Lielbritānijas policija konfiscē trīs superauto par agresīvu braukšanu (+ foto) 3

 

Foto: Ekrānšāviņš no motor.ru

iAuto | 26.aprīlis 2017 7:06

Dienvidjorkšīras policija savā Facebook vietnē pavēstījusi par trīs varenauto konfiskāciju uz automaģistrāles M1 pēc tam, kad vairāki satiksmes dalībnieki bija sūdzējušies par dārgo spēkratu vadītāju uzvedību.

Policija saņēma informāciju par to, ka trīs automašīnas traucē satiksmi – aizņem šoseju visā tās platumā un praktiski nobremzē kustību, pēc tam strauji paātrinoties atbrīvotajā trases posmā. Šādu paņēmienu to vadītāji atkārtoja vairākas reizes, līdz izklaides pārtrauca policija.

Kā ziņo aculiecinieki, likumsargi konfiscējuši dzeltenas krāsas Lamborghini Aventador, baltu Ferrari (iespējams, 458 Italia) un zaļu McLaren 570S. Pateicoties uzlīmei uz McLaren virsbūves noskaidrots, ka automašīnas pieder nomas kompānijai Performance Portfolio.

Par to, kas notiks ar konfiscētajiem varenauto un kādi soda mēri tiks piespriesti agrsīvajiem autobraucējiem, var tikai minēt.

 

 
Visi komentāri
 
viencexperc 26.aprīlis 2017 7:27
3 8 Atbildēt

Skauģi uz katra stūra.

Komunistiem skauda tāpēc sūdzējās.

hmm 28.aprīlis 2017 11:20
0 0 Atbildēt

Tas ka tu kādam besī nenozīmē ka viņam "skauž" vai ka viņam ir kādas citas problēmas, varbūt tavi komentāri tiešām ir truli un tu vienkārši atsakies to saprast. Tu esi tas čalis, kurš liek lasītājam jautāt "es mēģinu nerakstīt huiņu un bieži izvēlos paklusēt, ja man nav, ko teikt, kāpēc šis jocīgais indivīds nerīkojas tā pat?"

Dīvāna komentāri 26.aprīlis 2017 9:04
7 1 Atbildēt

Ei DIR~ST viencexperc. Apnicis jau tavi truli komentari

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Iesaka eksperts: no kā jāuzmanās autovadītājiem pavasarī? 1

Varētu šķist, ka pavasarī, kad nokusis sniegs un kļuvis gaišāks, par ceļu satiksmes drošību var raizēties mazāk. Taču arī pavasarī ir vairāki būtiski faktori, kas jāņem vērā, lai droši un bez raizēm nokļūtu iecerētajā galapunktā, tāpēc Swedbank kopā ar Drošas Braukšanas Skolas direktoru Jāni Vanku sagatavojis padomus, kam jāpievērš īpaša uzmanība, pārvietojoties ar auto pavasarī. Lasīt vairāk

 

Frānsisa Skota Kī tilts pēc avārijas - postījumu apmērs (+ VIDEO) 16

Vakar pēc kravas kuģa DALI ietriekšanās sagruva Frānsisa Skota Kī tilts ASV ostas pilsētā Baltimorā. Drona lidojums ļauj novērtēt katastrofas apmērus, sagrauto tiltu un cietušo kuģi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti