Ženēva 2017 - jaunais "Renault Koleos" tagad arī Eiropā (+ foto) 5

 
Jānis Tauniņš | 10.marts 2017 13:16

Atklāts Beidžingā, Ķīnā 2016. gada aprīlī un jau atrodas pārdošanā Austrālijā, Turcijā, Āzijā, Persjas līča reģionā un vairākās Dienvidamerikas valstīs, jaunais (New) Koleos parādīsies Eiropā 2017. gada jūnijā. Tas apvieno spēcīgo SUV stilu ar liela salona komfortu un izsmalcinātību.

Eiropā sākot ar otro aprīkojuma līmeni, tam būs daļēja auduma, daļēja ādas apdare, alumīnija jumta restes, Renault bezroku (hands-free) vadības karte, kā arī priekšējie un aizmugurējie parkošanās sensori.

Tas ir aprīkots ar zīmola R-LINK 2 multimediju sistēmu un septiņcollīgu skārienjutīgu ekrānu, Eiropas karti, Bluetooth savienojumu, digitālo radio un ar savienotajiem pakalpojumiem, kurus piedāvā Apple CarPlay un Android Auto.

Sākot ar trešo aprīkojuma līmeni, jaunais Koleos sporto ar 18 collu vieglmetāla diskiem, Pure Vision LED lukturiem, Riviera ādas salona apdari (krāsu izvēle- titāna melnā, platīna pelēkā vai sjennas brūnā), un atmosfērisku interjera apgaismojumu. Tam ir arī atpakaļvērstā kamera un R-LINK 2, kopā ar saistītajiem savienojamības pakalpojumiem un 8.7-collu skārienjutīgu ekrānu.

Lielākajā daļā Eiropas tirgu jaunais Koleos jau tiek piedāvāts ar INITIALE PARIS apdari. Šis modelis pieejams ekskluzīvā ametista melnā (Améthyste Black) metāliskā krāsojumā (papildinot astoņas citas krāsas, kas pieejamas modelim), ar ekskluzīviem 19-collu diskiem, kuru apstrādē izmantoti dimanta asmeņi, un pilnu Nappa ādas apdari melnā vai pelēkos toņos.

Jaunais Koleos INITIALE PARIS ietver visaptverošu svītu ar braukšanas palīgrīkiem, tostarp Renault bezroku ērtās parkošanās asistentu (Easy Park Assist), kā arī supermoderno BOSE® skaņu sistēmu ar 12 augstas kvalitātes skaļruņiem.

Jaunais Koleos ļauj izvēlēties starp četriem dažādiem motoriem: Energy dCi 130 4x2 (ar sešu ātrumu manuālo pārnesumkārbu), Energy dCi 175 4x4 (sešu ātrumu manuālā pārnesumkārba), Energy dCi 175 (4x2 X-Tronic pārnesumkārba) un Energy dCi 175 (4x4 X-Tronic pārnesumkārba).

 

 
Visi komentāri
 
Abavnieks 10.marts 2017 14:29
0 0 Atbildēt

Laikam Eiropas autotirgus priekš Renault nav tas nozīmīgākais, ja jaunu modeli šeit sāk tirgot vairāk kā gadu vēlāk kā Āzijas tirgū! Jeb tas nav konkurētspējīgs ar citu ražotāju produktiem.

viencexperc 10.marts 2017 17:59
0 0 Atbildēt

Es tev pateikšu vēl vairāk - arī vw ķīnā pārdeva vairāk auto, nekā Eiropā.

GB12 10.marts 2017 16:04
1 1 Atbildēt

Atkal slabo bija salona bildes ielikt...

ezis71 11.marts 2017 7:49
1 0 Atbildēt

Latvietim LED lukturi asociējas ar dievu.

Scotinsh77 11.marts 2017 23:28
0 0 Atbildēt

Man asocejas ar labu gaismu:))

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus 1.ceturksnī – pieprasījums pēc e-auto auto nokrities, pēc hibrīdiem – audzis

KBA (federālās motorizēto transportlīdzekļu aģentūras) apkopotie dati liecina, ka arī trīs mēnešu griezumā pieprasījuma kritums pēc elektroautomobiļiem ir gana iespaidīgs. Lasīt vairāk

 

Valsts policija pastiprināti kontrolēs atļautā braukšanas ātruma ievērošanu (+ VIDEO) 3

No 15. līdz 21. aprīlim Eiropas Savienības dalībvalstīs organizē Eiropas ceļu policijas tīkla ROADPOL akciju "Atļautā braukšanas ātruma kontroles nedēļa". Akcijā piedalās arī Latvija, un Valsts policija 19. aprīlī organizē 24 stundu ātruma kontroles maratonu, kura laikā pastiprināti uzrauga atļautā braukšanas ātruma ievērošanu. Lasīt vairāk

 

Porsche pirms termiņa izbeidz 718 modeļa pārdošanu Eiropā 12

Par iemeslu modeļa izņemšanai no konfiguratora kļuva neatbilstība Eiropas kiberdrošības likumam. Lasīt vairāk

 

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 17

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti