Nissan X-Trail “4Dogs” – ideāli piemērots ģimenes izbraucieniem kopā ar četrkājainajiem draugiem (+ video; foto) 1

 

Foto: Publicitātes attēls

Nissan Newsroom Baltia | 1.marts 2017 13:13

Nissan ir radījis krosovera konceptautomobili, kas ir ideāli piemērots ģimenēm ar suņiem.

Pētījuma rezultāti liecina, ka gandrīz ikviens suņa īpašnieks uzskata savu mīluli par daļu no ģimenes. Turklāt vairums aptaujāto atzīst, ka viņi labprāt iegādātos jaunu automobili ar plašāku papildaprīkojumu, kas būtu pārdomātāks suņa pārvadāšanai.

Lai īstenotu šīs vajadzības, Nissan iepazīstina ar jaunu, unikālu konceptautomobili – X-Trail “4Dogs”, apliecinot, ka šis inovatīvais krosovers ir ideāli piemērots ģimenes izbraucieniem, jo īpaši tad, ja līdzi dodas arī ģimenes četrkājainie draugi.

X-Trail “4Dogs” ir suņiem īpaši piemērots krosovers, kura bagāžas nodalījums ir pilnībā pārveidots, nodrošinot pietiekami daudz vietas līdz pat divu suņu pārvadāšanai.

Krosovera bagāžas nodalījums ir gluži vai suņu “paradīze”, nodrošinot 445 litru ietilpību un bagātīgu inovatīvu risinājumu klāstu. Ikviena papildaprīkojuma detaļa ir rūpīgi izvēlēta, domājot par suni un tā īpašnieku.

Piemēram, Nissan X-Trail “4Dogs” ir viss nepieciešamais, lai rūpētos par suņu tīrību un ērtībām pēc garas, dubļainas pastaigas. Noskalojiet suni 360° izvelkamajā dušā un pēc tam izžāvējiet suņa mitro kažoku, izmantojot īpaši suņiem piemērotu fēnu! Izvelciet palīgrampu, lai atvieglotu suņa iekāpšanu automobilī, tajā pašā laikā izvairoties no nosmērēšanās, un pēc tam ieslēdziet iebūvēto žāvēšanas sistēmu, kas aktivizēs siltā gaisa padevi automobiļa bagāžas nodalījumā!

Suņi var apgulties izsmalcinātā guļvietā, padzerties no ūdens bļodas ar ūdens izšļakstīšanās novēršanas sistēmu vai uzgrauzt kādu kārumu no pārdomātā suņu barības dozatora. Par drošību pārbrauciena laikā rūpējas piestiprināms drošības āķis.

Gatavojoties doties mājup, autovadītājs un priekšējais pasažieris var pieskatīt savus mīluļus, izmantojot inovatīvo “suņu kameras” tehnoloģiju. Tā ir unikālā veidā iestrādāta X-Trail NissanConnect informācijas un izklaides sistēmā, kas ļauj sunim un tā saimniekam redzēt vienam otru, izmantojot 7” informācijas paneļa displeju un jauno 10” LCD ekrānu, kas ir uzstādīts automobiļa bagāžas nodalījumā. Suņa saimnieks var arī sarunāties ar savu suni un nomierināt to, izmantojot audio savienojumu.

Dušas un fēna pieslēgierīces atrodas jaunā, izvelkamā piederumu atvilktnē automobiļa bagāžas nodalījumā, un tai ir viegli piekļūt no bagāžas nodalījuma priekšpuses. Lai novērstu lieku piederumu uzkrāšanos bagāžas nodalījumā, ir izveidoti papildu nodalījumi gardumu, atkritumu maisu un suņu pavadu uzglabāšanai. X-Trail “4Dogs” virs aizmugurējiem sēdekļiem ir uzstādīta arī suņu aizsargreste, kas ir iegādei pieejams Nissan oriģinālais aksesuārs.

Visbeidzot, automobiļa bagāžas nodalījums ir pilnībā tapsēts ar premium klases ādas apdari, ko ir viegli kopt un saglabāt tīru, atvieglojot arī suņu spalvu savākšanu.

Nissan X-Trail “4Dogs” konceptautomobilis tika radīts, ņemot vērā vairāk nekā 1300 suņu saimnieku aptaujas rezultātus. Pētījumu veica The Kennel Club — Apvienotajā Karalistē lielākā un populārākā organizācija, kas rūpējas par suņu veselību un labturību. Pētījuma rezultāti atklāja:

Gandrīz visi suņu saimnieki (99,9%) uzskata, ka viņu četrkājainais draugs ir daļa no ģimenes.
Līdzīgs skaits suņu saimnieku (98,7%) izmanto savu automobili suņa pārvadāšanai.
Gandrīz 90% (88,9%) aptaujāto labprāt iegādātos automobili, kas ir īpaši pielāgots suņa pārvadāšanai.
Gandrīz 90% (88,7%) suņu saimnieku vismaz reizi nedēļā pārvadā savu suni automobilī.
Vairāk nekā 90% (90,5%) aptaujāto dodas ar saviem suņiem pārbraucienos, kas ilgst vismaz 10 minūtes.
Vairāk nekā puse (54,7%) aptaujāto vēlētos, lai viņu automobilis būtu ērtāk pieejams viņu sunim.
Gandrīz trīs ceturtdaļas (71,5%) aptaujāto pārvadā savus suņus automobiļa bagāžas nodalījumā vai uz aizmugurējā sēdekļa.
Vairāk nekā puse (50,9%) aptaujāto atzina, ka ietilpīgs bagāžas nodalījums ir bijis izšķirīgs faktors, izvēloties automobili suņa pārvadāšanai.

Nissan X-Trail vadošā mārketinga vadītāja Raiena Geinsa (Ryan Gains) komentārs: “Pētījums pārliecinoši apliecināja, ka suņi to saimniekiem ir daļa no ģimenes. Rūpes par viņu mīluļu vajadzībām nereti ir tikpat svarīgas kā rūpes par bērnu ērtībām un labsajūtu. Nissan X-Trail ir automobilis, kas ir radīts ģimenes kopīgiem piedzīvojumiem, un X-Trail “4Dogs” konceptautomobilis tam piešķir jaunu nozīmi.”

Nissan X-Trail “4Dogs” izstrādē ir ņemtas vērā ikdienas praktiskās vajadzības. Suņu guļvieta, ūdens bļoda un barības dozators ir vienkārši izņemami, radot izmantojamu papildu telpu bagāžai, piemēram, lai pārvadātu iepirkumu maisiņus, ja suns nedodas ceļā kopā ar ģimeni. Arī automobiļa rezerves ritenim joprojām ir ērti piekļūt.

X-Trail ir lielākais no trim Nissan godalgotajiem krosoveriem, Nissan krosoveru klāstā esot arī Qashqai un Juke. Nissan X-Trail ir pieejams ar 5 vai 7 sēdvietām, kas visas ir nolokāmas, radot pilnībā līdzenu bagāžas nodalījuma virsmu ar līdz pat 1982 litru ietilpību. Visu piecvietīgo versiju standarta aprīkojumā ietilpst inovatīva bagāžas sistēma, kas ļauj pielāgot bagāžas nodalījumu, izmantojot plauktus un sadalītājus un izveidojot 18 dažādas konfigurācijas atbilstoši dažādajām ikdienas vajadzībām.

 

 
Visi komentāri
 
viencexperc 1.marts 2017 13:33
2 0 Atbildēt

Bet kā ir ar tiem, kuri mīl zivtiņas?

Es arī labprāt tās vadātu līdzi, ja man būtu speciāli aprīkots priekš tām auto.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Geparda – 110 km/h ātrs un jau no 16 gadiem (+ FOTO) 5

Ar pārbūvēto Volkswagen Up Vācijā drīkst braukt A1 kategorijas vadītāju tiesību īpašnieki, kas pie tādām var tikt jau no 16 gadu vecuma. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 1

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 

Nepilni 18 000 eiro - jaunais Dacia Duster arī Latvijā 24

Piedāvājumā pilnais hibrīds HYBRID 140, jaunais benzīna dzinējs TCe 130 Mild Hybrid, pilnpiedziņas versijas, benzīna/LPG divdegvielu dzinējs ECO-G 100 un klientu iecienītās augstākā līmeņa Extreme un Journey aprīkojuma versijas, kas papildina viena otru. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti