Mazgāt un uzpildīt mājās - "Volvo" piedāvā neparastu servisu (+ foto) 4

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 23.novembris 2016 10:56

Zviedrijas autobūves kompānija "Volvo" ASV pilsētā Sanfrancisko sāk piedāvāt inovatīvu servisu – automobiļa mazgāšanu un uzpildīšanu ar degvielu mājās. Pagaidām tas testa režīmā pieejams sedanu "S90" un krosoveru "XC90" īpašniekiem.

No šī brīža minēto modeļu īpašnieki varēs izsaukt mobilo automobiļa mazgāšanas un uzpildes servisu pie sevis vai arī vienoties pat to, ka servisa nodrošinātājs nogādās automobili uz tehnisko apskati un atpakaļ.

Saskaņā zviedru markas veiktās aptaujas rezultātiem, vairāk nekā 70 procenti klientu vēlētos izmantot izbraukuma degvielas uzpildi, bet 56 procenti labprāt vēlētos nodod rūpes par automobiļa nogādi uz TA servisam, kas šo procedūru nokārtotu bez viņu klātbūtnes. Vēl vairāk – 49 procenti aptaujāto izteica gatavību izmantot servisu, kas ar algota vadītāja palīdzību nogādā viņa spēkratu īpašnieka norādītajā vietā.

Jaunais piedāvājums pieejams 300 "Volvo" īpašniekiem un to var aktivizēt, izmantojot mobilo lietotni. Pēc tam, kad pasūtītājs veicis apmaksu ar sava viedtālruņa palīdzību, servisa nodrošinātājs saņem vienreizējo ciparu atslēgu iekļūšanai automobiļa salonā, un, ierodoties pie klienta, var izpildīt iepriekš norunātās darbības. Pēc tam, kad darbi pabeigti, virtuālā atslēga tiek automātiski iznīcināta.

Zviedrijā jau kādu laiku, turklāt darba režīmā, darbojas serviss, kas piegādā iepirkumus līdz mašīnai. Tas strādā pēc līdzīga principa – ar vienreizējās atslēgas palīdzību, kas kurjeram ļauj atvērt mašīnu un atstāt tajā pirkumus.

Analogu servisu Vācijā drīzumā gatavojas piedāvāt "Smart" automobiļu klientiem. 

 
4 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
lynx85 23.novembris 2016 11:21
4 1 Atbildēt

skat, ko tik nepiedāvā lielajai govij xc90... bet fabijai nekā... :D

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjaunots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 6

iAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 3

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti