ASV policistiem paliek konfiscētā 1000 Zs "Corvette" (+ foto) 7

 

Foto: Ekrānšāviņš no Facebook.com

iAuto | 29.maijs 2017 11:48

Ņubraunsfelsas (ASV,Teksasa) policijas rīcībā paliks savulaik narkotiku tirgotājiem konfiscētais "Chevrolet Corvette Z06".

Sporta auto, kas pie saviem 1005 Zs ticis pēc pārbūves tūninga kompānijā, jau pirms dažiem gadiem konfiscēts kādam grupējumam kopā ar citiem automobiļiem, ieročiem, dārglietām un skaidru naudu.

Policijas nodaļas "Facebook" vietnē likumsargi norādījuši, ka automašīna, kas tagad jau ieguvusi attiecīgajam policijas departamentam atbilstošo simboliku, netiks iesaistīta ikdienas patrulēšanā – to paredzēts izmantot dažādos pasākumos, kas veicina policijas sadarbību ar sabiedrību, bet tālākā nākotnē jaudīgo spēkratu plāno pārdot izsolē. 

2017.gada sākumā mediji rakstīja par llīdzīgu gadījumu, kad Milānas policija Itālijā konfiscēja un atstāja savā rīcībā 570 Zs jaudīgu varenauto "Ferrari 458 Spider".

 

 

 
Visi komentāri
 
asd 29.maijs 2017 13:15
5 3 Atbildēt

Netiks iesaistīta ikdienas patrulēšanā... Smieklīgi, tāds aperāts nav derīgs ikdienas braukšanai??? Vadās uz treilera un baidīs mazus bērnus? Te nu tev bija autobūve...

viencexperc 29.maijs 2017 17:36
1 0 Atbildēt

kā tu domā ikdienā braukt ar divvietīgu auto ar 1000 zs. Tur nav pat kur arestēto iesēdināt. Bet policijas aprīkojums? ASV policijai nav tikai rācija un planšete.

msh 30.maijs 2017 12:52
1 0 Atbildēt

Vispār jau arī jeņķu cepisti mēdz reizēm braukt ar divvietīgiem divriteņu verķiem, kur arī nav kur arestēto iesēdināt, un neko, brauc. Policijas aprīkojums? Kas tur tai vettei vienā galā ir motors un otrā galā pa visu vietu ir benzīna bāka?

viencexperc 29.maijs 2017 17:34
0 1 Atbildēt

" bagātajā" Latvijā konfiscētās automašīnas tiek nodotas kādai firmai par metāllūžņu cenu.

Bils 29.maijs 2017 19:12
3 0 Atbildēt

Nosauc piemēru un faktus! Es vēlos uzzināt, kā arī lielākā LV sabiedrības daļa.

viencexperc 29.maijs 2017 20:00
1 1 Atbildēt

nva.iem.gov.lv/lat/transport...lu-realizacija

Latvijā piedāvā utilizēt. Varbūt šitais nav ļoti saprotams piemērs ( nebija laika iepazīties detalizēti) bet pat šeit var redzēt, ka tiek piedāvāti automobīļi par smieklīgām cenām. Piemēram VW passats 1994.gada par 55 EUR.

Jo tas jau nav domāts izmantošanai, bet gan - UTILIZĀCIJAI.

Tā notiek tā - piebrauc auto ar manipulatoru - paceļ automašīnu gaisā un iekrauj kravaskastē.

Tas notiek apmēram tā - www.youtube.com/watch?v=62AFUX0DM8A

konkrētais video ir no krievijas, bet pie mums notiek tāpat.

msh 30.maijs 2017 12:54
0 0 Atbildēt

Nu tā gluži nenotiek - ja nu vienīgi kāds barbaru kantoris iepērk un tā dara. Mans iecienītais liepājas šrots lielu daļu mašīnu šitā iepērk; viņi parasti tādas iekrauj ar divām štropēm aiz jumta.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

200 000 eiro: Mercedes parāda elektrisko G-klasi (+ FOTO)

Mercedes – Benz pastāsta par G-580 EQ, elektrisko apvidnieku, kas iepazīšanās versijā Edition One maksās aptuveni 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 15

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 2

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 

800 Zs mustangs - Shelby izlaiž Mustang Super Snake (+ FOTO) 3

Shelby American parādījis savu pirmo projektu, kas radīts uz jaunās S650 Mustang platformas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti