350 000 eiro uz lauka - Lielbritānijā atrod pēc avārijas pamestu "Ferrari 488 GTB" (+ foto) 13

 

Foto: Ekrānšāviņš no twitter.com

iAuto | 4.maijs 2017 13:09

Lielbritānijā, netālu no Hadersfīldas pilsētas atrasts superauto "Ferrari 488 GTB", kas pamests uz lauka pēc avārijas.

Izdevums "Daily Star", ka spriežot pēc sliedēm, Ferrari vadītājs nav noturējis spēkratu uz ceļa, tas caursitis lauka malā uzbūvēto nožogojumu un apstājies uz lauka, labu gabalu no šosejas.

350 000 eiro vērtajam itāļu varenauto noplēsts spogulis un priekšējais spārns, sabojāts aerodinamiskā aprīkojuma komplekts, iespējams, deformēta arī piekare vai kādas citas detaļas.

Automašīna jau kādu laiku stāvot pamesta uz lauka, bet nekādu ziņu nav par tās īpašnieku nav.

 

 
Visi komentāri
 
viencexperc 4.maijs 2017 13:44
1 8 Atbildēt

Laikam atrada latviešu laukstrādnieki vai citi nēģeri. Ja īpašnieks neuzradīsies, tie varēs desmit gadus ēst kā baltie cilvēki, nevis lētus hotdogus..... vai kādu gadu paīrēt dzīvokli, nevis tikai numuriņu sociālajā ( bomžu) mājā blakus indiešiem.

he 4.maijs 2017 20:25
5 6 Atbildēt

aiztaisi taču savu purnu-auna galva,vergo savā lv un baro bēgļus,varbūt iedos tev paostīt šekumu!

Nabags 4.maijs 2017 21:17
0 2 Atbildēt

Tu pajolin ja nejedz ko ralsti ta savus debilos komentaru vari izteikt sava domu biedru pulcina. Un tici man te tu nevienam neesi vajadzigs, ta ka vari dronit mierigi sava leiputrija. Azis ritigas.

es 4.maijs 2017 15:00
2 13 Atbildēt

Amerikāņi nemāk ražot auto. Lūk asv kompānijas ražojums - ferrari avarēja. Visi asv auto ir nestabili un avarē. Bet mana tēva renis gan neavarē, brauc uz 70 km stundā un viss.

z 4.maijs 2017 20:43
7 0 Atbildēt

no kura laika ferari ir amerikāņu auto?

lomiks 4.maijs 2017 21:48
0 2 Atbildēt

Tu stulbs kur redzi,ka amerikāņu

xxx 4.maijs 2017 22:39
0 0 Atbildēt

nabaga auto wiens pamests un newajadzigs

650 4.maijs 2017 22:39
6 0 Atbildēt

Degpunkts vakar rādīja, ka pie šosejas malā pie Garkalnes mētājas Jaguārs ar igauņu numuriem.Neviens nezin, kam tas pieder (vai vismaz tas, kas pēc marodieru uzlidojuma no viņa palicis pāri).Milicijai tas vnk neinteresē, jo ,redziet, tur neesot bijis rakstiska Pieteikuma.

Boss 5.maijs 2017 7:47
0 0 Atbildēt

Cik tad īsti viņš maksā

mrazish.ru/1357-2/

viencexperc 5.maijs 2017 8:04
0 0 Atbildēt

www.caranddriver.com/ferrari/488gtb

250 000.

Bet tā maksā jauns. Ekskluzīvie modeļi ar katru gadu kļūst dārgāki, bet šis ir nabagvariants. Tirklāt, tagad ir apskrāpēts un bojāts.

Precīzāk būtu bijis rakstīt - "...kurš jauns maksāja tik un tik".

...

Nedomāju, ka īpašniekam šis auto ir vienīgais autoparkā, (ja nu tas nav kāds ar slāvu vai āfrikāņu gēniem un nopirka lai izrādītos dzimtenē).

9.10 5.maijs 2017 9:13
0 0 Atbildēt

tad jau laikam tāpēc pamests, ka "nabagvariants" - šeiha tējas pienesējs, kurš ar šito, visticamāk, brauca, padzirdējis iAuto ekspertu vērtējumu, sakaunējās un aizgāja atpakaļ neskatoties

es 5.maijs 2017 7:50
0 0 Atbildēt

Es atbraucu ar savu audī uz darbu, sāku kaplēt nezāles, redzu - stāv lamborgūni.

Sākumā apkaplēju apkārt un jau gāju prom, bet tad mans draugs - Išahs saka -" tas lamborgūni ir cietis avārijā un pamests".

Tad es noknibināju lamborgūni emblēmu, un nolēmu nodot tolmetā. Varēšu beidzot nopirkt jaunu t kreklu. Citādi drīz braukšu uz Latviju, bet ar vecu t kreklu būtu kauns. Tagad būšu kruts gastarbaiters, dārgā apģērbā varēšu lielīties un izrādoties pret maniem korišiem - alkoholiķiem.

viencexperc 5.maijs 2017 9:14
4 0 Atbildēt

Sorry, biju palaidis garām šo auglīgo diskusiju. Neesmu tik debīls, lai svētkos sēdētu netā. Karoče vakar draugi meksi atsūtīja pašdzīto viagru. Tā kā vecenes man praktiski nav (formāli skaitās, bet nezinu ko ar viņu darīt), tad sadzēros uz visu nakti drāzu dožu glušakā. Piķa gāzei man nav, tāpēc viņš tur stāv sētmalē, piesmiets no visiem kam līdzīgas problēmas. Truba spīd, vafele asinīs, ble ko lai dara? Kaimiņš ar 315-to visu dienu grieza saules ar vienu bāku benzīna, ja tiktu klāt, arī to glušaku izvālētu.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjautots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO)

km.hiAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 1

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti