Kia jaunums, B segmenta krosovers "Stonic", tirgū jau šogad 1

 

Foto: Publicitātes foto

BPS | 8.jūnijs 2017 9:10

“Stonic” – tā tiks nosaukts Kia jaunais B-segmenta krosovers. Vizuāli izteiksmīgā un pārliecinoši kompaktā krosovera dizainā jūtamas eiropeiskas vēsmas, kamēr tā forma un funkcionalitāte guvusi iedvesmu no Kia SUV priekštečiem.

Nosaukums “Stonic” radies, apvienojot divus angļu valodas vārdus “Speedy” un “Tonic”, pirmais no tiem simbolizē ātrumu, bet otrais apzīmē pirmo un pēdējo noti mūzikas skalā. Tādējādi Stonic apliecina, ka transportlīdzeklis ir gan veikls, gan piedāvā ko jaunu un svaigu kompakto SUV segmentā.

Plūstošā jumta līnija un unikāli izstrādāts jumta bagāžnieks transportlīdzeklim piešķir sportisku izskatu. Unikālās aizmugures lukturu grafikas pastiprina Stonic modeļa jauno un futūristisko izskatu.

Automašīnā apvienotas asas, horizontālas līnijas un maigi izliektas virsmas, radot kompaktas dimensijas un zemu novietotu smaguma centru.

Eiropeiska dizaina veidotajā salonā atbalsojas arī transportlīdzekļa virsbūves stils – taisnas līnijas, gluda virsma, ģeometriskas dizaina formas. Stonic modeļa interjera centrā ir tehnoloģijas un ergonomika. Pārdomāts izkārtojums palielina vietu visiem pasažieriem un “peldošais” skārienjutīgais HMI (Human-machine interface) ekrāns nemanāmi saplūst ar iespēju savienot viedtālruni ar daudzām no automašīnas funkcijām.

Stonic modelis nonāks pārdošanā šī gada otrajā pusē, un gan vizuāli, gan veiktspējas ziņā būs vispielāgojamākais Kia modelis līdz šim.

 
Visi komentāri
 
viencexperc 8.jūnijs 2017 9:26
1 0 Atbildēt

Toniks ir gāzēts dzēriens, kurā ir izšķīdināts hinīns. Sākotnēji toniku izplatīja kā profilaktisku līdzekli pret malāriju. Mūsdienās toniku dzer īpašās rūgtās garšas dēļ, tāpēc hinīna daudzums ir daudz mazāks, bet toniks satur lielu daudzumu cukura. Toniku izmanto alkoholiskā kokteilī — džins un toniks.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 7

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 30

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti