Bokseris nopērk hiperauto par 5 miljoniem (+ foto) 3

 

Foto: Publicitātes foto

iAutolv | 26.augusts 2015 11:58

Amerikāņu bokseris Floids Meivezers iegādājies papildinājumu savai superauto kolekcijai – zviedru hiperauto "Koenigsegg CCXR Trevita," kas eksistē vien divos eksemplāros.

Floids Meivezers ar iesauku „Money” ("Nauda") ir šobrīd viens no pelnošākajiem sportistiem pasaulē – gadā viņa kopējie ienākumi sasniedz aptuveni 280 miljonus dolāru, tādēļ arī jaunā automobiļa boksera maku būtiski nespēs patukšot.

Foto: Publicitātes foto

Sportists ir lepns par savu 4,8 miljonus dolāru vērto pirkumu un uzver, ka šādi "Koenigsegg" pasaulē ir tikai divi, turklāt viņa eksemplārs (Nr`2) ir vienīgais ASV.

Foto: Publicitātes foto

Nav noslēpums, ka Floida garāžā glabājas arī citas autobūves pērles, tajā skaitā "Bugatti Veyron Grand Sport," ko viņš iegādājies par 3 miljoniem dolāru un divi parastie Veyron par kuriem samaksāti 1,5 miljoni par katru. Kolekcijā ir arī "Lamborghini," "Rolls-Royce" un vairāki "Ferrari," no kuriem jāizceļ savulaik ražotais "Enzo," kura vērtība mūsdienās ir vismaz 2,9 miljoni dolāru.

Foto: Publicitātes foto

"Koenigsegg CCXR Trevita" 100 km/h sasniedz 2,9 sekundēs, 200 km/h - 8,75 sekundēs, bet maksimālais ātrums ir 410 km/h.

Foto: Publicitātes foto

 
Visi komentāri
 
Lai 26.augusts 2015 12:26
5 2 Atbildēt

mūsu Mārim Briedim arī tāpat veicas!

Ulass 26.augusts 2015 20:28
0 1 Atbildēt

Nu, atdos galus, kāds labums no tās miljonu kolekcijas. Pēcnācēji, ja tādi būs vai ir, ātri vien notrieks...

LMT 27.augusts 2015 21:42
1 0 Atbildēt

Precīzi 4M pārmaksāja!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 6

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 30

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti