AvtoVAZ iepazīstina ar Lada 4x4 pikapu medniekiem 6

 

Foto: Publicitātes foto

iAuto | 24.augusts 2016 16:41

Maskavas autoizstādes apmeklētāji starp nedaudzajiem jaunumiem var apskatīt unikālu Lada 4x4 pikapu, kas pielāgots mednieku vajadzībām.

No standarta versijas mednieku pikaps atšķiras ar vairākiem uzlabojumiem, piemēram, pogām, kas aktivizē centrālā diferenciāļa bloķētāju un ieslēdz pazeminošo ātrumu. Pikapa komplektācijā būs arī Quaife aizmugurējais diferenciālis ar automātiskās bloķēšanas funkciju, Kayaba EG amortizatori, BFGoodrich 215/75R15 izmēra riepas ar rupju protektoru, plastikāta riteņu arku uzlikas.

Automobilis aprīkots ar vinču, radiatora un motora aizsargiem, jumta bagāžnieku un diviem ieroču uzglabāšanas nodalījumiem. Viens no tiem atrodas zem aizmugures sēdekļa, otrs – uz jumta.

Pikapa kravas kastē iebūvēti divi sēdekļi ar drošības jostām (tie paredzēti medniekiem), bet pie jumta piemontēts augstumā regulējams stiprinājums ierocim.  Automobilim ir papildu gaismas, pastiprināti bamperi un sakabes āķis piekabes vilkšanai.  

Krievu žurnālisti žēlojas, ka šogad Maskavas autoizstāde izskatās “dikti plāna” – tā pārstāvēta vien ar dažiem AvtoVAZ un Ķīnas kompāniju jaunumiem.

Arī par mednieku pikapu tie izsakās skeptiski, atgādinot likuma punktu, kas sporta un amatieru medībās aizliedz jebkādu transportlīdzekļu un gaismas ierīču, ieskaitot automobiļu prožektoru izmantošanu. Taču arī tad, ja šāds pikaps tiktu legalizēts, perspektīvas nebūtu rožainas – kompānija «Супер-Авто», kas to izgatavoja ir bankrotējusi, bet AvtoVAZ nelielas sērijas ražošanā nav ieinteresēts.

 
Visi komentāri
 
anonimikis 24.augusts 2016 17:42
4 2 Atbildēt

tak motors nevilks to aizvēsturisko mēslu uz priekšu pa dubļiem, ja iekāps kāds piekabē vēl.

rt 24.augusts 2016 18:52
6 2 Atbildēt

Tas motors to mēslu ne tikai aizvilks līdz dubļiem, bet izvilks cauri un pēc tam to pašu izdarīs pretējā virzienā. Un ja vajadzēs, ko parasti arī vajag, tad izvilks pārīti inomarku pa ceļam.

fox 25.augusts 2016 23:36
0 0 Atbildēt

Nu, neizvilks gan. Tas ir VAZ-2106 bāzes dzinējs ar palielinātu tilpumu un pievienotu iešprici. Nav ne jaudas, ne ekonomijas. Ja auto ir viegls un ieslēdz pazeminātos pārnesumus, tad braukt var. Iznāk lēts un ģerevņā remontējams braucamais. Iespējams, tieši tāpēc neko citu neliek, jo laukos neko citu arī nevajag.

Ulass 24.augusts 2016 18:00
5 1 Atbildēt

Krievu žurnālisti žēlojas, ka šogad Maskavas autoizstāde izskatās “dikti plāna” – tā pārstāvēta vien ar dažiem AvtoVAZ un Ķīnas kompāniju jaunumiem.

----------------

Za to Krim ''naš''!

Palaidniex 25.augusts 2016 22:14
0 0 Atbildēt

P.s.

Taču arī tad, ja šāds pikaps tiktu legalizēts, perspektīvas nebūtu rožainas – kompānija «Супер-Авто», kas to izgatavoja ir bankrotējusi, bet AvtoVAZ nelielas sērijas ražošanā nav ieinteresēts.

:D

GF 26.augusts 2016 10:03
0 0 Atbildēt

Ha ha, kāda bija ņiva pirms 30 gadiem, tāda arī palika...

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti