"Lada Vesta" universāls nobildēts testos 1

 

Foto: Ekrānšāviņš no Motor.ru

iAuto | 3.aprīlis 2017 14:48

Jau labu laiku iepriekš bija zināms, ka "Lada Vesta" saimi papildinās universāls, tagad tam gūts arī apliecinājums.

Vairāki auto notikumiem veltīti interneta resursi ievietojuši foto uzņēmumus ar "AvtoVAZ" gaidāmā jaunuma – "Lada Vesta" universāla attēliem. Attēlu autors apgalvo, ka attēlos redzamais testu prototips ir "Vesta" visādceļu modifikācija "Cross", par ko, viņaprāt, liecinot paaugstinātais klīrenss, jumta spoileris virs aizmugures stikla un antena, kas atgādina spuru (šie atribūti bija redzami agrāk publicētajos "Cross" modifikācijas patenta zīmējumos).

Sagaidāms, ka "Lada Vesta" universāls uz konveijera nonāks jau jūnija beigās, bet piegādes dīleru centriem sāksies rudenī.

Motoru piedāvājums neatšķirsies no tā, kas pieejams "Lada Vesta" sedanam. Tas nozīmē, ka pircējs varēs izvēlēties 106 un 122 Zs benzīna agregātus ar 1,6 un 1,8 litru tilpumu. Pirmo no tiem var komplektēt ar piecu pakāpju mehānisko pārnesumkārbu, otru – ar piecu pakāpju robotizēto transmisiju.

"Lada Vesta" visādceļu universāla patentu birojam iesniegtos attēlus "AvtoVAZ" parādīja 2015.gada augustā, bet 2016.gada septembrī atklātībai tika nodoti arī visādceļu universāla koncepta attēli.

Piebildīsim, ka "Lada Vesta" sedans tiek tirgots arī Vācijā, kur bāzes versijā tas maksā 12 500 eiro.

 
Visi komentāri
 
Lada 3.aprīlis 2017 15:07
2 0 Atbildēt

Man izskatās pēc parasta hečbeka

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 1

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

Viens no iemesliem - pieprasījuma kritums: "Tesla" Vācijas rūpnīcā likvidēs 400 darbavietas 1

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" tā vienīgajā Eiropas ražotnē Vācijā likvidēs 400 darbavietas, teikts otrdien publiskotajā kompānijas paziņojumā. Lasīt vairāk

 

Mediķu secinājums bargs: Elektroskrejriteņi ir neveiksmīgi (+ VIDEO) 24

Elektroskrejriteņu mazie ritenīši, augstais smaguma centrs un pietiekoši lielais ātrums veicina to, ka pat dūres lieluma, pāris centimetrus dziļa bedrīte var izraisīt smagu kritienu. Tā intervijā “Rīta Panorāmā” sacīja Traumatoloģijas un ortopēdijas slimnīcas galvenais ārsts Uģis Zariņš. Lasīt vairāk

 

Alfa Romeo Junior kļūst pieejams pasūtīšanai 2

Alfa Romeo jaunākais modelis, kas tika pieteikts kā Milano, taču tagad pārdēvēts par Junior, kļūst pieejams pasūtīšanai Eiropas tirgū. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti