Jauni motori, karbona diski – "BMW" uzlabojumi 2016.gadam (+ foto) 4

 

BMW M4 GTS Foto: Publicitātes foto

iAuto | 18.janvāris 2016 15:00

"BMW" pastāstījis par uzlabojumiem, kas no 2016.gada pavasara kļūs pieejami vācu kompānijas modeļu gammai. To skaitā ir jauni motori, aprīkojuma versijas un ekskluzīvas ekstras.

"BMW" 2.sērijas "Gran Tourer" minivens iegūs jaunu pilnpiedziņas modifikāciju xDrive 218d, kas tiks kombinēta ar 150 ZS dīzeļdzinēju un papildinās Gran Tourer 4x4 piedāvājumu, ko līdz šim pārstāv tikai versija 220d ar 190 ZS dīzeli.

2.sērijas kabrioletam ražotājs sagatavojis jaunu aprīkojuma komplektu "Open Air", kurā iekļauta divu zonu klimatkontroles sistēma, apsildāma stūre, jauns vēja plūsmas deflektors un palielināta apjoma bagāžas nodalījums (150 mm platumā, 28 mm augstumā).

3.sērijas sedans un universāls iegūs jaunu versiju 325d, kas būs komplektēta ar jaunu četrcilindru dīzeļdzinēju, kas attīsta 224 ZS jaudu. Komplektā ar šādu agregātu sedans 100 km/h sasniedz 6,1 sekundē, bet universāls – 6,3.

"Open Air" piedāvājums sagatavots arī 4.sērijas kupejai un tās jaudīgajam modelim "M4 GTS" (500 ZS), turklāt pēdējais būs pieejams ar 7 kg vieglākiem oglekļa šķiedras riteņu diskiem, kas esot piemēroti ne tikai braukšanai sacīkšu trasē, bet arī lietošanai ikdienas pārvietošanās apstākļos.  Savukārt versiju 335i ar 306 ZS jaudīgu 3.0 litru sešcilindru motoru nomainīs versija 440i ar 326 ZS jaudu.

7.sērijas sedana versija 740i turpmāk būs pieejama arī pilnpiedziņas izpildījumā, bet aprīkojuma sarakstā iekļaus attālinātās parkošanās palīgsistēmu, kas bez vadītāja palīdzības ļaus novietot automobili stāvvietā un izbraukt no tās.

6.sērijas kupeja jau bāzes versijā saņems jaunās paaudzes multimediju sistēmu "Connected Drive" ar navigāciju, kā arī ražotāja un citu kompāniju izstrādāto lietojumprogrammu atbalstu. "iDrive" sistēmas displejs iegūs jaunu dizainu, salonā iekārtos bezvadu uzlādes sistēmu tālrunim un "Hotspot" pieslēgvietu internetam.

Krosoveri "X3" un "X4" varēs pretendēt uz jaunu opciju komplektu "Advantage pack", kurā iekļauta, tajā skaitā: divu zonu klimatkontrole, parkošanās sensori priekšā un aizmugurē.

Parkošanās sensori, kā arī atpakaļskata kamera no pavasara jau rūpnīcas komplektā būs iekļauta arī "X5", "X6" krosoveru un šo automobiļu jaudīgo „M” modifikāciju aprīkojumā.

Visas nosauktā ekstras un uzlabojumi "BMW" automobiļiem kļūs pieejami šā gada martā – aprīlī.

2.series Gran Tourer xDrive Foto: Publicitātes foto

3.series Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

6.series coupe Foto: Publicitātes foto

7.series Foto: Publicitātes foto

X4 Foto: Publicitātes foto

X5 Foto: Publicitātes foto

X6 Foto: Publicitātes foto

 
Visi komentāri
 
anonimikis 18.janvāris 2016 16:17
0 0 Atbildēt

karbons latviski ir ogleklis. Tekstā pārtulkots, bet virsrakstā nez kāpēc anglicisms.

iAutolv 18.janvāris 2016 17:23
1 0 Atbildēt

tas tādēļ, lai nebūtu pārāk garš virsraksts

LMT 18.janvāris 2016 18:14
0 0 Atbildēt

Glauns sniega šķūrējamais tam pirmajam.

Crankshaft 19.janvāris 2016 10:22
0 0 Atbildēt

:-) >iAutolv : jā, oglekļa šķiedra sanāk stipri gari, bet latviski ir vēl viens termins, "grafīta šķiedra". Arī gari, bet jau labāk. :-)

"Ekspertam" LMT: Tur, kur ir reāls sniegs, tā klātbūtnes gadījumā tu šitādu "šķūri" neieraudzīsi NEKAD! Drīzāk īpašnieks "močīs" ar kaut kādu X modeli...un arī gan jau kaut ko aplauzīs - X modeļi ir slikti aizsargāti standartvariantos. :-)

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Busiņa šoferis zaudē tiesības (+ VIDEO) 7

Busiņa šoferis brauc pa kreiso malējo joslu un bloķē ātrāk braucošos, bet, kas vēl ļaunāk, vienā brīdī viņš apstājas un iet izskaidroties ar Audi vadītāju. Lasīt vairāk

 

Nissan modernizējis krosoveru Qashqai (+ FOTO) 7

Pēc trim gadiem apritē, modernizāciju piedzīvojis viens no Nissan kompaktās klases modeļiem - krosovers Qashqai. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 5

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 21

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti