Volkswagen atklāj pikapa Amarok interjeru 3

 

Foto: Publicitātes attēls

iAutolv | 26.maijs 2016 14:45

Vācijas autobūves kompānija Volkswagen publicējusi modernizētā pikapa Amarok attēlus, ļaujot pircējam izveidot pilnu priekšstatu par gaidāmo jaunumu, kas pārdošanā nonāks septembrī. Pikapa eksterjers tika atklāts jau maija sākumā.

Redzams, ka modernizētajam modelim izmainīta ventilācijas/apsildes pievadu forma (agrāk tie bija apaļi), iebūvēts jauns klimatkontroles bloks un jauna multifunkcionāla stūre. Nedaudz mainījies arī multimediju sistēmas izskats, bet priekšējā paneļa augšpusē izveidotā sīklietu novietne pieaugusi izmēros.

Uzlabotā VW Amarok aprīkojuma sarakstā ir (daļējs uzskaitījums) priekšējie sēdekļi ar ādas apdari, apsildi un elektrisko regulēšanu 14 veidos, multimediju sistēma ar navigāciju un Bluetooth atbalstu, parkošanās sensori vai automātiskā parkošanās palīgsistēma, nerūsējošā tērauda pedāļi, sānu sliekšņi, atpakaļskata kamera, automātiskā kruīzkontrole utt.

Restailinga procesā pikapam izmainīts lukturu optikas un abu bamperu izskats, bet motoru gammā iekļauts jauns trīslitru V6 turbo dīzelis, kas būs pieejams trīs versijās: 163, 204 vai 224 Zs.

Vācijā modernizētā VW Amarok cena par bāzes versiju ar aizmugures riteņu piedziņu un 163 ZS dīzeļdzinēju būs 30 606 eiro. Pircējiem tā kļūs pieejama tikai 2017.gada pavasarī, bet jau 2016.gada septembra Volkswagen piedāvās modernizētā Amarok Aventura versiju ar 224 ZS dīzeli un sevišķi bagātīgu aprīkojumu. Cena - 55 365 eiro.

Amarok līdz 2016.gadam

 
Visi komentāri
 
anonimikis 26.maijs 2016 15:18
4 0 Atbildēt

interesanti salīdzināt rietumniecisko izpratni par darba auto interjeru ar krieva piegājienu - tepat pirms dienas raksts par buhanku.

tas gan 26.maijs 2016 15:25
1 0 Atbildēt

taču par vienu Amarok var dabūt veselu autovedēju ar Buhankām

Amaroks 27.maijs 2016 8:58
0 2 Atbildēt

anonimikis

interesanti salīdzināt rietumniecisko izpratni par darba auto interjeru ar krieva piegājienu - tepat pirms dienas raksts par buhanku.

----------------------------

Būs tev jāpaskaidro, ka "darba" Amaroki atšķiras no prezentētā kā diena no nakts. :-))))) Arī cenas ziņā.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 12

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti