"Volvo XC60" jaunās paaudzes pirmais attēls tīmeklī (+ foto) 1

 

Foto: Ekrānšāviņš

iAuto | 6.marts 2017 19:09

Auto jaunumiem veltītais portāls "Autoblog.nl" publicējis pirmo "Volvo XC60" jaunās paaudzes modeļa attēlu. Zviedru krosovera oficiālā pirmizrāde notiks jau pēc dažām dienām Ženēvas autoizstādē.

Līdz šim ar zviedru autobūves jaunumu varēja iepazīties vien aplūkojot tīzerus (maskētus attēlus), taču tagad atklātībai nodots pirmais attēls, kur otrās paaudzes modelis redzams profilā.

Eksperti atzīmē, ka "XC60" līdzinās lielajam brālim "XC90", taču ieguvis tikai sev raksturīgas dizaina iezīmes, kuras pilnā mērā atklāsies tad, kad ražotājs publicēs vairāk attēlu.

Zināms, ka "XC60" izgatavots uz SPA platformas, ko tas dala ar 90.saimi (krosovers "XC90", sedans "S90", universāls "V90"). Tas ļauj pretendēt ne tikai uz lielākās saimes tehnoloģijām, bet arī uz motoriem, kuru klāstu veidos "Drive-E" agregāti papildinājumā ar T6 Twin Engine hibrīdiekārtu no Ķīnas tirgū piedāvātā sedana "S60L". Sistēmas kopējā jauda ir 300 Zs (550 Nm), bet 50 km ar šādu iekārtu aprīkots automobilis var nobraukt elektriskā režīmā.  

Otrās paaudzes "XC60" sekos jauns kompakts krosovers "XC40", kas taps uz CMA platformas, ko "Volvo" izstrādājis kopīgi ar Ķīnas kompāniju "Geely". "XC40" tirgū nonāks 2018.gadā un aizsāks jaunu, uz CMA platformas izstrādātu modeļu saimi, kurā iekļausies arī sedans un universāls.

 
Visi komentāri
 
ezis71 6.marts 2017 20:24
2 0 Atbildēt

Zūd doma.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 12

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti