Ženēva 2017-Mercedes ar četriem jaunumiem (+ foto) 1

 

Foto: Publicitātes attēls

Aija Ikstena | 8.marts 2017 7:03

Iezīmējot nozīmīgu pagrieziena punktu Mercedes-Benz turpmākajā darbībā, 87. Ženēvas Auto izstādē, kas norisināsies no 9. līdz 19. martam, Mercedes-Benz iepazīstinās ar četriem lielākajiem jaunumiem: jaunu E-Klases kabrioletu, premium segmenta kompaktās klases krosoveru Mercedes-Benz GLA, Mercedes AMG un jauno sērijveida Mercedes-Benz koncepta X-Klases pikapu.

Gluži kā E-Klases kupeja, kas arī savu pirmizrādi piedzīvoja Ženēvas Auto izstādē, tā arī šogad prožektoru gaismas uzmanību pelnījis jaunais Mercedes-Benz E-Klases kabriolets. Tehniskā ziņā šis modelis sasniedzis pilnību, tādejādi nokomplektējot veiksmīgu modeļu sēriju. E-Klases kabriolets apvieno tīru, juteklisku dizainu, garos pārbraucienos sniedzot augsta līmeņa komfortu.

Pirmo reizi Ženēvas Starptautiskās izstādes apmeklētājiem būs iespēja aplūkot arī jauno, leģendāro bezceļu ikonu G-Klasi, kas pasniegta Mercedes-Maybach G 650 Landaulet veidolā. Jaunās paaudzes GLA svin savu Eiropas debiju ar paplašināto dzinēju diapazonu, pilnībā iemiesojot Mercedes-Benz stilu, drošību un komfortu.

Jaunākās paaudzes Mercedes AMG prezentē sacīkšu veiktspēju apvienojumā ar izcilu dinamiku un komfortu. Automašīnas modelim raksturīgs spēcīga rakstura lieljaudas dzinējs, suģestējoša skaņa un ekselenta vadāmība. Automašīnas dizains piedzīvojis acīm redzamas izmaiņas, sniedzot reālistisku ieskatu pilnīgi jaunas modeļu līnijas ražošanai nākotnē. “2016. gads bijis līdz šim veiksmīgākais gads uzņēmuma vēsturē. Šogad, savā jubilejas gadā, mēs izmantosim šo izaugsmi, lai arvien vairāk klientu sirdis sasniegtu jaunā, individuālā modeļa Mercedes-AMG koncepcija”, uzsver Tobias Moers, Mercedes-AMG valdes priekšsēdētājs.

Ženēvas Auto izstādes laikā Mercedes-Benz sniegs iespēju iepazīt jaunizveidoto X-Klasi. Koncepta X-Klases tēls ilustrē nākotnes vīziju, apvienojot klasiskā pikapa raksturīgākās īpašības – izturību, funkcionalitāti, jaudu un stabilitāti bezceļu apstākļos. Pārdošanā X-Klase nonāks 2017. gada nogalē.

Starptautiskā Ženēvas Auto izstāde notiek ikgadu marta mēnesī Šveicē un ir viena no lielākajām auto nozares izstādēm pasaulē. Ženēvas Auto izstāde tiek organizēta jau kopš 1905. gada un autoražotāji no visas pasaules tajā prezentē ne tikai savus jaunākos modeļus, bet arī nākotnes vīzijas konceptus. 87. Ženēvas Auto izstāde norisināsies no 9. līdz 19. martam.

 
Visi komentāri
 
rt 8.marts 2017 8:37
0 1 Atbildēt

AMG universāļa virsbūvē tehniski, protams, ir ok, bet estētikski neuzrunā galīgi. Es dodu priekšroku klasiskajam sedanam vismaz E, bet labāk S klases izmērā.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti