Ženēva 2017 - "Opel" ar jauno "Insignia" un "Crossland X" (+ foto) 7

 

Foto: Publicitātes attēls

Opel Baltics | 7.marts 2017 15:43

Šorīt Dr. Karls Tomass Noimans (Karl-Thomas Neumann) atklāja Opel/Vauxhall stendu 87. Ženēvas Motoršovā (no 7. līdz 19. martam). 300 starptautisku žurnālistu priekšā, Opel izpilddirektors stāstīja par apvienību ar PSA Group, par ko tika izziņots dienu iepriekš Parīzē.

Vēlāk viņš prezentēja jauno Opel Crossland X krosoveru, kas jau ir izstrādāts kopā ar PSA. Noslēgumā tika prezentēta otrās paaudzes Insignia. Dr. Noimans kopā ar dizaina nodaļas viceprezidentu Marku Adamsu (Mark Adams) atklāja auditorijai Insignia Grand Sport piecdurvju sedanu un plašo Insignia Sports Tourer universāli. Visa preses konference tika pārraidīta tiešsaistē, un to iespējams noskatīties GOMEX Newsroom mediju platformā. Pilns preses materiālu komplekts par Opel jaunumiem Ženēvā ir pieejams media.opel.com.

Šodien, runājot par jaunajām zīmola iespējām zem PSA jumta, Opel izpilddirektors Noimans teica: “Tagad mums ir iespēja radīt īstu Eiropas čempionu. Mēs būsim ieguvēji ne tikai no jaunā mēroga, bet arī no kopīgās transportlīdzekļu attīstības un abu uzņēmumu stiprajām pusēm ar to augsti motivētajiem un augsti kvalificētajiem darbiniekiem.”

Opel un PSA strādā ciešā sadarbībā jau četrus gadus. Ženēvā Dr. Noimans prezentēja stilīgo Opel Crossland X, pirmo veiksmīgo kopīgas transportlīdzekļu attīstīšanas rezultātu.

Stilīgs krosovers ar ultramodernām tehnoloģijām

Citviet, stilīgais jaunais Opel Crossland X piedzīvos savu publisko debiju Ženēvā. Automašīna ir ar drosmīgu dizainu un SUV tikumiem, kas papildināti ar pilsētas dzīvesveidam noderīgiem atribūtiem. Universālais pilsētas krosovera modelis piedāvā segmentā plašāko 520 litru bagāžas tilpumu – ar pieciem pasažieriem salonā, kā arī paaugstinātu sēdpozīciju, kas sniedz lielisku redzamību. Gan vadītājs, gan blakussēdētājs var izbaudīt godalgotos un AGR (Kampaņa par veselām mugurām) sertificētos ergonomiskos sēdekļus – Opel ir vienīgais ražotājs segmentā, kas piedāvā šādu komfortu (gan Crossland X, gan Mokka X ). Turklāt, aizmugures pasažieriem ir iespēja pielāgot sēdpozīciju līdz 150 milimetriem garenvirzienā. Tas padara Crossland X vēl universālāku.

Opel jaunais krosovera modelis ir pieejams ar ultramodernām tehnoloģijām, kas ikdienas dzīvi padara drošāku, vienkāršāku un patīkamāku. Papildus pieejamais adaptīvais priekšējais apgaismojums (AFL) ar pilnībā LED lukturiem, projekcijas ekrāns un panorāmas skata aizmugures kamera kopā ar uzlaboto parkošanās asistentu, priekšējās sadursmes brīdinājumu ar gājēju noteikšanas funkciju un automātisko bremzēšanu, joslas saglabāšanas asistentu, ātruma ierobežojuma ceļazīmju atpazīšanu, vadītāja noguruma noteikšanas sistēmu un aklās zonas brīdinājumu ir tikai daži piemēri. Opel OnStar un modernā IntelliLink informācijas un izklaides sistēma, kas, atkarībā no pieslēgtās ierīces, saderīga ar Apple CarPlay un Android Auto, nodrošina nepārspējamu digitālo savienojamību.

Jaunā Insignia

Riselsheima. Pilnīgi jaunā Opel Insignia ir ļoti labā formā. Tai piemīt lielai kupejai raksturīgā sportiskā elegance, tās pilnīgi jaunā konstrukcija padara to neapšaubāmi plašu un patiesi patīkamu uz ceļa, un tā piedāvā flagmanim piestāvošas, priekšzīmīgas drošības un komforta funkcijas. Otrās paaudzes Insignia pārsteidz ne tikai ar brīnišķīgām virsbūves līnijām ārpusē un izteiktu labsajūtas atmosfēru iekšpusē; tā arī sniedz plašu viedo tehnoloģiju piedāvājumu, sākot ar modernajām Opel IntelliLux LED® matricu gaismām un inteliģento visu riteņu piedziņas sistēmu ar griezes momenta sadali, līdz ultra-modernām vadītāja palīdzības sistēmām un elegantam projekcijas ekrānam. Turklāt, Insignia ir pieejama ar Opel raksturīgo augstākās klases savienojamību ar viedtālruņa integrāciju, kas tagad piedāvā jaunu Opel OnStar funkciju – palīgu, kas, izmantojot OnStar Advisor, ļauj Insignia pasažieriem rezervēt numuru viesnīcā1 un atrast stāvvietu2. Kopumā, jaunā Insignia pārsteidz ar savu veiklību un braukšanas precizitāti, plašumu salonā un lielisku cenas-kvalitātes attiecību, kas tagad, vairāk kā jebkad agrāk, to padara par sāncensi pat premium zīmolu modeļiem.

Pirmo reizi Opel vēsturē, jaunā Insignia paaudze ir pieejama ar automatizētu pilnpiedziņas sistēmu ar griezes momenta sadali (jaudas pārvadi atsevišķiem riteņiem), astoņu pakāpju automātisko pārnesumkārbu un 360° kameru. Kopā ar jaunās paaudzes turbo dzinējiem, līdz par 200 kilogramiem mazāku svaru (atkarībā no aprīkojuma) un zemāku sēdpozīciju, jaunie Insignia Grand Sport un Sports Tourer ir veiklāki nekā jebkad agrāk, un sniedz vadītājam ārkārtīgi tiešu un atsaucīgu braukšanas pieredzi.

Izcelies no pūļa ar Opel Exclusive

Papildus divu jauno Opel Insignia versiju un jaunās Opel OnStar pakalpojumu sistēmas debijai, Ženēva arī pieredzēs jaunās Opel Exclusive programmas uzsākšanu. Insignia personalizēšana atbilstoši savai gaumei ļaus cilvēkiem izcelties no pūļa. Opel Exclusive klienti, balstoties uz personīgajām vēlmēm, varēs izvēlēties no neierobežotas krāsu paletes. Nav svarīgi, vai viņi vēlas, lai auto atbilstu savas iecienītākās kaklasaites krāsai vai mīļoto acu krāsai – Opel Exclusive komanda to realizēs.

Kad ir izvēlēta krāsa, Opel Exclusive klienti var pievienot papildus pielāgošanas pakāpi, izvēloties to, ko viņi vēlas, lai par viņiem pasaka Opel krāsojums, kam pieejamas trīs atšķirīgas virskārtas. Novatoriska sajaukšanas attiecība ar trīs slāņu pārklājumu krāsai sniedz intensīvu un vienmērīgu izskatu. Metāliskās krāsas vairāk atspoguļo krītošo gaismu, kas krāsai dod papildus mirdzošu spīdumu. Perlamutra krāsas virskārta apžilbina ar iestrādāto kristālu smalkajiem slāņiem, kas palīdz izcelt īpaši dabīgu perlamutra spīdumu.

Papildus, Opel Exclusive piedāvās arī papildus individualizēšanas iespēju paplašinātu klāstu, iekļaujot ādas variantus, riteņu izvēli un dekoratīvus dizaina elementus, kas būs pieejami tikai Exclusive programmas klientiem.

Exclusive programmas ietvaros Opel arī izmantos jaunus digitālos risinājumus, kā piemēram, 4K augstās izšķirtspējas autosalona bildes un papildināto realitāti, lai ļautu klientiem izbaudīt viņu jauno auto nepārspējamā kvalitātē, vienlaicīgi sniedzot visaptverošo pieredzi.

Septiņi septiņpadsmitajā

Pilnīgi jaunie Opel Insignia Grand Sport un Sports Tourer kopā ar Opel Crossland X ir galvenie spēlētāji ražotāja modeļu ofensīvā “Septiņi septiņpadsmitajā”, kas paredz 7 jaunu modeļu prezentācijas šī gada laikā. Viņiem pievienosies revolucionārā Opel Ampera-e, kas pārspēs savus elektrisko auto konkurentus ar sertificēto NEDC distanci 520 km (mērīts saskaņā ar Jauno Eiropas Braukšanas Ciklu), piedzīvojumus meklējošo pilnpiedziņas Opel Insignia Country Tourer un vēl komfortablāko un pielāgojamāko Opel Vivaro. Turklāt, Opel tirgū ieviesīs Grandland X. Crossland X pievienosies pilnpiedziņas Mokka X strauji augošajā CUV/SUV B segmentā, savukārt Grandland X simpatizēs klientiem, kas meklē C segmenta krosoveru.

 
Visi komentāri
 
Abavnieks 7.marts 2017 17:34
2 0 Atbildēt

Ak dieviņ, kāda slavas dziesma jau padzīvojušajai "līgavai" Opel tās 2. laulību otrajā dienā atrādot publikai jaunos "bērnus", kas izrādās ieņemti jau sen draudzējoties ar "līgavaini" franču Lauvu!

Pilnīgi apraudājos, man tik labu un jauku "bērnu" nav!

rt 7.marts 2017 18:32
0 0 Atbildēt

CP aplauzās ar Insignijām. Jaunās škodas esot ar labāku dinamiku, stabilāk turās uz ceļa.

viencexperc 7.marts 2017 21:47
0 0 Atbildēt

Nē, krievijā nav škodu un insigniju

Krievijas policijas auto ir Lada 2114, Lada Priora, Ford Focus un Renault Logan.

Ir vēl daži labi zīmoli, piemēram, mersedesi, bet tie ir dāvanas.

rt 8.marts 2017 8:27
0 0 Atbildēt

Maz tu zini, ekspert... Pat mūsu policijas rīcībā joprojām ir žiguļi.

Abavnieks 8.marts 2017 10:36
0 0 Atbildēt

Tad jau varbūt beidzot policija zinās, kādus nosacījumus noteikt izsludinot nākošo auto iepirkuma konkursu, lai tajā Opel nevarētu piedalīties! Varbūt tad tiks pie BMW M5, būs lieliska dinamika, labi turēsies uz ceļa un visiem lielceļu banditiem būs "kirdik"! Varbūt saziedosim policijai pāris desmit miljonus, lai tiek pie kārtīgiem auto un ātri tiek galā ar CSN pārkāpējiem?

650 7.marts 2017 22:56
0 2 Atbildēt

Pajautā labāk CIK ir benzīna vid patēriņš tiem savulaik par Tavu naudu iepirktajiem 250zs hlamiem ar 6x9 piedziņu un cik simti bandītu ir ar tiem noķerti pakaļdzenoties.Kaut gan arī tur tas 7sek/100 ir nevis sasniegums, bet drīzāk šajā gad vnk izsmiekls

Shamejais 8.marts 2017 1:43
1 1 Atbildēt

Ne velti franči pārpirka Opeli...

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Volvo izlaidis pēdējo eksemplāru ar dīzeļdzinēju 8

Zilās krāsas XC90, kas 2024. gada 27. martā noripoja no rūpnīcas konveijera Gēteborgā, kļuvis par pēdējo zviedru markas vieglo automašīnu, kurai iebūvēts dīzeļdzinējs. Lasīt vairāk

 

Nepilni 123 000 eiro – Mercedes prezentējis G-klases modernizēto modeli (+ FOTO) 4

G-klases 45 gadus ilgā vēsture turpinās. Cenas sākas no atzīmes 122 808 eiro, AMG modelis varētu maksāt nepilnus 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Mercedes-AMG GT tagad arī četrcilindru motora versijā (+ FOTO) 3

Divvietīgajai kupejai arī šādā versijā jaudas netrūks. Lasīt vairāk

 

Porsche Panamera sasniedz trešo paaudzi (+ FOTO)

Sportiskais modelis ir apritē jau 15 gadus, laiks jaunās paaudzes uznācienam. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti