"Škoda" parāda konceptuālu krosoveru ar elektropiedziņu (+ foto) 4

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 18.aprīlis 2017 16:27

Čehijas autobūves kompānija "Škoda" publicējusi konceptuālā krosovera "Vision E" attēlus, plašākai publikai solot to parādīt Šanhajas autoizstādē, kas durvis ver 21.aprīlī.

Ražotāja informācija liecina, ka sportiskais kupejveida krosovers ir 4645 mm garš, 1917 mm plats un 1550 mm augsts. Riteņu bāzes garums sasniedz 2850 mm, bet par dzinējspēku kalpo divi elektromotori ar kopējo jaudu 306 ZS. Uz "Volkswagen" MEB platformas izgatavotais automobilis varot sasniegt 180 km/h, bet ar pilnībā uzlādētām akumulatoriem tas nobrauc līdz pat 500 km.  

Automašīnas dizains zīmīgs ar LED galvenajiem lukturiem, kas priekšpusē pāriet šaurā līnijā un savstarpēji savienojas, bet vēl viena diožu virtene iestrādāta bampera centrā. Mediji vēsta, ka "Vision E" komplektēts ar priekšējiem sēdekļiem, kas ērtības labad pagriežas 20 grādu leņķī, kad atveras durvis un atgriežas savā vietā tad, kad durvis aizveras.  

Zināms, ka vadītājam palīdzēs modernas drošības tehnoloģijas, tostarp autopilota sistēma, kas vada automobili sastrēgumos un palīdz mainīt joslas.

Pagaidām nav zināms, kad šāds krosovers varētu pievienoties čehu kompānijas modeļu gammai. Agrāk tika ziņots, ka pirmo "Škoda" elektromobili var gaidīt 2020. vai 2021.gadā.

 
Visi komentāri
 
es 18.aprīlis 2017 17:53
4 1 Atbildēt

500 km un vismaz divreiz lētāks par Teslu. Mormoņi auzās?

experc var meklēt speciālistu....

es 18.aprīlis 2017 19:46
1 0 Atbildēt

Varat mierīgi atslābt. VAG tie studenti, kas zīmē konceptus, ir diezgan spējīgi, bet tie čaļi, kas gatavo ražošanai, gan ir kautkādi dizaina skolas caurkritušie vai vienkārši garderobes darbinieki - visiem VAG auto realizētie koncepti nez kāpēc vienmēr izskatās pēc iepriekšējā modeļa, kam pieskrūvēts dižciltīgās dubļubleķa skaņas bubinātājs un viss.

Bezjēdzīgi viņiem tie koncepti. Īstos autiņus taisa čaļi, kam arsenālā ir lineāls, cirkulis un cirvis.

viencexperc 18.aprīlis 2017 21:50
0 0 Atbildēt

Lielākais joks, kā kau jau visi vag realitātē būs kvadrātains mēsls. Bet 2021.gadā teslas jau ražos auto ar 700 km resursu.

Astro 19.aprīlis 2017 18:20
0 0 Atbildēt

Šādu auto, pie iespējas, ņemtu divreiz nedomājot. Tiešām interesanti, kas no šī koncepte nonāks līdz gala versijai..

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjaunots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 6

iAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 3

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti