Sanktpēterburgā 100 sekunžu laikā no "BMW" autosalona nozog četrus jaunus "BMW" 4

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 5.septembris 2016 14:50

No "BMW" autosalona Krievijas pilsētā Sanktpēterburgā 1.septembra vakarā nozagti četri jauni "BMW" markas spēkrati, ziņo „Fontanka.ru”. Lai to paveiktu, garnadžiem bija nepieciešamas nepilnas divas minūtes.

Minētais izdevums raksta, ka 1.septembra vakarā dīleru centra teritorijā Savuškina ielā 112 ieradušies četri vīrieši. Uzstādītās video novērošanas kameras viņus nav nedz samulsinājušas, nedz atturējušas. Zagļi darbojušies nesteidzīgi un pārliecinoši – piegājuši katrs pie savas mašīnas, ar atslēgām atvēruši durvis, iedarbinājuši motoru un nesteidzīgā „vilcieniņā” viens aiz otra izbraukuši no teritorijas.

Rezultātā dīleris zaudējis četras automašīnas: "BMW X5", "X6", 7.sērijas sedanu un 5.sērijas "Grand Turismo", kuru kopējā vērtība ir aptuveni 20 miljoni rubļu (vairāk nekā 280 000 eiro). Apdrošināts bijis tikai viens spēkrats.

Noskaidrots, ka automobiļi aizdzīti, izmantojot otros atslēgu komplektus, kas glabājās seifā. Telpai, kur atradies seifs nav bijis īpašas apsardzes, tādēļ tajā varējis iekļūt „ikviens, kas vēlas”.

Atslēga no seifa bijusi galvenā menedžera pārziņā, taču to izmantojuši arī citi darbinieki, kopumā vismaz desmit cilvēku. Kad pazudušas otrās atslēgas neviens īsti neatceras, tādēļ policija servisa darbiniekus pārbaudīs ar melu detektoru. 

 

 

 
Visi komentāri
 
kasinsh79 5.septembris 2016 10:43
1 0 Atbildēt

Zili brīnumi :)

Jo S-Pēterburga noteikti nav nekāda "chuhnya" lielajā kaimiņvalstī.

msh 6.septembris 2016 0:07
0 0 Atbildēt

Baigi ilgi. Šiem bija jācenšas uztaisīt "ugnaķ za šesģesaķ sekond 2" :D

gita 6.septembris 2016 10:40
0 0 Atbildēt

ideala stellite neviens neko nezin neviens nav vainigs atslegas bija daudziem:):):) un cilveki vienkarsi nesteidzigi aizbrauca:):0:)

Vaņa 6.septembris 2016 11:23
0 0 Atbildēt

tas saucas "cilvēciskais faktors" plus krieviem tik raksturīgais "Avosj..."

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Geparda – 110 km/h ātrs un jau no 16 gadiem (+ FOTO) 7

Ar pārbūvēto Volkswagen Up Vācijā drīkst braukt A1 kategorijas vadītāju tiesību īpašnieki, kas pie tādām var tikt jau no 16 gadu vecuma. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 1

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 

Nepilni 18 000 eiro - jaunais Dacia Duster arī Latvijā 24

Piedāvājumā pilnais hibrīds HYBRID 140, jaunais benzīna dzinējs TCe 130 Mild Hybrid, pilnpiedziņas versijas, benzīna/LPG divdegvielu dzinējs ECO-G 100 un klientu iecienītās augstākā līmeņa Extreme un Journey aprīkojuma versijas, kas papildina viena otru. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti