"Porsche" modernizē arī pārējos "Macan" (+ foto) 2

 

Foto: Publicitātes foto

iAuto | 5.novembris 2015 7:56

Sportisko luksusa automobiļu ražotājs "Porsche" modernizējis savu mazāko krosoveru "Macan", uzsvaru liekot uz labāku un modernāku aprīkojumu.

Tokijas motoršovā (līdz 8.11) pirmizrādi piedzīvo modernizētais "Macan GTS" – otrs jaudīgākais (pēc "Turbo S") šīs saimes pārstāvis, bet vakar kļuva zināms, ka pie analogiem uzlabojumiem, vairāk komforta un modernākām sistēmām, tiks arī pārējie "GTS" brāļi.

Vācu mediji vēsta, ka visiem "Macan" saimes pārstāvjiem turpmāk būs pieejama jaunākā PCM multimediju sistēma, kas nodrošina pieeju satiksmei informācijai tiešsaistē, aprīkota ar "WLAN Hotspot" dažādu ierīču pieslēgšanai globālajam tīmeklim un septiņu collu augstas izšķirtspējas ekrānu. Ekrāns reaģē uz žestiem un pirkstu tuvināšanu, pieļaujot 3D attēlu zoom funkciju un pagriešanu ("Multitoutch"). Funkcionalitāti uzlabo "Apple CarPlay" un "Porsche Connect", kas ļauj izvēlēties navigācijas galapunktu jau viedtālrunī un iekāpjot automašīnā uzreiz uzsāk virzību uz mērķi.  

Papildaprīkojumā atrodamā "Porsche Dynamic Light System Plus" pirmoreiz pieejama ar LED starmešiem. Dinamiskie tālo gaismu lukturi un navigācijas sistēmai piesaistītās papildu diožu gaismas atkarībā no situācijas ikreiz nodrošinās labāko apkārtnes izgaismojumu, bet pārstrādātā stūres iekārta uzlabos jau tā priekšzīmīgo vadāmību.  

"Macan Turbo" aprīkojums papildināts ar interjera un eksterjera aksesuāru paketi, kas veidota "GTS" stilā. Tajā iekļauti, piemēram, 21 collu riteņi modeļa 911 Turbo dizainā, melni lakoti detaļu dekori, melni izplūdes sistēmas uzgaļi un Alkantara apdare salonam.

Pasūtījumu pieņemšana uzlabotajiem Macan jau sākusies un ražotājs piedāvā sekojošas cenas: "Macan S" – no EUR 61 143, "Macan S Diesel" – no EUR 60 548, "Macan GTS" – no EUR 73 400 un "Macan Turbo" – no EUR 83 758.  

Dīleru centros modernizētais "Porsche Macan" ieradīsies nākamā gada sākumā.

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

 
Visi komentāri
 
Cross-over 5.novembris 2015 8:59
0 0 Atbildēt

nežēlīgi dārgs tomēr

LMT 5.novembris 2015 10:04
0 0 Atbildēt

Tieši otrādi, kauns ar tādu lēto galu braukt!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Geparda – 110 km/h ātrs un jau no 16 gadiem (+ FOTO) 4

Ar pārbūvēto Volkswagen Up Vācijā drīkst braukt A1 kategorijas vadītāju tiesību īpašnieki, kas pie tādām var tikt jau no 16 gadu vecuma. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 1

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 

Nepilni 18 000 eiro - jaunais Dacia Duster arī Latvijā 24

Piedāvājumā pilnais hibrīds HYBRID 140, jaunais benzīna dzinējs TCe 130 Mild Hybrid, pilnpiedziņas versijas, benzīna/LPG divdegvielu dzinējs ECO-G 100 un klientu iecienītās augstākā līmeņa Extreme un Journey aprīkojuma versijas, kas papildina viena otru. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti