"SsangYong" plāno septiņvietīgu krosoveru; prototips jau gatavs 2

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto.lv | 20.februāris 2017 15:11

Ženēvas autoizstādē Dienvidkorejas autobūves kompānija "Ssang Yong" parādīs jauna krosovera konceptu, kas iecerēts kā 2020.gadā gaidāmā septiņvietīgā krosovera priekšvēstnesis.

Koncepts ar nosaukumu XAVL ir Frankfurtes 2015.gada autoizstādē nodemonstrētā piecvietīgā prototipa XAV ideju turpinājums. Automobilis veidots stilā, kas atgādina no 1996. līdz 2006.gadam ražoto "Korando". Tas būs aptuveni  4,6 m garš un apveltīts ar 2,7 m riteņu garenbāzi, kas tam šajā jomā ļaus mēroties ar "Škoda Kodiaq" un "Nissan X-Trail".

Par tehnisko pildījumu šobrīd nekas vēl nav zināms, ražotājs vien norādījis, ka krosovers būs pieejams ar benzīna un dīzeļa dzinējiem, iegūs ciparu mērinstrumentu paneli, modernas drošības sistēmas un funkciju, kas tam ļaus apmainīties ar informāciju ar citiem automobiļiem. 

Korando (aizmugures plānā), XAV un XAVL

 
Visi komentāri
 
viencexperc 20.februāris 2017 17:38
6 0 Atbildēt

Pirmie sangjongi bija ļoti šausmīgi. Konkurēja ar priusiem, džukiem un citiem šausmoņiem, bet konceptā šis uzzīmēts jau labāks.

Man interesē kad iauto testēs kādu ķīnieti. Piemēram GW Haval h9. Krievu forumos liela, ka baigi progresējis. Kvalitātē jau neatpaliek no dacias.

Pļurkt 21.februāris 2017 15:59
0 0 Atbildēt

Kāda vēl tur kvalitāte!!!

Vienreiz lietojams auto, un pilnīgi nekādu remontiespēju!

Ja kāds izdomā noskrūvēt galvu no dzinēja, tad tā savērpjas tik tāl, ka nav iespējams noslīpēt plakni.

'"Sī informācija nav iegūta vārtrūmē vai pie Vasjas garāžā, bet gan no pietiekami nopietniem servisiem Sibīrijas dienviddaļā, kur šitādu zvēru ir ka biezs.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 6

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 

2,8 sekundes līdz simtam - Mercedes-AMG prezentē 816 Zs jaudīgu kupeju (+ FOTO) 7

Vācijas Mercedes-AMG Šanhajā, Formula-1 sacensību pasākuma laikā nodemonstrējis savu GT saimes flagmani, kupeju Mercedes - AMG GT 63 S E-Performance, kas nodrošināta ar 816 Zs jaudīgu hibrīdiekārtu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti