Lielāks un jaudīgāks par Rolls-Royce - Itālijā gatavo sešmetrīgu limuzīnu (+ FOTO) 3

 

Foto: Ekrānbilde no Faebook.com/aznomosrl/

iAuto | 14.jūlijs 2020 6:27

Itālijas kompānija Aznom Automotive izstrādā limuzīnu, kas pārsniegs Rolls-Royce Phantom ne tikai pēc gabarītiem, bet arī pēc jaudas.

Itālijā tiek izstrādāts sešmetrīgs limuzīns Palladium, kas būs garāks par Rolls-Royce Phantom un apveltīts ar jaudīgāku dzinēju. Aznom Automotive savam limuzīnam pieteicis 671 Zs, kamēr Rolls-Royce Phantom var pretendēt uz 460- 563 Zs atkarībā no versijas.

Zināms, ka Palladium iegūs britu limuzīnam līdzīgu radiatora resti, lukturus un aizmugures durvis, kas veras pretēji priekšējām. Minētie elementi vedina uz līdzību ar Rolls-Royce, taču nē – Palladium pamatā esot cits automobilis.

Aznom Automotive atklāj, ka viņu limuzīnam būs visu riteņu piedziņa un dzinējs ar divām turbīnām (visticamāk, V8).

Ražotāja izplatītajos zīmējumos redzams, ka no aizmugures limuzīns būs atpazīstams pēc šaurajiem aizmugures lukturiem visā platumā, ieliektas formas bagāžnieka vāka un diviem taisnstūrveida izplūdes sistēmas izvadiem. Salonā uzmanību piesaista neparasts aizmugures dīvāns ar savienotiem galvas balstiem, kā arī koka galdiņš ar vīna glāzēm.

Vairāk par limuzīnu varēs uzzināt tuvojoties pirmizrādes laikam, kas plānots septembrī.

Aznom Automotive piedāvājumā jau ir 408 Zs jaudīgs un vismaz 300 000 dolāru vērts sedans Atulux, kas izgatavots uz pikapa RAM 1500 Crew Cab bāzes un tika parādīts 2018.gadā.

 

 

 
Visi komentāri
 
rolla 14.jūlijs 2020 10:54
2 0 Atbildēt

"dolāra smaidiņš"

Frontera 14.jūlijs 2020 14:15
0 0 Atbildēt

šausmas

Valdis 14.jūlijs 2020 15:51
3 0 Atbildēt

Latvija jau sacies pieraksts. Seviski liels piprasijums no Preilu rajona puses

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO)

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

Līdz 1400 eiro - deputāti spriedīs par sodu pastiprināšanu ceļu satiksmē 22

Saeimas Juridiskajā komisijā šodien plānots spriest par sodu pastiprināšanu par pārkāpumiem ceļu satiksmes jomā. Lasīt vairāk

 

Japāņu Bavārija. Pirmais ieskats Mazda CX-80 salonā (+VIDEO)

Vai atminaties, kad pēdējo reizi sastapāties ar pa īstam lielu Mazda markas automašīnu? Līdz šim lielākais japāņu ražotāja modelis Eiropā saucas CX-80, un TV Autoziņām radās unikāla iespēja iepazīties ar septiņvietīgo krosoveru Mazda R&D centrā Vācijā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti