30 tīģeri Eiropai – "Toyota" izlaiž "GT86" īpašo versiju "Tiger" (+ foto) 7

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 20.marts 2017 6:47

Japānas autobūves kompānija „Toyota” sagatavojusi sportiskās kupejas "GT86" īpašo versiju "Tiger", kas tiks izlaista 50 eksemplāros.

"Tiger" versijas pamatā ir "GT86" visdāsnākā komplektācija ar 200 Zs motoru un sešu pakāpju manuālo pārnesumkārbu. Automašīnas virsbūvei izvēlēta jaunā Tiger Orange krāsa, kas kontrastē ar 17 collu antracīta krāsas riteņu diskiem un melnas krāsas akcentiem pie durvīm un gaisa pievadiem. Melnais "Furios Black" tonis izmantots arī atpakaļskata spoguļiem un aizmugures spoilerim, bet salons atšķiras ar apsildāmiem ādas/alkantara sēdekļiem, ko grezno oranžu diegu nošuvums, pulēta alumīnija dekoriem un no tāda paša materiāla izgatavotu versijas nosaukumu.

Vācijas tirgū "Toyota GT86 Tiger" cena sāksies no 34 990 eiro, navigācijas sistēma un parkošanās sensori aizmugurē – tikai par piemaksu. „Tīģerversiju” pie markas dīleriem var pasūtīt jau no šodienas, lauvas tiesa – 30 eksemplāri – paredzēti Vācijas tirgum. 

 
Visi komentāri
 
viencexperc 20.marts 2017 7:09
0 0 Atbildēt

Vai es pareizi sapratu, ka ir jāmaksā 4000 eiro par krāsas toni, melniem toņiem pie durvīm un oranžiem diegiem?

Ak jā. Vēl nosaukumu " tiger".

Ja es būtu dizaineris, es uzliktu vēl kādu sporta auto raksturīgu melnu svītru, vismaz atbilstu nosaukumam - tīģeris. Citādi atšķirības no parastā gt86 vispār nav pamanāmas.

viencexperc 20.marts 2017 7:32
0 0 Atbildēt

Informācija entuziastiem:

Latvijā nav reģistrēta neviena toyota gt86.

viencexperc 20.marts 2017 8:22
0 0 Atbildēt

Katra melnā svītra dod klāt 10 zs un 1 galonu uz jūdzi.

no rīta 20.marts 2017 8:47
0 0 Atbildēt

nu ko tu ņemies - gan jau ka zini, ka autobūvē tā pieņemts un katrs spīgulītis, svītriņa vai pat plāksnīte ar versijas uzrakstu dara tevi atšķirīgu. Lauku puiši, piemēram, uzliek izpūtēja trubas uzgali rokas resnumā un arī jūtas laimīgi. Kas attiecas uz GT86, tad arī Vācijā tas auto "neiet", bet ja kas, ir tehniskais dvīnis Subaru BRZ, ja nu kādam tas patīk labāk

Chankaishi 22.marts 2017 6:03
0 0 Atbildēt

Toties retaaks par Pagaani Zonda!:) Un feina, maza mashiiniite ar aizmugures piedzinju un bez turbiinas. Shitiem ekspertiem es uzticos - esot laba! www.topgear.com/car-reviews/t.../gt-86/verdict Tas gan par GT86, kura par 10tkst. leetaaka.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 18

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 7

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 

Jaunā Škoda Octavia stājas uz konveijera

Pagājušajā nedēļā Čehijā tika uzsākta modernizētās Škoda Octavia ražošanu. Modelis būs pieejams ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot elektrificētās mild-hybrid versijas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti