto) 5

 

Foto: Publicitātes foto

iAutolv | 6.augusts 2015 9:32

ASV izsoļu nams "Mecum" izliks pārdošanā 1970.gada "Plymouth Hemi" kabrioletu, par kuru plāno saņemt divarpus līdz trīs miljonus dolāru.

Dizainera Džona Herlica izstrādātajai automašīnai ir salokāms jumts, elektriskie stikla pacēlāji, ādas sēdekļi un ar koka dekoriem greznots stūres rats un priekšējais panelis. Muskuļauto aprīkots ar 425 ZS jaudīgu astoņu cilindru benzīna motoru, kas griezes momentu pakaļējiem riteņiem nodod ar "Torqueflite" trīspakāpju automātiskās pārnesumkārbas palīdzību. 

Foto: Publicitātes foto

Izsolē piedāvātā "Hemi Cuda Convertible" vērtību palielina fakts, ka šādi kabrioleti 1970.gadā tika izgatavoti vien 14 vienībās, turklāt trīspakāpju Torqueflite transmisija bija tikai deviņiem no tiem.

2002.gadā "Plymouth Hemi Cuda Convertible" tika pilnībā restaurēts kompānijas "Cummins Restoration" spēkiem un šobrīd automašīna ir lieliskā tehniskā kārtībā. 

 
Visi komentāri
 
LMT 6.augusts 2015 8:45
0 0 Atbildēt

Vairāk pa 2,4 nedabūs.

Slk 6.augusts 2015 23:27
0 1 Atbildēt

Smuks auto, viena problēma tiem amīšu auto, хрен tu viņus noparkosi kaut kur pilsētā, gabarīti neatļauj ;-)))

Kanibaals 7.augusts 2015 8:52
1 2 Atbildēt

ASV pilsētās ar parkošanos nav problēma

slk 7.augusts 2015 10:19
1 0 Atbildēt

bet vecajaa labajaa Eiropa?

Aga 11.augusts 2015 15:38
0 0 Atbildēt

Šaubos, ka šī mašīna vēl kādreiz iebrauks kādā lielākā pilsētā, tas nav amerikāņu ikdienas 2010 gada chevrolet impala vai toyota camry.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO)

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

Līdz 1400 eiro - deputāti spriedīs par sodu pastiprināšanu ceļu satiksmē 22

Saeimas Juridiskajā komisijā šodien plānots spriest par sodu pastiprināšanu par pārkāpumiem ceļu satiksmes jomā. Lasīt vairāk

 

Japāņu Bavārija. Pirmais ieskats Mazda CX-80 salonā (+VIDEO)

Vai atminaties, kad pēdējo reizi sastapāties ar pa īstam lielu Mazda markas automašīnu? Līdz šim lielākais japāņu ražotāja modelis Eiropā saucas CX-80, un TV Autoziņām radās unikāla iespēja iepazīties ar septiņvietīgo krosoveru Mazda R&D centrā Vācijā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti