Kia e-Soul iegūt "Pasaules urbānā auto" titulu 2

 

Foto: Publicitātes attēls

Kia | 17.aprīlis 2020 10:03

Eletriskais Kia e-Soul Pasaules Gada auto 2020 apbalvošanā nosaukts par “Pasaules urbāno auto”

Kia Motors Pasaules Gada auto 2020 apbalvošanā svinēja lielu uzvaru, jo atzinību guvuši divi no jaunākajiem modeļiem. Pilnībā elektriskais Kia e-Soul tika atzīts par “Pasaules urbāno auto”, bet Kia Telluride SUV  nosaukts par “Pasaules gada auto”.

Jauno e-Soul, kas tagad vairākos Eiropas tirgos pieejams kā pilnībā elektrisks braukšanas līdzeklis, žūrija slavēja kā izcilu pilsētas auto. Tas apvieno nulles emisiju sniegumu un iespaidīgu elektriskās uzlādes priekšrocību klāstu ar kompaktu uzbūvi, izcilu dizainu un prakstiskumu, kas padara to par perfektu sabiedroto uz Eiropas ceļiem.

Kia e-Soul piedāvā jaudīgu akumulatora elektrisko piedziņu, Eiropas tirgū iespējams izvēlēties starp 64 vai 39,2 kWh elektroietilpības akumulatoriem. Ar vienu uzlādi auto var nobraukt līdz pat 452 km (64 kWh modeļi; WLTP “kombinēts” cikls) un nodrošināt vadītājam lielāku priekšrocību klāstu kā daudzi citi dārgākie elektroauto. Kia e-Soul ir ideāls kompanjons gan pilsētvidē, gan ārpus tās. Vairākas uzlabotās tehnoloģijas, ieskaitot viedās reģeneratīvās bremzes, nodrošina iespēju palielināt attālumu, ko var veikt ar vienu uzlādi.

Emilio Herera (Emilio Herrera), Kia Motors Europe pārstāvis komentē: “e-Soul ir Kia nozīmīgākais modelis Eiropā, kurā apkopotas elektroauto priekšrocības un stilīgs dizains. Iepriekšējās paaudzes Kia Soul elektroversija jau bija kļuvusi ļoti populāra  un pārdošanas apjomos pat apsteigusi benzīna un dīzeļdegvielas versijas, to pēdējā pārdošanas gada laikā. Tagad, kad Eiropā tiek piedāvāta tikai elektriskā modeļa versija, esam lepni, ka pasaulē, kas nemitīgi meklē videi draudzīgākus transporta veidus,e-Soul atzīts par piemērotāko pilsētas auto.”

Kia Telluride, ko var iegādāties Ziemeļamerikā un daudzos citos pasaules tirgos, tika atzīta par pārliecinošu Pasaules gada auto 2020  uzvarētāju. Tiesnešu kolēģija Kia Telluride apbalvoja par atšķirīgo dizainu un izcilo praktiskumu. Tituls “Pasaules gada auto” ir vēl viena nozīmīga atzinība automašīnai, kas kopš tās prezentācijas 2019. gadā jau ir ieguvusi vairāk nekā 70 balvas. Cita starpā SUV ir kronēts par Ziemeļamerikas gada kravas auto un Gada MotorTrend SUV.

Kia Telluride apvieno pārliecinošu ārējo dizainu ar ietilpīgu, praktisku, augstas kvalitātes salonu, kurā var sasēsties līdz pat astoņiem pasažieriem. Aprīkota ar progresīvu tehnoloģiju klāstu, visu riteņu piedziņu un vadītāja atbalsta sistēmu, Telluride ir ideāla automašīna ģimenes piedzīvojumiem gan uz ceļiem, gan ārpus iemītām takām.

“Ikviens Kia darbinieks ir pagodināts saņemot ne tikai vienu, bet divas Pasaules gada auto tiesnešu kolēģijas piešķirtās balvas,“ komentē Tomass Šemera (Thomas Schemera) Kia Motors Corporation izpilddirektora vietnieks un produktu daļas vadītājs. “Šī ir viena  no sīvākajām sacensībām globālajā auto industrijā, kas pierāda, ka Telluride un e-Soul ir patiešām izcili braukšanas līdzekļi. Šī atzinība ir lieliska pateicība par globālās komandas talantu, centieniem un spēju radīt augstas kvalitātes, praktiskas automašīnas, kas ir iecienītas pircēju vidū.”

Pasaules gada auto uzvarētājus nosaka neatkarīga starptautiska žūrija, kas sastāv no 86 pieredzējušiem un atzītiem autožurnālistiem no 24 pasaules valstīm.

Neviens no šiem Kia modeļiem nav pieejams Baltijas valstu tirgū.

 

 
Visi komentāri
 
ezis71 17.aprīlis 2020 11:12
0 0 Atbildēt

Aarprac 17.aprīlis 2020 20:31
0 0 Atbildēt

Pec Telluride triumfa vairs nekas neizbrina, driz par Gafa Auto nomines Lada marku

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 6

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 

Īlons Masks veic optimizāciju: "Tesla" plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu 1

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" pasaulē plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu, pirmdien ziņoja interneta vietne "Electrek", kas publiskojusi kompānijas vadītāja Īlona Maska e-pasta vēstuli. Lasīt vairāk

 

Geely Panda tagad stilīgajā Go Kart Edition versijā 5

Ķīnas autobūves koncerns Geely nodemonstrējis elektriskā Panda Mini EV Go Kart Edition versiju, uzsverot, ka šāds modelis paredzēts gados jaunākiem pircējiem. Lasīt vairāk

 

Ford parādījis perfektāko hot hatch zīmola vēsturē (+ FOTO) 8

Ražotājs uzskata, ka jaunākais Focus ST Edition ir noslīpēts līdz pilnībai. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti