Arābu sporta auto pirmais eksemplārs ceļo pie klienta 3

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 16.jūnijs 2017 6:46

Gadu pēc sava pirmā modeļa pirmizrādes Apvienotajos Arābu Emirātos bāzētā kompānija Jannarelly Automotive nogādājusi klientam pirmo sērijveida eksemplāru.

Patlaban Jannarelly piedāvājumā ir tikai viens modelis – spaiders Design—1, ko projekta autori iecerējuši kā cenu ziņā pievilcīgu alternatīvu elitārām globāla mēroga sporta automašīnām.

Arābu projekta attīstība noritējusi strauji: pirmie Design-1 attēli tika parādīti 2015.gada decembrī, 2016.gada jūnijā kompānija nodemonstrēja pirmo pilnībā funkcionējošu eksemplāru, bet vēl pēc gada pie klienta jau ceļo pirmais sērijveida automobilis.

Design-1 aprīkots ar 3,5 litru Nissan ražojuma sešcilindru motoru, kas attīsta 304 zirgspēku jaudu un tiek kombinēts ar sešu pakāpju manuālo pārnesumkārbu. Pirmo simtu šāda automašīna sasniedz 4 sekundēs, bet maksimālais ātrums ir 220 km/h. 

Pirmie 30 spaidera eksemplāri iegūs īpaša noformējuma oglekļa šķiedras aerodinamiskos aptecētājus, hroma virsbūves dekorus, nelielu vējstiklu un salona ādas apdari.

Zināms, ka pirmais klients savai automašīnai izvēlējies sudrabkrāsas virsbūvi un sarkanu interjeru.

Design-1 cena sākas no 62 000 dolāru.

 

 
Visi komentāri
 
Conqueror 16.jūnijs 2017 7:13
2 0 Atbildēt

Smuks auto

Valdis Felsbergs 16.jūnijs 2017 10:11
0 0 Atbildēt

Izskats zvērīgs, spējas neatbilstoši pieticīgas, toties tām atbilstoša ir cena, bet gan jau islāma brīnums lūzīs smagāk nekā krievu tehnikas pērles. Un manuālā ātrumkārba! Nez vai stūres pastiprinātājs šim ir?

buļba 17.jūnijs 2017 11:58
1 1 Atbildēt

Nu, nezinu... vairāk par diviem kartupeļu maisiem bagāžnieka nesalīdīs.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjautots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO)

km.hiAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 1

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti