Tikai 500 vienības: jaunais 911 Turbo S Exclusive Series (+ foto) 1

 

Foto: Publicitātes attēls

Tince Egle | 9.jūnijs 2017 10:31

Raritāte ar palielinātu jaudu un izsmalcinātību: jaunais 911 Turbo S Exclusive Series

Jaunais Porsche 911 Turbo S Exclusive Series ir līdz šim jaudīgākais un unikālākais 911 Turbo S. Coupé versija attīsta 446 kW (607 ZS) lielu jaudu, un mo-deļa eksemplāru skaits ir ierobežots līdz 500 vienībām visā pasaulē. Papildus 27 ZS jaudas palielinājumam 911 Turbo S Exclusive Series atšķiras no standarta 911 Tur-bo S ar savu unikālo dizainu, augstākas kvalitātes materiāliem un greznajām deta-ļām. Sporta automašīnas smalkā apdare ir roku darbs, kas veikts jaunajā Porsche Exclusive Manufaktur darbnīcā uzņēmuma galvenajā mītnē Cufenhauzenā. Uzņē-muma darbnīca, kas iepriekš bija pazīstama kā Porsche Exclusive, specializējas au-tomašīnu pielāgošanā klientu vēlmēm, kā arī atbild par ierobežota izlaiduma sērijām. Pirmo reizi Porsche klientiem ir iespēja konfigurēt ar sporta automašīnas dizainu saskaņotu Porsche Design hronogrāfu.

Palielināta jauda un veiktspēja
3,8 litru 6 cilindru divturbīnu horizontālais opozītmotors ar īpašu jaudas palielināša-nas komplektu sasniedz 750 Nm maksimālo griezes momentu, kas pieejams starp 2250 un 4000 apgriezieniem minūtē. Tas nozīmē, ka 911 Turbo S Exclusive Series veic sprintu no 0 līdz 100 km/h 2,9 sekundēs, bet 9,6 sekundēs tiek pārsniegta 200 km/h atzīme. Sporta automašīnas maksimālais ātrums ir 330 km/h. Kombinētais degvielas patēriņš ir tāds pats kā standarta modelim — 9,1 l/100 km. Tas atbilst 212 g/km CO2 emisijai. 911 Turbo S Exclusive Series modeļa standarta aprīkojumā ir melni 20 collu diski ar centrālo fiksāciju, un to dizaina līnijas rūpīgi iekrāsotas Golden Yellow Metallic dzeltenā krāsā ar jaunu lāzera tehnoloģiju. Pirmo reizi jau ražotnē ir uzstādāmas PCCB keramisko bremžu disku sistēmas bremžu skavas melnā krāsā ar Porsche logotipu Golden Yellow Metallic dzeltenā krāsā. Standarta aprīkojumā iekļauta aktīvā sporta šasija ar Porsche aktīvo piekares vadības sistēmu (PASM) un Sport Chrono pakotne. Aizmugurējā stūrējamā ass un Porsche dinamiskā šasijas kontroles (PDCC) rites kustības kompensācija uzlabo vadāmību un nodrošina stabilitāti.

Izsmalcināts dizains
911 Turbo S Exclusive Series spilgtākā īpašība ir modeļa ekskluzīvais Golden Yellow Metallic dzeltenais krāsojums un dažādi oglekļa šķiedras elementi, piemēram, motora pārsegs, jumts un sliekšņi. Divas oglekļa šķiedras joslas, kas šķērso jumtu un motora pārsegu, izceļ automašīnas sportisko izskatu. Automašīnas aizmugures raksturīgā iezīme ir Turbo Aerokit aizmugurējais spārns, jauns aizmugurējais apakšējais panelis, oglekļa šķiedras gaisa uztvērējs un izplūdes sistēma ar diviem dubultajiem nerūsējošā tērauda izpūtējiem melnā krāsā. Spārnus rotā Porsche Exclusive Manufaktur plāksnītes. Papildus Golden Yellow Metallic dzeltenajai krāsai automašīnas virsbūve tiek piedāvāta arī citās rūpīgi atlasītās krāsās.

Izcila meistarība interjerā
Automašīnas salons ir elegants un unikāls. 18 pozīcijās regulējamie sēdekļi ir pārklāti ar divām perforētas ādas kārtām. Iekšējo kārtu klāj divas Golden Yellow dzeltenās krāsas svītras, radot unikālu efektu. Arī šuves un uzraksts „Turbo S”, kas izšūts uz galvas balstiem, ir kontrastējošā Golden Yellow dzeltenā krāsā, un jumta panelim ir Alkantara apdare ar divām Golden Yellow dzeltenās krāsas svītrām. Oglekļa šķiedras interjera pakotnes apdares līstēs ir iestrādāts smalks vara pavediens. Plāksnīte ar ierobežotā izlaiduma numuru pasažiera pusē izceļ mašīnas ekskluzivitāti. Durvju sliekšņu aizsargiem ir oglekļa šķiedras apdare un izgaismots uzraksts „Exclusive Series”.

Īsts roku darbs
Jau vairāk nekā 30 gadus Porsche klientus priecē plaši pielāgojamas individuālās automašīnas. Uzsākot šīs jaunās ierobežotās sērijas ražošanu, sporta automašīnu ražotājs ir aizsācis jaunu posmu savā pastāvēšanā: Porsche Exclusive tagad tiks piedāvāts visā pasaulē ar jauno „Porsche Exclusive Manufaktur” zīmolu. “Šī uzņē-muma darbnīca specializējās Porsche modifikācijās pēc pasūtījuma. Pieejamais pa-kalpojumu klāsts ietver arī klientu konsultācijas, speciālo aprīkojuma iespēju attīstī-šanu katram modeļu klāstam un ierobežoto sēriju ražošanu.

Ekskluzīvs ar mašīnu saskaņojams Porsche Design hronogrāfs
Porsche Design hronogrāfs 911 Turbo S Exclusive Series iezīmē pirmo reizi, kad Porsche Design izveidojuši hronogrāfu ierobežotas sērijas modeļu pircējiem, kura dizains saskan ar konkrētā automašīnas modeļa dizainu. Ekskluzīvais hronogrāfs apvieno Porsche Design pulksteņu raksturīgās iezīmes ar 911 Turbo S Exclusive Series raksturu. Tāpat kā konkrētā modeļa eksemplāri, arī šie hronogrāfi ir ierobežoti līdz 500 vienībām. To korpuss ir izgatavots no viegla titāna, un melnais titāna karbīda pārklājums uzsver to sportisko dizainu. Oglekļa rādītājs ir aizgūts no satriecošajām oglekļa šķiedras svītrām uz 911 Turbo S Exclusive Series un krāsots ar to pašu krāsu, kas izmantota automašīnas virsbūves krāsošanai. Rotora dizains ir veidots pēc 911 Turbo S Exclusive Series disku dizaina līdzības un krāsots atbilstošā krāsā. Uzvelkamajā mehānismā izmantots tipiskais Porsche centrālais stiprinājums ar Porsche ģerboni.

Kvalitatīvi aksesuāri
Konkrētā modeļa īpašniekiem tiek piedāvāta iespēja izbaudīt unikālo Exclusive Se-ries dizainu arī ārpus savas automašīnas ar Exclusive Series ādas bagāžas piede-rumu komplektu, kas īpaši radīts ierobežotās sērijas modeļu pircējiem. Bagāžas pie-derumu komplekta dizains, kā arī divu ceļasomu, ikdienas somas un uzvalka somas izmēri ir ideāli piemēroti 911 Turbo S Exclusive Series bagāžas telpai.

 

 
Visi komentāri
 
asd 9.jūnijs 2017 11:21
3 1 Atbildēt

Arī šis dotēto doža dēmonu izkož jau atpakaļgaitā!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti