Namībijas prezidents izvēlas UAZ Patriot (+ VIDEO) 4

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 3.aprīlis 2018 11:28

Āfrikas valsts Namībijas prezidents Hage Gotfrīds Geingobs sveicis valsts iedzīvotājus Neatkarības dienā no īpaša parādes kabrioleta, kam tiek izmantots pārbūvēts krievu UAZ Patriot apvidus auto.

Krievu mediji ziņo, ka Namībijas aizsardzības ministrija kļuvusi par pirmo UAZ speciāli ceremoniāliem pasākumiem izveidotās modifikācijas pircēju, turklāt spriežot pēc izdevumā The Namibian publicētajiem attēliem, iegādāti vairāki eksemplāri.

No Patriot standarta modeļa īpašā modifikācija atšķiras ar vaļēju virsbūvi, aizmugurē piemontētām trepēm, atbalsta rokturiem, īpašu salona apdari un krāsojumu. Automobilim nav aizmugures durvju.

Neskaitot militārās parādes un citus svinīgus pasākumus, īpašos UAZ var izmantot izbraucieniem pa dabas parkiem, rezervātiem un safari, uzsvaru liekot uz valstīm ar siltu klimatu.

Pērnā gada augustā Maskavā sarīkotajā Off-Road Show UAZ parādīja Patriot, kas aprīkots ar bezceļu paketi. Komplektā bija iekļauta vinča, stūres mehānismu aizsargi un palielinātas kapacitātes akumulators.

Savukārt novembrī ražotājs uzlaboja apvidus auto aprīkojumu ar jaunu multimediju sistēmu, kurai ir septiņu collu ekrāns, atbalsts Android iekārtām un WiFi pieslēguma funkcija. 

 
Visi komentāri
 
felix65 3.aprīlis 2018 11:53
5 1 Atbildēt

Nēģeriem ar krieviem sena draudzība un no Pušķina laikiem pat radniecība.

iciks 3.aprīlis 2018 12:39
3 0 Atbildēt

Nu paskat, būs pirmā (un droši vien vienīgā, ja neskaita pašu ražotāju) valsts, kas tos izvēlas! Arī iespēja izcelties.

viencexperc 3.aprīlis 2018 17:46
9 0 Atbildēt

Krievu militāro tehniku atsakās pirkt pat Irāna un Indija. Tāpēc tādas valstis kā Namībija kļūst vienīgais krievu tehnikas noieta tirgus. Jo ir sena patiesība - banāns vēl nevienu krievu tanku nav pārsitis.

šādas automašīnas varētu palīdzēt pret ļoti bīstamiem militāriem konfliktiem, piemēram Caprivi Liberation Army ar kuru Namībija karoja deviņdesmito gadu beigās. Vēl tagad Namībieši atceras tos ar koka nūjām un kokosriekstiem bruņotos vīrus. 2500 namībiešiem vajadzēja doties bēgļu gaitās. Un pateicoties kalašņikova automātiem Namībijas armijai izdevās tos apkarot.

vārds 4.aprīlis 2018 16:37
0 0 Atbildēt

Krievu militāro tehniku ļoti labprāt pērk dažādas atpalikušas valstiņas, kurām tā tiek dota uz parāda. Samaksāts, visbiežāk, netiek un pēc 5 vai 10 gadiem krievs paklusām parādu noraksta.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ram nāk klajā ar 547 Zs pikapu 1500 RHO (+ FOTO) 2

ASV autobūves uzņēmums Ram pieteicis jaunu modeli – 547 Zs jaudīgo pikapu 1500 RHO, kas nomainīs iepriekšējo jaudas virsotni TRX. Lasīt vairāk

 

Čehu zīmola Škoda dīleris turpmāk arī Pārdaugavā (+VIDEO)

Skandi Motors autocentru Rīgā iepretim tirdzniecības centram Spice pazīst ikviens, kam kaut reizi gadījies braukt pa Lielirbes ielu Jūrmalas virzienā. Pavisam nesen tajā iekārtojies jauns un Latvijā ārkārtīgi pieprasīts zīmols - Škoda. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota Camry hibrīdu (+VIDEO) 1

Toyota Camry ir nepretenciozs vidēja izmēra sedans, ko pie mums pārdod pavisam nelielā skaitā. Turpretim ASV jau 25 gadus tas ir sedans Nr.1. Lai izpētītu šo fenomenu tuvāk, TV Autoziņas devās uz Sandjego Kalifornijā, kur pirmo reizi sastapa jaunāko 11. paaudzes Camry. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 35

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti